Meg kell újítanunk a társadalmunkat!

Társadalmunk rendszerszintű megújítása nagyon aktuális. A dicsőséges szocializmus óta, az eltelt 27 év produktumait összefoglaltuk, és az összefüggések, a tanulságok alapján most egy új korszakot kell alkotnunk.

Felméréseink, vizsgálataink alapján sajnos már tényszerűen megállapítható, hogy az elmúlt hat év alatt a magyar társadalomban felerősödött egy nagyon negatív folyamat.

Lényege ennek a fidesz-kdnp kabinet és az őket irányító sátáni háttérerők kreálta folyamatnak: a társadalom nagy része fragmentálódott, individualizálódott, konfliktálódott, divergáldott. Ennek a folyamatnak az a fenntartója, hogy Orbán Viktor, nagykorú magyar állampolgár, a fidesz jelenlegi elnöke, erősen ragaszkodik egy őrült eszméhez, ahhoz, hogy poszt-feudalista rendszert és királyságot kreáljon hazánkban. A követőit a szakadékba, a halálba vezeti! Ugyanis a feudalista társadalmi rendszer azután volt jó, hogy felváltotta a rabszolga tartó társadalmat. Azután tovább fejlődtünk, volt kapitalizmus, polgári társadalom, majd pedig szocializmus. Ez utóbbi már jól élhető társadalmi rendszer volt.

Orbán Viktor előző életeinek egyikében Koppány volt, és nem lehetett király, sőt fel is négyelték. Ezért van még mindig Orbán Viktorban az a hatalmi téboly, ami akkor jelentkezik, ha veszít valamilyen vezetői közdelemben (pl. amikor elbukta a 2002-es és 2006-os választásokat). Még 1997 novemberében az N13 (egy ungusztikus titkosügynök hölgy) beszervezte Orbán Viktort a sátáni szcientológia egyházba is. Ennek a szektának a könyvét a Dianetikát betiltottuk, még 2002-ben, mivel sok aljas manipulációt, hazugságot tartalmaz.Annak ellenére, hogy jól tudja Orbán Viktor, hogy az abortusz valójában kegyetlen gyilkosság, mégis megengedi, hogy a magyar kórházakban az orvosok gyilkoljanak (gyógyítás és életadás helyett) Orbán Viktor ezzel kiszolgálja az ő mentorait, a Satkányt és az N13-at, akiknek már rohad a tüdejük a kábítószerek használata miatt (csak így tudtak theta szintre menni és manipulálni 2006. augusztus 20-án az ünnepló tömeget)

A társadalmunk megújításának fontos lépése, hogy tisztázzuk a múltunkat, lássuk, értsük, hogy a szocializmus sokkal intelligensebb társadalmi rendszer volt, mint a mostani, meghatározhatatlan és céltalan rendszer.

A másik különösen fontos, hogy a világnézetünket, életfilozófiánkat, vallásainkat is újítsuk meg, a XXI. századhoz méltóan.Az ún. “Seznt Biblia” és annak a klérus által tolmácsolt változata már régen idejétmúlt, sok-sok ellentmondással terhelt. A monoteizmus amúgy is gyilkosság, hazugság, aljasság következményeként jött létre az aljas Széth és bandája dirigálásában. Az iszlám vallás is abnormális, tele van őrült dogmával. A női princípium önkényes degradálása káros az emberiségnek!

A legfontosabb a jó párkapcsolatok kialakítása, fejlesztése, erősítése, az abortuszok betiltása és a szennymédia visszaszorítása.

A Kommunizmus Konferenciánkon, 2016. November 7-én arra a megállapításra jutottunk, hogy az Európai Fiatalok Szövetsége Alapelvei bizonyítottan jók, stabilak, de dialektikusan tudjuk fejleszteni. Az Alapelveink mellett tartunk ki, és ennek megfelelően szervezkedünk, cselekszünk, élünk.

Társadalmunk megújítása, fejlesztése elkezdődött, és 2017-ben expandálni fog. A Kormányzati Tanácsadó Jósda és más pozitív kezdeményezés, szervezet is ennek érdekében összefog.

Hajrá Magyarország! Erőt, egészséget, boldogságot!

Budapest, 2016. 11. 9.

 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.