Hírek, események – 2022

Az emberiség egyik legnagyobb ünnepe: pont száz éve alakult meg a Szovjetunió! – december 30.
*+*+*
*+*+*+*
Aktivista klubunk a Lelkes Ásványbörzén – december 10.
Az idei eredményeink megbeszélése mellett az EU-EXPO klubunkat is celebráljuk. A Szépségkirálynők Hétvégéjét ugyancsak megszervezzük. Megválasztjuk a Miss Írisz 2022 szépségét is. A szórakozáskultúránk fejlesztése is fontos témánk, meg a Megfiatalodás 60 év felett mozgalmunk is.
*+*
A Vállalkozók Klubja 1988-ban startolt – december 3.
A Népligeti Jurta Színház adott otthont az első Vállalkozók Klubjának – Szilvásy Péter alapításában. A klub díszvendége Kovács Ádám, a Celladam felfedezője, és cégvezetője a Celladam Teamnek. A klubestnek hatalmas sikere volt, ez megalapozta a további klubéletet,, a vállalkozó szféra fejlesztése is beindulhatott. A Vállalkozók Klubja egyesületté is alakult, melynek Ujhelyi Sándor lett az elnöke. A Vállalkozók Klubját 2020 decemberében az EU-EXPO Klubba reinkarnáltuk. December 3-án, a 34. évfordulónk alkalmából ünnepségsorozatot is rendezünk.
*+*
Az egyik legjobb, legetikusabb, legegészségesebb rendezvényünk az Országos Edzettségi Tesztnap. Évente két alkalommal, tavasszal és ősszel szervezzük meg. A lényeg: Évről évre legyünk egyre edzettebbek. A 25 éves kornak megfelelő edzettségi szint a norma. Öt gyakorlatot kell megcsinálni: egyensúlyozást, fekvőtámaszt, célba-dobást, felülést és guggolást. Először az Úttörők Csillebérci Kalandparkjában szerveztük meg, még 2009. május 15-én. Ez a programunk is fontos részét képezi a “Megfiatalodás 60 év felett” mozgalmunknak.

Az Ifjúság Európai Éve 2022

Aktivista Klubunk az Otthon Design kiállításon – november 5.
A Hungexpo nagyon jó rendezvényén a propagandánkat, a partnerszervezésünket is csináljuk, és különösen fókuszálunk a jövő évi terveink előkészítésére is. Az ideológiánkat nagyon fontos propagálnunk, hogy fejlődjön előre, fölfelé a társadalmunk. A háziasszonyunkat is megtaláljuk.

Különösen hasznos, fontos, az emberiség életét még jobbá tevő, fejlesztő kezdeményezésünk:
“Megfiatalodás 60 év felett” mozgalmunkat meghirdettük 2022. X. 14-én, a Szépség Világnapján.
Aktivista klubjainkban, a fórumainkon, rendezvényeinken különösen fókuszálunk erre is.

” Megfiatalodás 60 év felett” mozglmunk startja – október 14.
Van reális, tudományos alapja annak, hogy a szellemi-tudati-testi világunk képes legyen megújulni, megfiatalodni hatvan év felett. A Szépség Világnapján prezentáltuk a részleteket. Tobbek között azt a tudományos felfedezésünket, hogy a fehérjeszintézis során fellépő cross-ower jelenségét tudati hatás váltja ki. A világnézetünket is lényegesen kitágítjuk, fejlesztjük, a Napot tartjuk a földi és az emberi élet forrásának. Természetesen jó, konstruktív közösségi életre is nagy szükségünk van. Mindezekről bővebben a fórumainkon tárgyalunk. Tervezünk jó táborokat is. Jó alapot jelent az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus.
*+*

*+*

EU-EXPO – 2022. X. 10-16.
Az idei EU-EXPO a tervezésekről szól. A témaköreinket továbbfejlesztjük, és megtervezzük a 2023-as expanziónkat. A fókuszban idén a Szépség Világnapja van, X. 14-én a Lurdy Konferencia Központban. Világújdonság programunkat is ekkor hirdetjük meg. 2023-ban lesz húsz éves a Szépség Világnapja, valódi világnappá szervezzük az ENSZ illetékes szervezetével együttműködve. A tervezetünket még ezen a héten publikáljuk. A klubhálózatunk fejlesztése is napirenden van.
Az EU-EXPO Klubjainkon is fókuszálunk a témaköreinkre, ezek alapján szervezzük meg partijainkat is.
*+*
A szórakozás-kultúránk megújítása – október 4.
Felméréseink alapján a mai szórakozás világa nagyon degradált a nyolcvanas évekhez képest. Különösen a vidéki városokban szűkült a fiatalok, a felnőttek szórakozási lehetőségei. Pedig nagyon jó az, ha vidáman élünk! Ezért az EU-EXPO Klubjainknak fontos témája lesz, milyen módon fejlesszük a szórakozásunkat. A hétvégi jó diszkókkal, melyeken jó műsorok, koncertek is vannak, na meg különlegességeket is alkotunk, játszunk, szórakozunk – ezt kiemelten fontosnak tartjuk. Az idei EU-EXPO október 15-én a Szórakozás témakörére koncentrál.
*+*

A nemzetközi kapcsolatunk fejlesztésére is fókuszálunk – október 1-2.
A Könyvfesztiválon a Millenárisban, a Nemzeti Vágtán, a Duna regattán megjelenő külföldi cégekkel is kapcsolatba lépünk, és a koncepciónkat és a programjainkat is exponáljuk. Különösen fókuszálunk az EU-EXPO komplex rendszerének és a Szépség Világnapja különlegességeinek a propagálására, a partnereink szervezésére is.

Az ifjúság európai éve 2022

Adj hangot a véleményednek! 2022-ben a fiatalok kerülnek a figyelem középpontjába. Az ifjúság európai évében rá szeretnénk világítani arra, milyen fontos szerepet játszanak az európai fiatalok a jövő építésében és egy környezetkímélőbb, befogadóbb és digitalizáltabb Európai Unió létrehozásában. Az ifjúság európai éve rengeteg alkalmat kínál Európa-szerte a fiatalok számára arra, hogy bővítsék ismereteiket, megosszák másokkal a jövővel kapcsolatos elképzeléseiket, új ismeretségeket kössenek, és rendezvényeken vegyenek részt. Itt az idő, hogy a világjárványt lassan magunk mögött hagyva bizalommal és reményekkel lépjünk tovább. Nézz utána, mi mindent kínál számodra az ifjúság európai éve.

Before-party – szeptember 12.
A Szépség Világnapja X. 13. előkészítő, sajtótájékoztatós, partneres rendezvényének találtuk ki az első Before-partinkat, még 2005-ben. Azután fejlesztettük, és mostanra már az EU-EXPO előkészítő partija, Aktivista Klub is lett a Before-party. Idén a Morrisons2-ben tartjuk. A szórakozáskultúránk fejlesztése is fontos témánk. A megjelentek megismerkednek a programjainkkal, terveinkkel és egymással is. Klasszikus Vállalkozók Klubja.
*+*
Megújítjuk a rendezvényeket – szeptember 9.
Ha van jó élménye az embernek, akkor az egészsége is jó, javul, fejlődik. Nagyon fontosak a jó rendezvények, amelyeken lehet szórakozni, vidámkodni, művészkedni, testkultúrázni, alkotni is. Kell már a megújulása a fesztiváloknak különösen. A mi rendezvényeinket is továbbfejlesztjük, a közösségi életet, a romantikát, a művészetet, a testkultúrát is exponáljuk. Hogyan, miként, ezekről is tanácskozunk az Aktivista klubjainkon.
*+*
Aktivista klubjaink szervezésére nagyon fókuszálunk – augusztus 22.
Sok jó, hasznos, kellemes, nyereséges, művészi, tudományos, egészséges témánk van, melyek napirendjei az Aktivista klubjainknak. Nagy szükség van már a jó közösségi életre, a korszerű ideológiánkra is. A háziasszonyunkat és egy-két szervezőnket még keressük, de a Before-partinkra, szeptember 12-én már komplex lesz a Szövetségünk. Az augusztus 29-i multifunkciós klubpartinkon is megtárgyaljuk ezeket.
*+*
A Fiatalok Világnapja – augusztus 12.
Maradjunk fiatalok, ez a jó!
*+*
Fontos az ideológiánk terjesztése – augusztus 8.
A Jó Istenek 71 Hetében úgy döntöttünk, hogy a kellőképpen, értelmes terjesztenünk kell az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust. A jó világnézet alapján való gondolkodás, döntés és cselekvés nagyon fontos. Első lépésként a jelentősebb politikai pártok felé publikáljuk az ideológiánkat, jelezve, miért nagyon fontos ez nekik is. Azután jöhetnek az egyházak, az iskolák, a gazdasági szervezetek, a közélet aktivistái is, akik felé alkalmas designban prezentáljuk alkotásunkat.
Az Aktivista klubjainknak (augusztus 8-án is) kiemelt témája a Dialektikus idealizmus megbeszélése.
*+*
Megtervezzük a nemzetközi expanziónkat – augusztus 3.
Az Aktivista klubjaink AK fontos témája lesz a nemzetközi, különösen az EU-s kapcsolataink fejlesztése. Van jó ideológiánk, vannak jó programjaink, van jó szervezeti modellünk is. Az EU-EXPO égiszében nagyon jók a lehetőségeink. Az X-party1 szisztémánk különösen hasznos lesz. Az  augusztus 8-i Aktivista klubunkon már megtárgyaljuk a részleteket, és utánna a szervezést aktualizáljuk.
*+*
Továbbfejlesztjük a Partner- és Médiapartinkat – július 17.
A multifunkciós rendezvényünk több témás sajtótájékoztató is és a megjelent partnerek konstruktív tanácskozása, kapcsolatépítése is. Az EU-EXPO Innováció témakörének égiszében fogunk lényegeset újítani. A fejlődésünk nagy akcióit megtervezzük az augusztus 8-i EU-EXPO Klubpartinkon.
*+*
A Nagy Francia Forradalom ünnepe – július 9.
A Budapest Francia Kultúrintézetben klasszikusan nagyon jó ünnepi fesztivált szerveznek. A műsorok mellett kiállítók is bemutatják a francia termékeiket. A Nagy Francia Forradalom 1789-ben az emberiség új, fejlettebb szakaszát nyitotta meg. Dicsőség a hősöknek!
*+*
A Jó Istenek 70. Hete – július 5-11.
Az emberiség jó isteneit fontos ismernünk és tisztelnünk is! Éppen ezért szervezzük meg minden hónapban A Jó Istenek Hetét. Különböző témákra, projektekre is fókuszálunk. Az ideológiánk a Dialektikus idealizmus ugyancsak exponálásra kerül. Persze szórakozunk, élvezzük az életet – kellemesen és hasznosan. A Napot tartjuk a földi és az emberi élet forrásának.
*+*
EU Konferencia – június 13.
Nemrégiben ért véget az EU történetének egyik legjelentősebb demokratikus gyakorlata – az uniós polgárok a kontinens minden szegletéből több mint egy éven keresztül beszélgettek, vitáztak arról, milyen Európában szeretnének élni. 🇪🇺Az EU jövőjéről szóló konferencia közel 6500 eseményt hozott tető alá és több mint 700 ezer résztvevőt mozgatott meg – az eszmecsere-sorozat végül egy konkrét javaslatcsomagban csúcsosodott ki.
*+*
Életmód expó és Ásványsziget – június 11-12.
A Lurdy Konferencia Központban kerül megrendezésre ez a nagyon jó kezdeményezés, immár ötödik alkalommal. Nagyon hasznos, jó kiállítók mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat, ásványaikat, ékszereiket. A jó előadások kicsiknek és a felnőtteknek is hasznosak.
Önálló standunkon grafológiai elemzéseket, tanácsadásokat is tartunk. És szervezzük az Európai Fiatalok Szövetéségét és az EU-EXPO Klubunkat is.
Az eredményekről a június 17-i Aktivista klubunkon tanácskozunk.
*+*
Az Európai Unió csúcsértekezlete – május 30.
A nagyon fontos, aktuális témákról tart nagy tanácskozást az EU. A kormányfők, államfők részvételével. A fejlődésünk érdekében nagyon kell a tagállamok konstruktív együttműködése! Az EU-EXPO programunkat is exponálni fogjuk a pozitívan együttműködni képes szervezeteknek.
*+*
Országos Edzettségi Tesztnap – május 15.
Először 2009. május 26-én rendeztük meg a Csillebérci Úttörő Kalandpályán, nagy sikerrel. Ez az egyik legfontosabb projektünk. Mindenkinek hasznos. Az öt alapgyakorlat: fekvőtámasz, guggolás, egyensúlyozás, célba dobás és fekvőtámasz. Lényeg: Évről évre legyünk egyre edzettebbek!
*+*
Európa ünnepe – május 8.
A Szabadság téren szervezzük az EU-EXPO Klubunkat is, az EFISZ Aktivista klubunkat is. Megbeszéljük a terveinket, mulatunk is, és fejlesztünk is. Európa napján a nemzetközi együttműködésünk fejlesztésére is fókuszálunk. A Kreatív Európa programban több témánk is érdekelt lesz.
*+*
Anyák napja – május elsején – Éljenek egészségben, szeretetben a jó anyák!
Éljen Május Elseje! – a munka nemzetközi ünnepe
*+*
A Föld napja – április 22.
Megünnepeljük a Föld jó isteneit is, élő bolygónkat, az életterünk fontos gyökereit is.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! – április 15-18.
Fontos tudnunk, hogy a halál csak tévhit, és a lényeg? van túlvilág, vannak angyalok is! Ez irányban való élés a jó.
Különleges misztériumot fejlesztünk ki – április 14.
Az ideológiánknak megfelelő, a szociális és szellemvilágban is értelmezhető, jól felhasználható misztériumunkkal a közösségünk, a szellemünk és a testi egészségünk van a fókuszban. Várjuk tagjaink, partnereink hasznos ötleteit, tanácsait is. Premier május 7-én lesz az Európa ünnepén.

Éljen Április 4! Hazánk felszabadulásának ünnepe
A II. Világháború szörnyűségeinek vége lett 1945. április 4-én, amikor a hős szovjet csapatok kiül dözték hazánkból a náci csapatokat. Örök dicsőség a kommunista hősöknek!

17. TesTudaT Konferencia – március 25.
A vezérelvünket – “Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!” már a 2010-es TesTudaT Konferenciánkon megalkottunk. Ez nagyon fontos tudatilag is, közösségileg is. Az idei konferenciánkon különösen fókuszálunk a tesTudat módszerek fejlesztésére, az ideológiánkra – Dialektikus idealizmus -, a grafológia használhatóságának fejlesztésére, a szórakozáskultúránk fejlesztésére is. További részletek.

A KISZ és a Tanácsköztársaság ünnepe – március 21.
A Magyar Tanácsköztársaságot 1919. március 21-én kiáltották ki a kommunista hősök vezetésével. A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetséget pedig 1957. március 21.én alapítottuk. Ez volt mindezidáig a legjobb ifjúsági szervezete a magyar nemzetünknek. Dicsőség a kommunista hősöknek!

Nemzetközi Nőnap – március 8.
A szebbik nem, a nők ünneplése során fókuszálunk arra is, hogy a szépség és a kedvesség is a nők nagy erénye, javítja, erősíti az életkedvünket is! Boldog Nőnapot kívánunk a nőknek!

A közösségünk fejlesztésére fókuszálunk – február 22.
Fontosnak tartjuk, hogy mára jól kidolgozott ideológiánkra, a Dialektikus idealizmusra és a különösen hasznos programjainkra alapozottan jó közösséget szervezzünk. Van tehát okunk az optimizmusunkra, hogy a májusi európai ünnepségre már egy jó, szervezett szövetségként tudjunk működni, hasznára válni az emberiségnek. A különlegességünk: a túlvilági kapcsolatainkra is fókuszálunk, kell a jó kapcsolatunk az angyalokkal is! A TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én ez lesz a középpontban. Az Aktivista klubjainkon még a szórakozásunk megújítására is fókuszálunk.

Multifunkciós EU-EXPO Klub – február 18.
Az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubja az EU-EXPO Klubba reinkarnált 2021 decemberében. A Grafoklubnak is helyt adunk most, és a Diákok és Vállalkozók Fórumának is tervezünk fejlődést. Amire nagyon fókuszálunk: az idei EU-EXPO tervei, a Szépség Világnapja nemzetközi expanziója, a szórakozásunk megújítása és “Legyünk természetesen egészségesek!”  A megjelent partnereink, klubtagjaink egymással tudnak konspirálni. A Morrisons”2 adja a helyszínt. Lesz a Parti-pite készítő verseny prezentációja is. A humoros némafilmek projektünket is bemutatjuk. Az Aktivista klubunk égiszében a világnézetünket, a Dialektikus idealizmust megtanácskozzuk.

Ma ünnepeljük az Európai Unió 30. születésnapját!
1992. február 7-én 12 ország írta alá a Maastrichti Szerződést, amely 1993. november 1-jén lépett hatályba. Ez az Európai Unió formális létrehozását jelentette, és lerakta a ma ismert EU alapjait azáltal, hogy létrehozta.
A február 17-i Aktivista Klubunkon külön is megemlékezünk és ünnepelünk!

Kezdődik a pekingi Téli Olimpia – február 4.
Az emberiség legnépszerűbb rendezvénysorozata az olimpia játékok. I. e. 776-ban szervezték meg először, akkor még csak egy stadion-kör futás volt, melynek győztese egy Koroibosz nevű szakácsmester volt. Mára több száz sportszám, több száz résztvevő ország az olimpiai játékokon. Idén a téli olimpiát Pekingben szervezik. Az érdeklődés hatalmas. A magyar csapatnak is több aranyérem szerzésre van esélye. Drukkoljunk, élvezzük a sport ünnepét, a jó közösségi élet egyik fontos forrását. Megalkotjuk az Olimpia mozgalom dalát is, Pierr de Coubertin “Óda a Sporthoz” c-mű verésre. Kezdeményeztük az Olimpia Szépe választást is, amit a 2024-es Párizsi Olimpián exponálunk. Sok sikert kívánunk a pekingi Olimpiai játékok szervezőinek és a versenyzőinek!

Évindító partink – január 28.
Az éves programjainkat ismertetjük, beszéljük meg. A közösségi életünk és a szórakozás-kultúránk fejlesztésére külön fókuszálunk. Az EU-EXPO Klubunk nagyon hasznos lett, ezért az idei EU-EXPO is még klubhálózat-szerű lesz októberben. A Szépség Világnapját idén 20. alkalommal szervezzük meg, célunk, hogy valódi világnap legyen, az ENSZ jóváhagyásával. A Miss Írisz választásban is sokat újítunk: csapatverseny is lesz. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztése kiemelten fontos tervünk, akciónk. És a vidám, egészséges életünk erősítése is!

Pontosan hét éve született meg az EU-EXPO fantasztikus ötlete – január 19.
Egy új dimenzióját nyitottuk meg a magyar és az európai vállalkozások számár. Az évnyitó parinkon, január 28-án megünnepeljük a jó kezdetünket, hogy legyen nagyon jó folytatás is.

Fejlesztjük a szórakozáskultúránkat is – január 11.
Fantasztikus újításunk: tudományos tételeket, vitaminokat, gyógyteákat megdiszkósítunk! Premier: 2022-03-25 TesTudaT Konferencia és Írisz bál-party.

Az EU Tanácsának francia elnöksége: 2022. január 1. – június 30.
A francia elnökség prioritásait a következő jelmondat fejezi ki: „Fellendülés, erő és a hovatartozás érzése”: fellendülés, hogy Európa elősegíthesse a zöld és digitális átállás megvalósulását erő, hogy megvédhessük és előmozdíthassuk értékeinket és érdekeinket a hovatartozás érzése, hogy kultúránk, értékeink és közös történelmünk nyomán kialakíthassuk és továbbfejleszthessük a közös európai jövőképet

Megújulunk 2022-ben – január 1.
A pozitív szellemiségével az Aktivista klubjainkat, a Partner és Média-partijainkat is fejlesztjük, terjesztjük. A konstruktív együttműködés jegyében fókuszálunk az EU-EXPO Klubunkra és a Szépség Világnapjára X. 14. A fejlődés lehetősége előttünk van.