Etikátlanok, erkölcstelenek a fideszes plakátok

A mostanában megjelent pitlák fideszes plakátok, amelyeken az ENSZ ellen uszítanak, ugyancsak veszélyesek, mert ezek már az egész világ ellen keltenek hangulatot. Akik kitalálták ezt az aljasságot (gyanítjuk, hogy ezt is a Satkány-banda kreálta), a gyanútlan, tisztességes emberek álmába be tudnak lépni, és programozni, utasítgatni az áldozataikat. Ezt már eljátszották 2006-bán is, a „Rosszabbul élünk, mint négy éve!” a halált szuggerálták a jelzett számokkal. Lebuktattuk őket.

Fontos ismerniük Önöknek az ősi törvényt: „Az okkult síkon elkövetett bűnök is háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre!”

******

A Stop Soros és a pártvezetőkkel együtt megjelenő Soros György plakátok, melyeket a fideszes vezetők találtak ki, nagyon etikátlanok és erkölcstelelnek is!

Az ún. Soros-tervről egyetlen fideszes sem tud semmit hiteles forrásból, mert nincs is ilyen terv, amely ekkora konfliktust generálna. Másrészt Soros György terveit, ha lennének, az Európai Unió Tanácsának is el kellene fogadni, és akkortól már az EU Tanácsának terve lenne. Ezt lehetne kritizálni, jogosan bírálni, de mivel ez sincs, ezért nem lehet támadni a semmit.

Valójában a StopSorosozó plakátok csak egy sunyi és gyáva figyelemelterelésről szólnak. A háttérben meglapuló manipulátorok el akarják terelni a figyelmet az iszlám mögé megbújó cezaromániás őrültekről, akik hatalmi poziíciójukkal visszaélnek, és az embereketlnyomják. Akik ez elől menekülnek. Ha lenne egy normális társadalmi rendszer – nem az iszlámon alapuló! -, akkor jó élet lehetne Afrikában is, a Közel-Keleten is.

Érdemes tudni a felelős közéleti személyeknek:

Orbán Viktor nagykorú személyt, a Fidesz jelenlegi elnökét, az ő beleegyezésével azok dirigálják, akik felelősek a migránsválságért, a diktatúrákért. Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzéséből egyértelműen látszanak azok a személyiségbeli torzulások, amelyek miatt egy középszointő vezetőnek sem lenne alkalmas egy korrekt vállalkozásban. Ezek a jellemhibái Orbán Viktornak: cezarománia, egocentrizmus, szadizmusra való nagyfokú hajlam, telepatikusan vezérlik az őrültek.

A másik erkölcstelen plakát az, amelyiken a Soros Györgyöt ábrázolják, Gyurcsány Ferenccel, Vona Gáborral, Szél Bernadettelés Karácsony Gergellyel. Amire érdemes figyelni: ezeknek a személyeknek vannak közeli hozzátartozóik, barátaik, híveik, akikre ez a plakát a tudatalattijukban ellenérzést generálna. Ellenségképzésre alkalmas ez a plakát is, ezért nagyon erkölcstelen. Akik kitalálták, és utasították Orbán Viktort és a Fidesz igazgatóját Kubatov Gábort, hogy intézkedjenek az idióta, dedósok szintjén funkcionáló plakátkampány csinálására, ők a felelősek a 2006-ban elkövetett nemzetellenes bűnökért is. Orbán Viktornak, a Fidesz jelenlegi elnökének töredelmes beismerő vallomást kellene tennie, melyben felfedi a részleteket, kik az ő mentorai, dirigensei, miért akar magából istent csinálni az egyik sátánista, és az abortuszokat hogyan használják fel a hatalmuk fenntartása érdekében.

Rogán Antal, bár egy csinovnyik-karakter, de sajnos ő i sok rosszat tesz a nemzetünknek. Megvizsgáljuk, hogy mennyire hatnak rá a diktátorok, akik már joggal rettegnek a megbukásuktól.

Érdekes fejlemények:
Kispesten a polgármester betiltotta ezeket a fideszes, hergelő plakátokat. (2018-02-27)
Kispesten az önkormányzat betiltotta ezeknek a plakátoknak közterületen való kihelyezését. Sőt, több más kerületben sem engedik kihelyezni a sorosozó, ellenségeskedést generáló, sátánista plakátokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.