Erősen megingott az Orbán kabinet hatalma

Az elmúlt 8 évben szignifikánsan romlott a közállapot. Az Orbán Viktori őrültség lényege egyfajta posztfeudalista rendszer kreálása valójában a háttérben gyáván megbújó, sátáni szektának az idiótasága.

Az ún. “rabszolgatörvény” nagyon eklatásan jelzi, hogy a diktatórikus, földesúri mentalitás dominál az Orbán kabinetben. Az ókori mesekönyv, a Biblia túldimenzinálása is ehhez segít. Az embereknek ma niincsen korszerű, adekvát világnézete, hiszen letarolták a szocializmust, ami pedig nagyon jó eszeme és társadalmi rendszer.

A ni filozófiánk, világnézetünk az Alapelveinkben koncentráltan leképződik, és beigazolódottan nagyon jó, hasznos.

A mai Magyarországnak arra van nagyon szüksége, hogy az államunk visszaszerezze az igazi megnevezését: Magyar Közársaság néven. Mi ezt már 7 évvel ezelőtt elkezdtük, a Kormányzati Tanácsadó Jósda a Magyar Köztrsaságot, a Magyar Köztársaság Kormányát szolgálja, fejleszti, erősíti. Ennek is lett a következmény, hogy lényegesen megroppant a retrográd Orbán Viktor hatalma, tekintélye.

Könnyen megjósolható, hogy 2019-ben az értelmes, szép, jó világot akarók összefogása megnövekszik és amennyiben nem képesek normálisan reagálni a kabinet képviselői, akkor nagyon megroppan a Fidesz-KDNP kabinet hatalma.

Reméljük, hogy mindez erőszak nélkül, békességben fog lezajlani, persze a határozott tüntetéseket beleértve.

Ebben az évben  magyar nép ismét nagy lesz!

Szilvásy Péter, alapító, témagazda

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Köztársaság Kormánya

www.x-party.hu

Budapest, 2019. 01. 05.

Orbán Viktor sajtótájékoztatójával kapcsolatban:
Több szisztematikus hibája van a gondolkodásának, mint például a politika és a gazdaság egymástól független tevékenysége, a migránsválságot értelmezni nem tudása, a sunyi üzleti korrupciók elhallgatása, az abortuszok megengedése, konfliktálódás az Európai Unióval. Rendszerszintű retrográd szemlélet dominálja, mert az őt vezérlő sátáni banda még mindíg azzal próbálkozik, hogy visszamenjen a feudalizmusba, azaz a halálba.

Szerencsére már kidolgoztuk a megfelelő megoldásokat!

Szilvásy Péter * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2019. 01. 10.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.