A Vörös Csillag

Az ötágú vörös csillag, amely az igazi kommunizmus és a dicsőséges szocializmus jelképe, emblémája, valójában már az ókorban is létezett. Még az Ó-Egyiptomban, a fáraók előtti nagyon intelligens világban maga Ozirsz alkotta meg. Hogy pontosan mit jelképez, az mindmáig okkult titok maradt.

Habár a Fidesz-kdnp kabinet dirigálta köztévében meg sem említették nagy ünnepeinket – március 21. április 4. – mi megünnepeljük, és itt is jelezzük: nem tartjuk magyar kormányfőnek a nagykorú személyt Orbán Viktort, hanem csak a Fidesz mostani elnökének ismerjük el. Valószínűsítjük, hogy hamarosan ismét megroppan a tekintélye, a hatalma!

Ám az őrült sátánistáknak nagyon csípte a szemét, és már mindent elkövetnek, hogy degradálják, eltüntessék ezt a szép jelképet.
Hazug trükkökkel nagyon sok emberrel elhitették már, hogy volt kommunizmus, pedig amire ezt mondják, az a személyi kultusz volt, még csak nem is szocializmus. Bár Sztálin már megdöglött, azonban a hatása még mindig megvan, sajnos. Önkényesen önkényuralmi jelképnek deklarálta a Fidesz-Kdnp kabinet a Vörös csillagot. Ha meglátják, pl. a Heineken címkéjében, akkor már habzó szájjal ugatnak rá, mint a paranoiás őrültek. Így cselekszik Lázár Jánosh, Orbán viktor, Semjén Zsolt nagykorú személyek, akik elvileg érettségiztek történelemből, így tudniuk kellene, hogy mi a valódi kommunizmus és mi a személyi kultusz közötti különbség.

Sajnos ezek a személyek nemcsak ostobaságból, hanem manipulatív szándékból is megpróbálják degradálni az emberiség mindmáig legjobb társadalmi rendszerének, a kommunizmusnak az eredményeit, eszméit. Az idióta, alaptalan kritikák mögött nincsen valódi tudásuk, és a legrosszabb: semmi jobbat nem tudtak kitalálni a szocializmusnál – pedig 25 évük volt erre!

Az ötágú vörös csillag kereskedelmi termékekre ugyan nem illik, de pl. a tradicionális, száz évnél is idősebb termékek esetében, ez nem jelenthet problémát. A Heineken alapos okkal tünteti fel a vörös csillagot a sörein. Johny of Lasar “miniszterelnökséget vezető miniszter” már lejáratta magát, amikor szidta Kádár Jánost, aki a legnagyobb vezetőink egyike.

Minden intelligens embernek, honfitársunknak azt javasoljuk, hogy kellő tisztelettel kezelje a Vörös Csillagot!
Akik ezt nem tolerálják, azoknak nem szabad behódolni, a hülyéknek nem szabad hinni. Orbán Viktor jobban tenné, ha kilépne a sátáni bandából, abból, amelyik pl. 2006. augusztus 20-án telepatikusan támadta az ünneplőket, és az abortuszt, a királyságot és egy hazug istenséget próbált kreálni. Felesleges felköltöznie a minisztériumoknak a Várba, mert annak mára már nem megfelelő a közlekedési infrastruktúrája sem. Orbán Viktor szándéka már nagyon átlátható: megpróbál király lenni, pedig erre nem kapott tőlünk engedélyt, ezért meg is fog bukni Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke, még 2017-ben. Ugyanis az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre, a sátánista banda tagjaira, cinkosaira is.
Ez a banda generálja a migránsválságot is, de ez egy másik cikk témája lesz.

Prológus:

Sikeresen megünnepeltük a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség zászlóbontásának 60. évfordulóját, 2017. március 21-én, és folytatjuk sorozatunkat: Április 4-én és November 7-én!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.