KTJ – 2019 – I. félév

Komplex tanulmányt készítünk
A magyar nemzet állapota és jövőképe kihat a Föld többi nemzetére is. Kölcsönhatásban élünk, az jó. Kérdés, milyen hatása lehet annak, hogy jelenleg nincsen rendszerszintű célrendszere a mostani KDNP-FIDESZ kabinetnek, hogyan hat az emberiségre a magzatgyilkosságok megengedése (Orbán Viktor és bandája az abortusz terrorjára alapozza diktatórikus, mentális hatalmát. A társadalmi rendszerünknek, államunk megnevezésének visszaállítása a Magyar Köztársaságra különösen hasznos, fontos lenne! Megtanácskozzuk, miként tudunk érdemben hatni a jelentős problémák megoldására is. Az EU-val való érdemi kapcsolatunk kialakítása is fókuszpontunkban van.

*

Emberiség ellenes összeesküvést követett el a sátáni banda 2006. augusztus 20-án!
Miután csúfosan megbukott a Fidesz az országgyűlési választásokon 2006 tavaszán, ezért aljas, sunyi és gyáva bosszút tervezett a sátáni banda, amelyik Orbán Viktort menedzseli. Az ungusztikus, magzatgyilkos hölgy, N13 néven ismert a szakmában (polgári neve: Nelli Haritonova, ukrán származású hölgy) és az aljas, gyáva manipulátor, a Satkány néven ismert (Vélin Marin majom-oktató) valamint Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke, Szijjártó Péter volt szóvivő és még két bűntársuk (scientes az egyik), 2006. 06. 06-án összeült tanácskozni. Ekkor megtervezték, hogy hadászati eszköz bevetésével, Pszichotronika alkalmazásával programozni fogják az embereket. Az első aljas akciójukat 2006. augusztus 20-án követték el. Egy nyolc fős bandával, komputerekkel, agyhullámok sugárzásával programozták az ünneplő 1, 3 milliós tömeget. Az “abortuszt” azért szuggerálták, hogy megfélemlítsék illetve abortuszra serkentsék a követőiket. Ez az egész emberiségre nézve is súlyos károkat okozott. A második szuggesztívájuk az volt, hogy “király vagyok” – mert vissza akarták vinni a társadalmunkat a feudalizmusba. Orbán Viktort, a Fidesz jelenlegi elnökét próbálták felsztárolni ily módon. Lám, a sátán szolgája már fel is költözött a Várba, pedig ennek már nem jó a közlekedési infrastruktúrája. A harmadik szuggesztíva az “isten vagyok” volt, amit az aljas patkány V. Marin szuggerált. Már a kilencvenes évek elején is szinteken felettinek tartotta és hirdette magát a majom, ezzel a szuggesztívával viszont sok kárt okozott a társadalmunknak és az emberiségnek is.  Persze ebbe belebuktak, mert már másnap lelepleztük az aljasságaikat. Igazából 2007-ben pattant ki a nagy Jósda-botrány. A pitlák fideszes média amiatt verte a nyálát, hogyan mertünk létrehozni egy Kormányzati Tanácsadó Jósdát. rettegtek attól, hogy e rendszerben könnyebben le lehet őket leplezni. El is menekült a két főbűnös az országból, pár évre. Most az lenne a feladatunk, hogy kényszerítsük töredelmes beismerő vallomásra Orbán Viktor és Szijjártó Péter nagykorú személyeket, a Fidesz tagjait. A teendőinket megbeszéljük a tanácskozásainkon, legközelebb június 23-án.
Kormányzati Tanácsadó Jósda – 2019-06-06

A Hableány hajóbalesetének hátterével kapcsolatban – június 5.
A Viking viselkedése eleve nagyon gyanús volt, és az is érthetetlennek tűnt, hogy miért a TEK foglalkozik az üggyel, hiszen e témában nincsen kompetenciájuk, szakértelmük. Helyszínen megkérdeztünk néhány elhunytnak a szellemét, akik azt közölték, hogy a Viking volt a hibás, és azért nem emelték ki hamar a Hableányt, mert így nagyon sok bizonyíték megsemmisült. A TEK pedig minden információt titkosítani tud. Így a főbűnöst tudják fedezni. A háttérben a felelős vezetők nagyon lapultak, a Vikinget jogtalanul szabadon engedték, a főbűnös hajóskapitányt is elengedték, bár felügyelnek rá. Várható, hogy a titkolt részletek előkerülnek, és az Orbán-kabinet ismét lebukik.

Érdekes jelenség a China Mart Expón – június 5.
A “keleti nyitás” csak lózungnak bizonyult. Kevés látogatója, gyenge menedzselése volt a nagyon jó, sok kiállító megjelenésével lezajlott három napos expónak. Nagyon barátságosak voltak a kínai testvéreink, a vállalkozók – sokkal több magyar partner érdeklődését kiérdemelték. Ám a közmédia híradóiban meg sem említették. A kormany.hu illetékes minisztériumának aloldalán meg sem jelent ez a fontos esemény. Konklúzió: a következő China Mart Expó menedzselésében mi is aktívan bekapcsolódunk, a fontosabb partnereink aktivizálásával, az EU-EXPO szervezésének égiszében.

A Nemzeti összetartozás napja – június 4.
Fontos, hogy erősítsük nemzetünk összetartozását, összetartását! Legyünk büszkék a múltunk nagy eredményeire, a honfoglalásra, az államépítésre, a dicsőséges szocialista társadalom építésére, a modernizáció hasznos alkalmazására. Fel a fejjel! És ne higgyünk a megosztó, aljas politikusokra, akik lábbal tiporják a múltunkat, visszavezetnék nemzetünket a feudalizmusba, egy ókori mesekönyvet exponálnak a józan, logikus gondolkodás helyett.

A római pápa a csíksomlyói passión – június 1.
A katolikus vallás vezetője Ferenc pápa hatalmas misét celebrált a romániai Csíksomlyón. A nagy összetartás, a nagy tömeg elismerésre méltó! Ám a katolikus vallásban vannak súlyos hibák, fonákságok is. Ezek: az istennői princípium degradálása, a reinkarnáció tagadása, a papok többsége képtelen kommunikálni a szellemekkel, a keresztényellenes feszületek alkalmazása (átverés). A Konferenciánkon megtárgyalás tárgyát képezi, mit érdemes tennünk: korrigálni, bírálni, vagy opponálni a dogmatikusságot.

Az abortuszellenes kampányunk kezd eredményre vezetni!
Először 1999-ben léptünk fel az abortuszok ellen. A magzatgyilkosságok beszüntetése érdekében azóta is aktívan tevékenykedünk. Felmértük, kik vannak az abortuszok mögött, kiknek áll érdekében a magzatgyilkosság. Orbán Viktor és bandája, illetve az őt vezérlő sátáni banda (V. Marin, H. Nelli és társai) azért generálják az abortuszt, mert ezáltal megfélemlíthetik illetve zsarolhatják az embereket. Egyértelműen a saját nihiljük felé vezetnék a világot. Tudják jól, hogy minősített gyilkooknak számítanak az angyalok világában. Ezért kreálták a sátáni szekták mesterségesen, hamisan a klírek birodalmát is. Természetesen nagyot fognak bukni, midőn a csillagállások a pozitív, józan, emberi társadalmat harcra aktivizálják. Az Európai Unió felelős vezetői is felismerték Orbán Viktor bűnrészességét az abortuszokban, ezért is határolódnak el tőle.

Hajókatasztrófa a Dunán, a Margit-hídnál – május 29.
Az ilyen katasztrófák megoldásában sokat tudnának segíteni a tisztánlátó, spiritiszta szakemberek. De az ma már bonyolult…

A monoteista vallások derivátuma a diktatúra – május 31.
A fontosabb monoteista vallások, a zsidó, a katolikus és a mohamedán, olyan világnézetet, filozófiát kreálnak a politikai vezetésben, mely elvek diktatórikusságot generálnak. Orbán Viktor megnyilvánulásaiban a katolikus egyház önkényes dogmái képződnek le. Pl. “Csak a Fidesz!” – jelzi, hogy mindenki más, aki nem hívő, aki nem fideszes, az out. A legszektánsabb monoteista iszlamista vezetők olyan állapotokat manifesztálnak az orszégukban, amely rendszertől a tisztességes ember inkább elmenekül. Rendkívül sokat ául el az orbánista, sátánista diktátorokról az a tény hogy az elmúlt 4 évben Orbán Viktor nagykorú személy egyszer sem tromfolta, kritizálta a húgyagyú barom állat iszlamista diktátorokat, aki miatt alakult ki a migráns válság. Azért nem merte kritizálni ezeket az alakokat Orbán Viktor, mert akkor önmaga ellen is beszélt volna. Ezt a gyávasága miatt sem merte megtenni.
Konklúzió: most már az a feladata a haladó erőknek, hogy leleplezze a diktatúrák hittanbéli forrásait, és ki kell dolgozzuk az ellenszereket is!

Az EP választáson a haladó erők győztek!
A nemzetközi munkamegosztás, az együttműködés, a fejlődni akarás hozta meg a baloldali, szocialista szemléletű erők győzelmét az EP választásokon. Ezzel sokkal jobban járt Európa, az emberiség is!

Európai Parlamenti választások – május 26.
Nagyon fontos, hogy az Európai Parlament megújuljon a világnézetében is. Nem szabad leragadni az ókori és a feudalista világképben, filozófiákban, vallásokban, hanem igeni egy mai, jól értelmezhető világnézetre van szükség, mely szerint lehet, érdemes jól gondolkodni, tervezni és dönteni, és vannak jó céljaink, melyeket érdemes is, lehet is sikeresen megvalósítanunk. Ennek érdekében prezentáljuk az Alapelveinket és az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust is, valamint a nagyobb céljainkat, tevékenységeinket, pl. az EU-EXPO komplex rendszerét is. Az új EP, reméljük konstruktív marad, és hasznosan tudunk majd együttműködni.A Kormányzati Tanácsadó Jósda is ennek érdekében tevékenykedik.

Gyermeknap – május 26.
A gyermekeink a jövőnk reménységei, életünk nagyon fontos tagjai. A gyermekeket már a fogantatásuktól számítva meg kellene becsülni, és értelmesen lehet nevelni. A monoteista baromságokkal nem szabad elhülyíteni a gyermekeket, mert on-line kapcsolatban vannak az őket kísérő, támogató angyalokkal. A Jézusi tanítás is erről szól. A Magyar Népköztársaság Kormányának fontos célja, hogy a gyermekek képességei, adottságai megmaradjanak, fejlődjenek!

Nem szabad komolyan venni Orbán Viktort és teamjét! – május 15.
Mindaz a sok aberáltság, amikkel nap, mint nap próbálkozik a hatalmunk megtartása érdekében a fidesz-kdnp kabinet, és az őket manipuláló sátánista barmok, már elég egzaktul jelzik, hogy nem szabad tovább tűrni, mert nem lesz jobb a társadalmunknak!

Kezdődik az érettségi – május 6.
12 év tanulás után számot kell adnia a diákoknak arról, hogy a tanultakat mennyire képesek jól alkalmazni. A tanulás céltudatos emberi tevékenység, a szociális térben van értelmezve. Ebből következik, hogy magának a társadalomnak is kell legyen célrendszere. Tennünk kell azért, hogy legyen jó célrendszerünk, mint ahogyan volt a dicsőséges szocializmusban a kommunizmus. Ebben az évben reaktiválnunk kell társadalmunk, nemzetünk igaz céljait is. A Fórumainkon ezzel kiemelten foglalkozunk. A vállalkozóknak, a diákoknak egyaránt fontos, hogy lássanak pozitív jövőképet!

Meg kell védenünk az Európai Uniót! – május 1.
Sajnos egyre inkább megpróbálkoznak destruktív erők azzal, hogy bomlasszák az Európai Uniót. Ennek egyik oka az, hogy ha disszociálna a rendszer, akkor az önállósuló államokban a diktátoroknak nagyobb lenne a lehetősége arra, hogy önkényuralmi rendszert kreáljanak. Orbán Viktor, nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke beszédeiben és reklámjaiban is szignifikánsan dominál a konfliktusok kreálása, a feszültségkeltés. Már többször, titokban, és jogtalanul is, a fejére próbálgatta a Parlamentben található koronát (az eredetinek hivatalos másodlata csak). Azért, mert az őt dirigáló sátáni banda meg istennek, szinteken felettinek képzeli magát. Persze, nagyot fognak bukni, mihelyt a követőik rájönnek arra, hogy a nihilbe vezetik őket. Ám az nagyon fontos, hogy őrizzük meg az EU egységét, a nemzetek együttműködését. Programjaink is e célt követik, az EU-EXPO égisze alatt különösen.

Orbán Viktor akcióterve – schwindli! – április 23.
A plakátkampány mögött ismét fekete mágia lapul. A Fidesz elnöke Orbán Viktor, a saját pártja hogyan lehet támogatója a saját kezdeményezésének? E szerint a párt és az elnök különállnak? Mert, ha nem, akkor ez egy fideszes kezdeményezés. Vagy pedig, ha OVI kvázi miniszterelnöki tervét kell publikálni, akkor miért nem írják ki, hogy ez a kabinet kezdeményezése? E szerint Orbán Viktor, inkább mint magánszemély kezdeményezte a dolgot, amit alá kellene írni? Vagy pedig: a háttérben megbúvó aljas, gyáva stánisták az olvasókat akarják manipulálni, és OVI-t császárként deklarálták, de sunyi módon elhallgatták? Ez a három variációja van a plakátkampánynak.

Notre-Dame katasztrófával kapcsolatban – április 16.
A tragédia látszólag spontánnak tűnik, a rendőrök szerint. Az elővizsgálatunk azonban arra utal, hogy a kétszeres magzatgyilkos N13 és a Satkány lehettek a háttérben. Miért, hogyan, kikkel szövetkezve – ezt fogjuk felderíteni még ebben a hónapban. Az eredményeinkről tájékoztatjuk az illetékeseket is.

A Tanulmányunkat teszteltük, fejlesztettük, publikáljuk – április 1.
Komplex tanulmányt dolgoztunk ki a közélettel, politikával kapcsolatban. A visszajelzések alapján korrigáltunk, és a továbbiakban publikálni fogjuk. További tervünk az, hogy az EU-s választásokra is kidolgozzunk egy specifikus tanulmányt, melyet megküldünk az EP-nek, és más fontos EU-s szervezetnek is.

A KISZ és a Magyar Tanácsköztársaság ünnepe – március 21.
A tavasz jól kezdődik. Idén is, de a múltban is. 100 évvel ezelőtt a Magyar Tanácsköztársaság kikiáltása, 1957-ben a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség megalakulásával a magyar nemzet új erőt, lendületet fejlődést vehetett. A KISZ mindezidáig a legintelligensebb ifjúsági szervezete hazánknak. A dicsőséges szocializmusban 800 ezer boldog tagságával építette a szebb, jobb, egységesebb jövőnket. Örök dicsőség a hősöknek!

Tanulmányunkat teszteljük, megküldtük politikusoknak, újságíróknak, tudósoknak – március 13.
Nagyon sok lényeges, aktuális problémával foglalkozik komplex tanulmányunk, melyet megküldünk folyamatosan illetékeseknek. A visszajelzéseket, javaslatokat  melyek elfogadhatók – akceptáljuk. A teljes, publikus Tanulmányunkat 2019. március 25-én, a TesTudaT Konferenciánkon állítjuk össze, és ezután kerül majd nagyobb publikálásra. Célunk, hogy a nagyon súlyos problémákra felhívjuk az emberek, a társadalom figyelmét, és a destruktivitást leküzdve egy szebb, jobb világ felé kormányozzuk nemzetünket.

Az új fideszes levéldömping fekete mágiát is tartalmaz – február 28.
Már az első kérdés is csalás. A kötelező betelepítési kvóta értékét elhallgatják. Pedig az ezres létszám, akiket betelepítenünk kell, az érzékenységi küszöbünket sem éri el. A többi kérdés is manipulációkat tartalmaz, annak érdekében, hogy a gyenge értelemmel rendelkezőket befolyásolni tudják részint megfélemlítéssel, részint hazugságokkal. Ennek a következménye lehetne az, hogy sokan Orbán Viktor csatlósai lennének inkább.

A kommunizmus áldozatainak száma kettővel kevesebb a köbgyök nyolcnál. – február 25.
Történelmi tények: 1961-ben, az MSZMP nyolcadik kongresszusán jelentette ki Kádár János – nemzetünk legnagyobb vezére -, hogy leraktuk a szocializmus alapjait. Elítélte  rákosi és a sztálini személyi kultuszt . A szocializmus gyermekbetegségének nevezte az önkényességet. A fejlett szocializmus építésébe a nyolcvanas évek közepén  kezdtünk. Akkor már egy jól élhető világunk volt. A kommunizmus a szocializmus után következik. Az emberiség eddigi legjobb társadalmi rendszere. Ezt szidni, gyalázni a diktátorok (pl. O. Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke) érdeke, mert ha legyalázzák a szocializmust, és nem tudnak jobbat kitalálni, akkor a hülyeségüket benyaló tömeg őket fogja dicsőíteni. Annak ellenére, hogy az antikommunizmusnak nagyon nagy a nemzetünkre és az emberiségre a kárkihatása. De ezt megérteni egy ókori mesekönyvnek az imádata mellett már nagyon nehéz. De azért reménykedünk, hátha lesz fejlődés újra!

Különösen fontos feladataink a javulás érdekében
2019. január 29-én komplex tanácskozást tartottunk. Megvitattuk, többek közt, a legfontosabb közéleti feladatokat mind Magyarországon, mind az Európai Unióban. A közelgő EP választásokról, annak lehetséges kimeneteleiről is szó volt. Vizsgáljuk továbbá, hogy az aljas manipulátorok most mivel próbálkoznak. Az őszi polgármester-választásokra fókuszáltunk.
Egy komplex Tanulmányt készítünk, melyet a TesTudaT Konferenciánk anyagának is tekintünk. Megküldünk kb. száz érintettnek, érdekeltnek.
Szilvásy Péter alapító * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Népköztársaság * Budapest, 2019. 02. 12.

Erősen megingott az Orbán kabinet hatalma:
Az elmúlt 8 évben szignifikánsan romlott a közállapot. Az Orbán Viktori őrültség lényege egyfajta posztfeudalista rendszer kreálása valójában a háttérben gyáván megbújó, sátáni szektának az idiótasága.
Az ún. “rabszolgatörvény” nagyon eklatánsan jelzi, hogy a diktatórikus, földesúri mentalitás dominál az Orbán kabinetben. Az ókori mesekönyv, a Biblia túldimenzionálása is ehhez segít. Az embereknek ma nincsen korszerű, adekvát világnézete, hiszen letarolták a szocializmust, ami pedig nagyon jó eszme és társadalmi rendszer.
A ni filozófiánk, világnézetünk az Alapelveinkben koncentráltan leképződik, és beigazolódottan nagyon jó, hasznos.
A mai Magyarországnak arra van nagyon szüksége, hogy az államunk visszaszerezze az igazi megnevezését: Magyar Közársaság néven. Mi ezt már 7 évvel ezelőtt elkezdtük, a Kormányzati Tanácsadó Jósda a Magyar Köztrsaságot, a Magyar Köztársaság Kormányát szolgálja, fejleszti, erősíti. Ennek is lett a következmény, hogy lényegesen megroppant a retrográd Orbán Viktor hatalma, tekintélye.
Könnyen megjósolható, hogy 2019-ben az értelmes, szép, jó világot akarók összefogása megnövekszik és amennyiben nem képesek normálisan reagálni a kabinet képviselői, akkor nagyon megroppan a Fidesz-KDNP kabinet hatalma.
Reméljük, hogy mindez erőszak nélkül, békességben fog lezajlani, persze a határozott tüntetéseket beleértve. Ebben az évben  magyar nép ismét nagy lesz! Szilvásy Péter, alapító, témagazda
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Népköztársaság Kormánya * www.x-party.hu * Budapest, 2019. 01. 05.

Orbán Viktor sajtótájékoztatójával kapcsolatban:
Több szisztematikus hibája van a gondolkodásának, mint például a politika és a gazdaság egymástól független tevékenysége, a migránsválságot értelmezni nem tudása, a sunyi üzleti korrupciók elhallgatása, az abortuszok megengedése, konfliktálódás az Európai Unióval. Rendszerszintű retrográd szemlélet dominálja, mert az őt vezérlő sátáni banda még mindig azzal próbálkozik, hogy visszamenjen a feudalizmusba, azaz a halálba.
Szerencsére már kidolgoztuk a megfelelő megoldásokat!
Szilvásy Péter alapító, témagazda
* Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Népköztársaság Kormánya 

Budapest, 2019. 01. 10. * 03-11

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.