Mi áll a háttérben az EP és a Sargentini vitában?

Komplex tanulmányrendszert dolgoztunk ki a közélettel kapcsolatban . A korábbi akcióinkat folytatva most még nagyobb körben tájékoztatjuk az illetékeseket arról, hogy mik társadalmunk legfontosabb problémái és a megoldásokra is javaslatokat teszünk. Interaktív és evolutív módon tesszük mindezt.

A 2018-09-20-i Tanulmányunk

***

A legnagyobb veszély az, hogy az EU ellenes őrültek megpróbálják szétzilálni az Európai Uniót. Egyik marionett figurájuk, Orbán Viktor, a fidesz jelenlegi elnöke megnyilvánulásaiból világosan kiderül, hogy erősen és értelmetlenül univerzálisan opponálja az Európai Uniót.

A szándékok mára egyértelműek: ha szét tudnák zilálni az EU-t, és Magyarország kilápne (mert pl. kitiltanák), akkor már jobban le tudnák nyomni az emberek torkán azt, hogy megint feudalizmus és királyság legyen.

A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció egyik szuggesztívája volt a “királyság”, az “Abortusz” és a az “istenség”. Ezeket nem lennének képesek egy jól működő nemzetközi demokráciában, az EU-ban eljátszani, ezért lebutítják a népet. Telepatikusan a médián és a plakátokon keresztül is. Aljas, fekete mágiát alkalmaznak. Ám az ősi törvény rájuk is érvényes: “Az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre!” Orbán Viktor és az őt támogató, sötétben meghúzódó személyek is tudják ezt, ezért is menekülnek minden leleplezés elől.

Hazánknak az lenne jó, ha továbbra is teljes jogú tagja maradnánk az EU-nak, a nemzetek egységének. Reméljük és aktívan teszünk is ezért.

Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2018-09-10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.