Fekete mágia az orbáni konzultációs kampányban

Még 2006 márciusában figyeltünk fel arra, hogy az Orbán Viktor mögött megbúvó csoportok fekete mágiát is alkalmaznak annak érdekében, hogy uralkodhassanak. A “Rosszabbul élünk, mint 4 éve!” plakátokon (4 db) egy idős hölgy volt látható, meg a számok, mennyivel emelkedtek az árak. A számok mindegyike a 13-at adta ki (85%, 67%, 49%, 113%) – a halál számát!

A nemrég indított “Nemzeti konzultáció” című fidesz-kdnp kampány mögött ugyancsak fekete mágia sunyít. Lássuk ezt az ordenáré plakátot:

A népszerű 3-as metró szerelvényébe lopták be. De a kültéren és újságokban is látható.
A Népszavában is sajnos leközölték ezt (nyilván a reklámdíjért):

A forrás (akik ezt kitalálták, menedzselik) nem írták ki a nevüket, elérhetőségüket. Ez arra vall, hogy gyávák és csalnak, nem merik vállalni tettüket.

Azok a szenny alakok, akik ezt kreálták, azok átvitellel interakcióba szeretnének kerülni az emberekkel, és nagyon aljas fekete mágiával próbálkoznának:
Szeretnének belépni az olvasó közönség álmába, és arra próbálják programozni őket, hogy: “Csak a Fidesz!”
De ez lesz a vesztük, mert felismertük, lelepleztük őket. Az okkult síkon elkövetett bűneik háromszorosan szállnak vissza rájuk!

Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke ilyen módszereket is bevetve próbálja a diktatúráját kiépíteni.

Érdemes tudnunk, hogy Orbán Viktor agyra ható gyógyszerei (mentális zavarokkal küzd: hatalmi téboly, ösztönös szadizmus, telepatikus vezéreltség) hamarosan károsabbak lesznek, mert sok a metabolitjuk, és ezeknek a hatása rombolja majd Orbán Viktor agyát. Lehetséges, hogy még az első félévben, 2017 második félévében összeomlik pszichésen Orbán Viktor.Rádöbben ugyanis arra, hogy milyen sok kárt okozott a magyarságnak, és ekkor beleőrül a felismerésbe.
Erre fel kell készülniük a politikai pártoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.