Orbán Viktor tusványosi beszédének elemzése

Az Erdélyben megrendezett Bálványosi Fesztiválon, Tusványoson, Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke is felszólalt. Beszédében vannak ugyan pozitív gondolatok, de sajnos a konfliktáló, negatív mentalitás dominál. Kézírásának grafológiai elemzése is igazolja a cezaromániát, az egocentrikusságot, a szadizmusra való hajlamot, az okosságot és a legszörnyűbbet: a telepatikus vezéreltséget. A 2006. augusztus 20-án elkövetett bandatámadás vezetője sugallja beszédének vázlatát Orbán Viktor beszédeinek, megnyilvánulásainak lényegét. Igaz, a scientológus Havasi Bertalan, tanácsadó is rájátszik arra, hogy a nemzetünk részeit, szervezeteit egymás ellen hangolja. Divide et impera – Oszd meg őket és uralkodj – elvét alkalmazzák.

Nézzünk néhány lényeges momentumot, melyet érdemes kiemelni Orbán Viktor tusványosi beszédéből!

  1. A migránsválság jelenségét megpróbálja az Európai Unió vezetésének nyakába varrni. Pedig az iszlamista őrült diktátorok kreálnak aljas hatalmi rendszereket, melyek leblokkolják a társadalmi haladást, hazug Allahhitre támaszkodva. Orbán Viktor azért nem szidja a diktátorokat, mert a sajátjait nem kritizálhatja, maga ellen nem beszélhet.
  2. Rendszeresen Sorosozik, kritizálja Soros Györgyöt Orbán Viktor, de egyszer sem fordult elő, hogy nyilvánosan vitatkozzon a milliárdossal, vagy annak képviselőjével. Ez intelligens megoldás lenne, de ehhez kevés Orbán Viktor és szakértőinek az össz-intelligencia szintje.
  3. A családok támogatása jó dolog. Azonban a születések tekintetében a napi száz magzatgyilkosság, abortusz megengedése már a brutális vezetők mentalitására jellemző. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke még egyszer sem tett semmit érdemben a magzatgyilkosságokkal szemben. Nyilván azért, mert az őt vezérlők fegyverként, megfélemlítésként alkalmazzák az abortusz szuggerálását, köztudatban való diktatórikus használását. Ez az okkult síkon elkövetett bűn majd háromszorosan száll vissza az elkövetőkre (beleértve a MOK vezetőségét, az EMMI vezetését és a főbűnösöket)
  4. Sok jó eredményeket elért az országunk az eltelt 7 évben is. Az IMF-ügy, a rezsicsökkentés, az egységes SZJA, ezek is okos dolgok voltak. Orbán Viktor bruttó megítélésben ez számít pozitívan. Ám az egyenleg nagyon negatív!
  5. “Egy hazafias kormányzás célja csak a nemzet és ország megerősítése lehet – jelentette ki, majd több mint tíz pontban fogalmazta meg egy erős állam ismérveit.” – ebben a részben, ami sok alrészből áll, nincsen szó a nemzetközi együttműködés jelentőségéről. Az egocentrikussága csak arra koncentrál, hogy individualizálja az országot.  Ez nagyon súlyos, általános hiba Orbán Viktor mentalitásában.
  6. Azt állítja Orbán Viktor, hogy “Most készítik Európát elő arra, hogy átadja a területét egy új, kevert muszlimizált Európának” – állapította összegzésképpen a miniszterelnök. ” – ez egyáltalán nem igaz. Az EU felelős vezetői, Brüsszel is utálja az iszlámot, mint a monoteista őrült vallások epicentrumát, és nem akarja senki sem az iszlamizálódást. Viszont az ezzel való ijesztgetéssel sokakat meg lehet félemlíteni, befolyásolni.

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * www.x-party.hu

Budapest, 2017. 07. 27.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.