KTJ – 2019 – I. félév

A KISZ és a Magyar Tanácsköztársaság ünnepe – március 21.
A tavasz jól kezdődik. Idén is, de a múltban is. 100 évvel ezelőtt a Magyar Tanácsköztársaság kikiáltása, 1957-ben a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség megalakulásával a magyar nemzet új erőt, lendületet fejlődést vehetett. A KISZ mindezidáig a legintelligensebb ifjúsági szervezete hazánknak. A dicsőséges szocializmusban 800 ezer boldog tagságával építette a szebb, jobb, egységesebb jövőnket. Örök dicsőség a hősöknek!

Tanulmányunkat komplettáltuk és megküldtük politikusoknak, újságíróknak, tudósoknak – március 13.
Nagyon sok lényeges, aktuális problémával foglalkozik komplex tanulmányunk, melyet megküldünk folyamatosan illetékeseknek. A visszajelzéseket, javaslatokat  melyek elfogadhatók – akceptáljuk. A teljes, publikus Tanulmányunkat 2019. március 25-én, a TesTudaT Konferenciánkon állítjuk össze, és ezután kerül majd nagyobb publikálásra. Célunk, hogy a nagyon súlyos problémákra felhívjuk az emberek, a társadalom figyelmét, és a destruktivitást leküzdve egy szebb, jobb világ felé kormányozzuk nemzetünket.

Az új fideszes levéldömping fekete mágiát is tartalmaz – február 28.
Már az első kérdés is csalás. A kötelező betelepítési kvóta értékét elhallgatják. Pedig az ezres létszám, akiket betelepítenünk kell, az érzékenységi küszöbünket sem éri el. A többi kérdés is manipulációkat tartalmaz, annak érdekében, hogy a gyenge értelemmel rendelkezőket befolyásolni tudják részint megfélemlítéssel, részint hazugságokkal. Ennek a következménye lehetne az, hogy sokan Orbán Viktor csatlósai lennének inkább.

A kommunizmus áldozatainak száma kettővel kevesebb a köbgyök nyolcnál. – február 25.
Történelmi tények: 1961-ben, az MSZMP nyolcadik kongresszusán jelentette ki Kádár János – nemzetünk legnagyobb vezére -, hogy leraktuk a szocializmus alapjait. Elítélte  rákosi és a sztálini személyi kultuszt . A szocializmus gyermekbetegségének nevezte az önkényességet. A fejlett szocializmus építésébe a nyolcvanas évek közepén  kezdtünk. Akkor már egy jól élhető világunk volt. A kommunizmus a szocializmus után következik. Az emberiség eddigi legjobb társadalmi rendszere. Ezt szidni, gyalázni a diktátorok (pl. O. Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke) érdeke, mert ha legyalázzák a szocializmust, és nem tudnak jobbat kitalálni, akkor a hülyeségüket benyaló tömeg őket fogja dicsőíteni. Annak ellenére, hogy az antikommunizmusnak nagyon nagy a nemzetünkre és az emberiségre a kárkihatása. De ezt megérteni egy ókori mesekönyvnek az imádata mellett már nagyon nehéz. De azért reménykedünk, hátha lesz fejlődés újra!

Különösen fontos feladataink a javulás érdekében
2019. január 29-én komplex tanácskozást tartottunk. Megvitattuk, többek közt, a legfontosabb közéleti feladatokat mind Magyarországon, mind az Európai Unióban. A közelgő EP választásokról, annak lehetséges kimeneteleiről is szó volt. Vizsgáljuk továbbá, hogy az aljas manipulátorok most mivel próbálkoznak. Az őszi polgármester-választásokra fókuszáltunk.
Egy komplex Tanulmányt készítünk, melyet a TesTudaT Konferenciánk anyagának is tekintünk. Megküldünk kb. száz érintettnek, érdekeltnek.
Szilvásy Péter alapító * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Népköztársaság * Budapest, 2019. 02. 12.

Erősen megingott az Orbán kabinet hatalma:
Az elmúlt 8 évben szignifikánsan romlott a közállapot. Az Orbán Viktori őrültség lényege egyfajta posztfeudalista rendszer kreálása valójában a háttérben gyáván megbújó, sátáni szektának az idiótasága.
Az ún. “rabszolgatörvény” nagyon eklatánsan jelzi, hogy a diktatórikus, földesúri mentalitás dominál az Orbán kabinetben. Az ókori mesekönyv, a Biblia túldimenzionálása is ehhez segít. Az embereknek ma nincsen korszerű, adekvát világnézete, hiszen letarolták a szocializmust, ami pedig nagyon jó eszme és társadalmi rendszer.
A ni filozófiánk, világnézetünk az Alapelveinkben koncentráltan leképződik, és beigazolódottan nagyon jó, hasznos.
A mai Magyarországnak arra van nagyon szüksége, hogy az államunk visszaszerezze az igazi megnevezését: Magyar Közársaság néven. Mi ezt már 7 évvel ezelőtt elkezdtük, a Kormányzati Tanácsadó Jósda a Magyar Köztrsaságot, a Magyar Köztársaság Kormányát szolgálja, fejleszti, erősíti. Ennek is lett a következmény, hogy lényegesen megroppant a retrográd Orbán Viktor hatalma, tekintélye.
Könnyen megjósolható, hogy 2019-ben az értelmes, szép, jó világot akarók összefogása megnövekszik és amennyiben nem képesek normálisan reagálni a kabinet képviselői, akkor nagyon megroppan a Fidesz-KDNP kabinet hatalma.
Reméljük, hogy mindez erőszak nélkül, békességben fog lezajlani, persze a határozott tüntetéseket beleértve. Ebben az évben  magyar nép ismét nagy lesz! Szilvásy Péter, alapító, témagazda
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Népköztársaság Kormánya * www.x-party.hu * Budapest, 2019. 01. 05.

Orbán Viktor sajtótájékoztatójával kapcsolatban:
Több szisztematikus hibája van a gondolkodásának, mint például a politika és a gazdaság egymástól független tevékenysége, a migránsválságot értelmezni nem tudása, a sunyi üzleti korrupciók elhallgatása, az abortuszok megengedése, konfliktálódás az Európai Unióval. Rendszerszintű retrográd szemlélet dominálja, mert az őt vezérlő sátáni banda még mindig azzal próbálkozik, hogy visszamenjen a feudalizmusba, azaz a halálba.
Szerencsére már kidolgoztuk a megfelelő megoldásokat!
Szilvásy Péter alapító, témagazda
* Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Népköztársaság Kormánya 

Budapest, 2019. 01. 10. * 03-11

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.