Hírek, események – 2021.

Vidám szilveszterezést! – december 31.
A jó szórakozás, a jó élmények az életkedvünket és az egészségünket is erősítik, fejlesztik. Szilveszterkor hatalmas tömeg mulat, szórakozik, nagyon helyesen. Éljünk vidáman! Az Európai Fiatalok Szövetségének ez nagyon fontos elve.

Aranyvasárnap – 2021. 12. 19. – legyen kellemes. boldog, kreatív a Karácsonyi ünnepünk!

Aktivista Klub, EU-EXPO Klub és Fórumunk – december 12.
Az Ásványbörzén, a Lurdy Konferencia Központban nagyon praktikus egy komplex rendezvényt, klubdélutánt diákok és vállalkozók fórumát is megszervezni. A partnereink egymással is konspirálnak, és a kiállítás, vásáron prezentáló érdekes, szép termékforgalmazókkal is kapcsolatba kerülhetnek. A 2022-es terveinkről is szó van, és a szórakozáskultúránk lényeges megújítása, valamint az EU-EXPO klub szervezése is fő témánk. A Karácsonyi ünnepekre is méltóan készülünk. Az Európai Fiatalok Szövetsége vezetőségének a szervezésére is összpontosítunk.

Testvér-Fesztiválok Fóruma – november 19.
A szórakozás-kultúránk lényeges megújítása, fejlesztése, a múlt értékei alapján – az egyik legfontosabb feladatunk 2022-ben. Ezt is megtárgyaljuk, és a diákság mozgósíthatóságát a rendezvények terén. Az EU-s kapcsolatainkat 2022 második félévében indítjuk, most inkább tájékozódunk a lehetőségekről. A klubtagjaink, partnereink egymással jó kapcsolatot tudnak kialakítani a fórumunkon. Havonta szervezzük. Következik: december 11. Ásványbörze a Lurdyban. A karácsonyi ünnepekre is fókuszálunk.

Megjelenünk az Életmód expón – október 30-31.
Különösen jó ez a rendezvény, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia Központ szervezésében. Az egészséges élet – módszerek, technikák, élelmiszerek nagy tárháza ez a rendezvény. Az EU-EXPO Klub is megjelenik önálló standdal, ahol grafológiai elemzést is végzünk. A reklám-propaganda és a partnerek szervezése is a fókuszban van. Az Ásványsziget is nagyszerű lesz, önálló teremben, Lelkes András és csapata szervezésében. A következő rendezvényünk a Testvér-Fesztiválok Fóruma kifejezetten jó reklám-propaganda háttérrel erősödik most.

Aktivista klubjaink különlegességei – október 20.
A szórakozáskultúránk javítása érdekében érdekes újdonságokat is prezentálunk a klubjainkon. Ilyen például a FilmyxIQum, a Humoros Némafilmek Fesztiválja, vagy a Szép Dal Ma… versíróverseny klasszikus zenékre. A közösségünk építése, fejlesztése és terjedése is a fókuszunkban van. Keressük a klubjaink háziasszonyát is. Az EU-s kapcsolataink ugyancsak fontos témánk.
Következik: november 19. * Testvér-Fesztiválok Fóruma,, EU-EXPO Klub és Aktivista klub.

A Szépség Világnapja – X. 14.
A különleges kezdeményezésünket 2003. október 14-én indítottuk, hogy legyen a szépségnek is világnapja, ünnepeljük meg külön is a szépséget, a szépség istennőit is, a szakmát, a szépségeket! Az ide Szépség Világnapján nagyon hasznosan megtanácskoztuk a 2022-es terveinket, és eldöntöttük, hogy kezdeményezzük az illetékes szervezeteknél, az ENSZ-nél, hogy legyen valódi világnap a Szépség Világnapja, X. 14-én. A fejlődésünk folyamatos!

EU-EXPO Megnyitó partija – október 11.
Kiemelten fontos projektünk az EU-EXPO, 2015-ben alkottuk meg az alapokat, a honlapjainkat()euexpo.eu és eu-expo.eu). Klubhálózatot szervezünk és a szakmai közönséget szervezzük. A részleteket megbeszéljük a klubjainkon. 2022-ben már az EU felé intenzíven fordulunk, az EU fejlesztése nagyon fontos számunkra!

Az Aktivista klubunkra különösen fókuszálunk – október 3.
Nagyon fontosnak tartjuk a jő közösségi életet, ennek fejlesztését. Az Aktivista klubjaink kifejezetten jó platformja a jó társaságnak, a jó programoknak, a hasznos tudásnak is. Ezért kéthetente szervezzük mag a klub-délutánjainkat. Háziasszonnyal, különlegességekkel, sztárvendégekkel, játszással is. Következik az EU-EXPO Megnyitó partija, október 11-én. Azután október 25-én, kicsit művészkedünk is.

Újítsuk meg, fejlesszük a szórakozásunk világát! – szeptember 30.
A vidám, jó élet, a szórakozás minden normális embernek különösen fontos. A hetvenes-nyolcvanas években, a dicsőséges szocializmus idején nagyon jó volt az egyetemeken a szórakozási lehetőség, a diszkók. Nem a lerészegedésről szólt, hanem a jó műsorokról, a romantikáról, a szórakozásról. Ezért kell ezt reaktiválnunk és továbbfejlesztenünk a XXI. század technikájával, érdeklődésével. A diákság és a vállalkozói szféra különösen érintett érdekelt a mozgalmunkban való részvételben, ezért rendszeresítjük e témakörünk tanácskozásait. Az EU-EXPO Szórakozás napján, október 16-án már prezentáljuk a terveinket, a megvalósításunkat is. A vidámság – FilmyxIQum, a szórakoztató művészet – Zene-festmény-tánc, a romantika – Quantum-diszkó a konkrétumok.

IV. Budapesti Demográfiai Csúcs – szeptember 26
A családpolitikai helyzetről tanácskoznak a résztvevők.

Before-party: az innovatív fejlesztés – szeptember 23.
Megbeszéltük az idei EU-EXPO és a Szépség Világnapja, valamint a Testvér-Fesztiválok Fóruma koncepcióját. Idén szűk szakmai körökben, partnereinkkel tervezzük meg a 2022 expanziónkat.

IV. Budapesti Demográfiai Csúcs – szeptember 23.
A lényeg az kell legyen, hogy mzgsdűnjenek az orvosilag indokolatlan terhességmegszakítások, javuljanak a párkapcsolatok, a reinkarnációt tudjuk értelmezni helyesen!

Szövetségünk intenzív fejlesztésére, szervezésére van szükség – szeptember 14.
A jó közösségi életre minden értelmes embernek szüksége, igénye van. Az utóbbi években sajnos a degradálódás, az individualizálódás felerősödött. Duplán szükség van a Szövetségünk fejlesztésére – ehhez van már ideológiánk, célrendszerünk, programtervünk. A szeptemberi rendezvényeken jó lehetőségünk van a partnerek, az aktivisták, a klubtagok beszervezéséhez is. Különösen fókuszálunk az EU-EXPO-ra, a Szépség Világnapjára (X. 14.), a Testvér-Fesztiválok Fórumára, és az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztésére. A Before-partinkon, szeptember 23-án, ezekről részletesen tárgyalunk.

Kezdődik az iskola – szeptember 1.
A megújulást kidolgoztuk az elmúlt másfél év alatt. Most jöhet a megvalósítás. Lényeg: a két szféra – a diákság és a vállalkozói – kreatív együttműködése. Új módszereket is alkalmazunk, melyekkel hatékonyabban tudjuk fokozni a különlegességek kitalálását és a megvalósítását. A következő Fórumainkon erről tanácskozunk.

Sikeres lett a Miss Bikini választás – augusztus 21.
Balatonbogláron, a Borfesztivál idején került megrendezésre a Miss Bikini szépségverseny, Répás Lajos igazgató és csapata szervezésében. 15 lány indult ezen az érdekes szépségversenyen, melyen a legszebb láb, a legszebb dekoltázs is díjat érdemelt. A műsorban felléptek énekesek, táncosok. Jó buli volt, a nyár ékköve.

Éljen Augusztus 20 ! – Az Alkotmányunk, az államalapításunk ünnepén egy különleges partit tartunk – benne: Diákok és Vállalkozók Fóruma, EFISZ Aktivista Klub, Vállalkozók Klubja, EU-EXPO Klub, KTJ, Kibernológusok Társasága.
Helyszínek: Hősök tere, Parlament előtti tér, Újpesti Főtér.

Klubparty – augusztus 19.
Kicsit lazán, szórakozva, de mindenképpen értelmesen, kreatívan tanácskozunk e napon a budapesti, Erzsébet téri Fröccsteraszin. A közösségi életünk fejlesztése, a szórakozáskultúránk bővítése, az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Testvé-fesztiválok Fóruma van a fókuszban most is. Előkészítő SzB tanácskozást tartunk augusztus 9-én

Kreatív tanácskozásokat rendszeresítünk – augusztus 3.
Sok jó, hasznos témánk van, melyek megvalósítása érdekében kreativitást növelő csoportmódszereket is alkalmazunk a fórumainkon, a klubpartinkon. A fókuszban az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Testvér-fesztiválok Fóruma, a FilmyxIQum és a Laharo-party lesz. Következik az augusztus 1ö-i Klubpartink. Lényegesen megújulunk.

Crossing-parti Aktivista klubot tartunk az Ásványbörzén – július 17.
A rendezvényeken meg tudunk jelenni, segítünk a szervezésben is, és az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjainkat sokszor jó rendezvényeken celebráljuk. Ezzel mindenki jól jár, hiszen, akik eljönnek nekik hasznos a klubtagsági megbeszélés, és az adott rendezvény is érdekes lehet számukra. Mi meg bővíthetjük köreinket. Az idei Lurdy-házi Lelkes Ásványbörzén még az EU-EXPO klubunkat, a Diákok és Vállalkozók Fórumát, a Kibernológusok Társaságának tanácskozását is megszerveztük.
Konklúziók, eredmények:

A Nagy Francia Forradalom ünnepe – július 10.
Budapesten a Francia Intézetnél nagyon jó, színvonalas fesztivált szerveznek minden évben – idén is!

Az EU-s kapcsolatainkat lényegesen kell fejlesztenünk – július 9.
Sok jó témánk, szervezetünk van, melyeket 10-20 év alatt kifejlesztettünk. Különösen fontosak: Európai Fiatalok Szövetsége, Európai Sajtószövetsége, EU-EXPO, Európai Testvér-fesztiválok Fóruma, X-party szisztémánkkal mindezeket exponáljuk, terjesztjük az Európai Unióban. A tanácskozásainkon megbeszéljük a részleteket. Szükséges a PR csoport és az Értékesítő csoportunk megszervezése. Ez év szeptemberében indítjuk nagy akcióinkat, annak érdekében, hogy erősödjön, fejlődjön az EU.

A Jó Istenek Hete – július 5-11.
A XXI. századi ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak fontos része a jó istenek és az angyalok világának ismerete, kölcsönösen jó kapcsolatunk fejlesztése. És a megújulásra is fókuszálunk. A digitalizáció – szocializáció – szellemvilág interakcióinak ismerete is fontos. Az ember “elzombiasodása” helyett az életünk kiteljesedése a lényeg. Az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjai és rendezvényeink is e célok érdekében fejlődnek. Tanácskozásainkon ezekre nagyon fókuszálunk. Természetesen a szórakozásunkat is megújítjuk, a Diákok és Vállalkozó Fórumával közösen.
Kell az is, hogy legyenek pozitív médiumok, melyek inkább élénkítik az emberek életkedvét. Az Európai Sajtószövetségünkben ez fontos kritérium. Az EU-EXPO idén a szakmai közönségnek szól, de 2022-ben már exponáljuk. A Szépség Világnapjában a Miss Írisz választást is megújítjuk. A Testvér-fesztiválok Fóruma égiszében a partnerkapcsolatunk bővítésére is sor kerül. A Humoros Némafilmek Fesztiválján a FilmyxIQumok sokakat vonz majd. Tehát: idén intenzíven megújulunk, hajrá előre, fölfelé!

10 éves a Diákok és Vállalkozók Fóruma – július 3.
2011. július 3-án szerveztük meg a Diákok és Vállalkozók első Fórumát, Balatonlellén, az I. Magyar Világtalálkozón, melyet dr Tanka László és csapata szervezett.
Az informatika világával és a vállalkozói és a diákság konstruktív együttműködésének szervezése volt (ma is!) a fő célunk. A diákok nagyon lelkesek, kreatívak, a vállalkozók ismerik a gyakorlati életet, a gazdaságot, a lehetőségeket. Összefogás és fejlődés – ez a lényeg. Az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus, az alap.
Az ünnepségünket az Expó-stúdiónkban tartjuk.

Különösen fókuszálunk a Testvér-Fesztiválok Fóruma, az EU-EXPO Klub és a Szépség Világnapja szervezésére – június 21.
A nyár kezdetén, különösen jó csillagállás alakult ki, a megújulásnak, a közösségi élet szervezésének, az EU-s kapcsolataink fejlesztésének van most nagyon kedvező időszaka. Az Aktivista klubjainkon e témáink vannak a középpontban. A Testvér-Fesztiválok Fórumának tartunk egy előestjét is. És természetesen exponáljuk, propagáljuk ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust, mellyel a társadalmunkat is megújítjuk, fejlesztjük.

Életmód expó a Lurdy Konferencia Központban – június 12-13.
Önálló standunkon tájékoztatunk, reklámozunk, szervezünk, grafológizálunk. Különösen fókuszálunk a szövetségünk fejlesztésére, az Alapelveink és az ideológiánk exponálására, a szórakozásunkra is. Az EU-ExPO Különleges termékeinek megalkotásait is indukáljuk. Az egészséges életre, az EFISZ üdülőnk létrehozására is figyelünk. Az Életmód expón lesz Ásványsziget is, és kitalálunk valami érdekességet az ásványdizájnban. Előkészítjük a következő rendezvényeinket is. Keressük a főtitkárnőnket, háziasszonyunkat, hoszteszeinket és a szépségversenyzőinket is.
A rendezvény nagyon jól sikerült, számunkra sok jót eredményezett!

Országos Edzettségi Tesztnap – május 30.
“Évről évre legyünk egyre edzettebbek” – ez a Legyünk természetesen egészségesek és az Országos Edzettségit Tesztnapunk legfontosabb üzenete. Idén is kétszer szervezzük meg, következik: november 7-i tesztnapunk. A 24 éves kornak megfelelő edzettségi szint a norma. Erőre magyarok!

Gyermeknap – május 30.
A gyermekek a jövőnk reménységei, nagyon fontos, hogy ezt ők is tudják, megéljék, és fejlődjenek előre, fölfelé!

A Pünkösdi ünnepek – május 22-24-
Az ideológiánk egyik fő tételében szerepel a jó istenek, az angyalok, a Mennyország világával való jó kapcsolatunk fejlesztése, erősítése. Természetesen ennek fontos alapja a jó, életbarát, pozitív szemlélet és a cselekvés – a közösségért, az emberiségért. Pünkösdkor a Jézusi mennybemenetelt is ünnepeljük, Hassunk oda, hogy minél többen legyenek érdemeltek ara, hogy a szellemük az angyalok világában élhessen!
A központi ünnepségünket május 23-án tartjuk.

Az újra nyitásra, a megújulásra készül az ország – május 14.
A pandémia sikeres leküzdése után újra megindul a közösségi élet, mind a rendezvények terén, mind pedig a szervezetek világában. Érdemes új, jó, motiváló, megvalósítható célokat kitűznünk! Várhatóan a második félévben lesz már élvezhető eredménye akcióinknak. Az Európai Sajtószövetség és az Európai Fiatalok Szövetsége, valamin az EU-EXPO szervezése ugyancsak nagy innovációnak néz elébe. A részleteket megtanácskozzuk az összejöveteleinken, az Aktivista Klubunkon, az EU-EXPO Klubunkon, a Partner- és Média-partinkon is. Hajrá előre!

Európa ünnepei – május 1. és 9.
A II. Világháború megszűnt Európában 1945. április 9-én. És kezdődött egy új, jobb, szebb korszak, világ építése a kontinensünkön.Éljen és virágozzék a nemzetek, a népek konstruktív együttműködése!

A FÖLD NAPJA -április 2.
Az emberi élet a Földön köszönhető a Föld jó isteneinek, az angyaloknak is! A Föld Napján külön köszönetünket fejezzük ki a Földanyának, az Ég isteneinek, angyalainak külön is.Éljenek jól, egészségben, vidámságban a jó istenek, az angyalok, a jó emberek!

Ideológiánk expanzióját elindítjuk – április 19.
A XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust öt év fejlesztői munkával kidolgoztuk. Eljött az idő a terjesztésre, de első sorban a szakmai, a politikai, a vallási közösségekben. Az EU felé is publikálni fogjuk. Meggyőződésünk, hogy egy sokkal szebb, jobb világot tudunk kialakítani, ha van egy jó világnézetünk, ideológiánk. Az Aktivista klubjainkon megbeszéljük a Dialektikus idealizmus propagandáját is, Ideológiánk részletesen.

A szórakozásunk és a testkultúránk fejlesztése nagyon fontos – április 9.
Az elmúlt 5-8 évben lényegesen degradált a szórakozás világa hazánkban. Már nincsenek erotikus fesztiválok,  táncolható zenés centrumok, különösen vidéken rossz a helyzet. A testkultúránk világát degradálja a skolasztkus orvostudomány azzal a szemléletével, hogy az ember egy biológiai sejthalmaz csupán. Persze a dogmatikus monoteista vallások is nagyon deprimálják az embereket, a hívőket. Következésképpen eljött az idő a céltudatos, tervszerű cselekvésre. Az Alapelveink alapján intenzív akciókat, klubéletet szervezünk annak érdekében, hogy sokkal jobb legyen az életünk a szellemi szinteken is! A részleteket megtanácskozzuk már április 22-én, amikor is a Testvér-Fesztiválok Fórumát is megtanácskozzuk. Éljünk jól, vidáman, egészségesen!

TesTudaT Konferencia – március 25.
A fő témáink idén: a tudatos testedzés és étkezés új módszerei, az ideológiánk a Dialektikus idealizmus terjesztése, a közösségi életünk továbbfejlesztése. Természetesen a szórakozás-kultúránk fejlesztésével is foglalkozunk: a Humoros Némafilmek Nemzetközi Fesztiváljának szervezése nagyon fontos. És “A Szép Dal Ma…” versíróverseny zenére ugyancsak a fókuszban van. Az EU-EXPO és a Testvér-Fesztiválok Fóruma is fontos témánk. A Miss Írisz választás szépségversenyünket megújítjuk, csapatverseny is lesz, különleges díjakkal. Az első TesTudaT Konferenciánkat Tudatos testépítés címen 2006. III. 25-én szerveztük meg az RSZKK Sportcentrumában. A sikeren felbuzdulva minden évben egyre igényesebben, színvonalasabban szervezzük meg a TesTudaT Konferenciánkat, a Jó Istenek Hetében.

A Jó Istenek Hete – március 22-28.
A jó isteneknek hála élünk és jól vagyunk! Az emberiség fejlődésének fontos feltétele az, hogy legyen jó világnézete, ideológiája, melyben a XXI. századnak megfelelő ismeretek is benne vannak – a Dialektikus idealizmust kidolgoztuk, most már terjeszteni is fogjuk. A lényeg viszont az, hogy az angyalok világával, a jó istenekkel is jó kapcsolatban legyen az emberiség! Témáink, programjaink is ezt a célt szolgálják. A negatívitás, a sátánság, a gonoszság felismerésre kerül, és hatástalanítjuk. A szép, jó, hasznos, kellemes, egészséges kezdeményezések hívei vagyunk. A továbbiakat megbeszéljük a TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én.

Pont 64 éve, 1957. III. 21-én alakult meg a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség – a legjobb közösség a nemzetünk életében.

Nemzetközi Nőnap – március 8.
Sok szeretettel köszöntjük kedves nő ismerőseinket, boldogságot, sok sikert kívánunk!

A jó alvás, szép álmodás fontossága – március 3.
Nagyon fontos, hogy  nap 24 órájában az alvásunk jó legyen, az álmodásunk ugyancsak jó, szép lehessen. Ennek érdekében a TesTudaT Konferenciánkon is tanácskozni fogunk, és új, hatékony módszerek kifejlesztésével is foglalkozunk, annak érdekében,  hogy jól aludjunk, szépeket álmodjunk. Az biztos, hogy ha az ember naponta megtesz valami hasznosat, jót, nem árt másoknak (bár megvédheti önmagát a gonoszoktól!), és a vidámságra is fókuszálunk, na meg a romantikára is, akkor jól fogunk aludni, szépeket fogunk álmodni.

Avidámság jó hatással van az immunrendszerünkre – február 24.
Egzaktul, műszerekkel is lehet bizonyítani, hogy a vidámság, ami növeli az életkedvünket, az immunrendszerünket is fejleszti, erősíti. A pandémia idején ez most különösen hasznos információ! Ennek érdekében is fejlesztjük a szórakozáskultúránkat is.

Validáltuk ideológiánkat, terjeszteni fogjuk – február 21.
Hat éves fejlesztésünk eredménye a XXI. század ideológiája, melynek a Dialektikus idealizmus címet adtuk. Nagyon sok világnézet, tapasztalat summázata az ideológiánk, melyre alapozva lehet értelmesen, hasznosan, produktívan, életvidáman gondolkodnunk, döntenünk, cselekednünk és a tapasztalatainkat értelmezni. 2021-ben már az ideológiánk terjesztése, más szervezetekkel, társaságokkal való megismertetése a kiemelten fontos feladatunk. A hogyanokat megbeszéljük rendezvényeinken, a TesTudaT Konferenciánkon, az Aktivista klubjainkon.

Rendszerbe állítjuk Hírlevelünket – február 9.
Sok jó programunk van, véleményünk, fejlesztésünk is, és a klubtagjainknak, partnereinknek is. Kifejlesztjük Hírlevelünket, melyet megküldünk a körünknek, partnereinknek és új, ismeretlen, potenciális tagjainknak is. A Hírlevelünkben a pozitivitás, a konstruktivitás dominál, de a lényeges, közéleti témákkal, problémákkal is foglalkozunk. A fő témáinkra fókuszálunk. Várjuk aktivisták együttműködését a Hírlevelünk szerkesztésében, terjesztésében. Start 2021-02-09 – A Jó Istenek Hetében. Hajrá, előre haladjunk!

A Jó Istenek Hete – február 8-14.
Már az 52. alkalommal szervezzük meg az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus alapján a Jó Istenek Hetét. Nagyon hasznos, fontos projektünk ez, mert a világnézetünket tágítja, fejleszti és erősíti is. Fő témakörünk ezen a héten a Művészet – a zeneszerzésre, a versírásra és a festészetre is fókuszálunk.

A közösségi élet fejlesztésére különösen fókuszálunk!
Az elmúlt tíz évben nagy mértékben leépült a közösségi élet, a jó kapcsolatok világa. Ez a jelenlegi társadalmi rendszer disszonanciája miatt is alakult így. Abszolút helytelen, hogy egy pártvezető egyben miniszterelnök is. Az emberek egymáshoz való viszonyát is rontja ez az ellentmondás. De ki kell találjuk a megoldást, és az Európai Unió égiszében is képesek leszünk a szocializációnk fejlesztésére. A február 12-i Aktivista klubunkon ezt is megbeszéljük, és expandáljuk a jó terveinket, ideológiánkat. – január 28.

Évnyitó partink nagyon fontos – január 21
Éves tervünket prezentáljuk klubtagjainknak, partnereinknek az Expó-stúdióban, 2021. január 21-én. Nagyon lényegesnek tartjuk a megvalósíthatóságot, a fejleszthetőséget és a fenntarthatóságot is. Ebben az évben a klubhálózatunk bővítésére összpontosítunk. Havonta 1-2 EU-EXPO Klubot szervezünk. A kreatív, konstruktív együttműködés jegyében. Az EU-s expanziónkat szeptemberben indítjuk. Az idei EU-EXPO időpontja október 11-17. A Szépség Világnapja lesz a középpontban. Szeretnénk valódi világnappá alakítani ezt a csodálatos jó kezdeményezésünket, melyet először 2003-ban szerveztünk meg, nagy sikerrel. Az EU-EXPO Klub szervező bizottságát február végére összeállítjuk, és ezzel is a sikereinket fogjuk elérni. Az X-party szisztémánk bevált, továbbfejlesztjük.
Az EU-EXPO létrehozásának ötlete 2015. január 19-én született meg, akkor a Hangexpónak javasoltuk, de önálló projektté alakítottuk.
Jól sikerült az Évnyitónk! Konklúziók:
Az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust, mely méltán lehet a XXI. század világnézete, ideológiája, nagyon fontos terjesztenünk 2021-ben. A másik: az EU-EXPO szervezése kiemelten fontos feladatunk. A közösségünk építése, fejlesztése a klubrendezvényeink égiszében lesz hatékony.A Szépség Világnapja X. 14-én lesz a középpontban. Az egészségünk és a szórakozáskultúránk fejlesztésére is nagyon figyelünk.

Élmény – Életmód táborokat is szervezünk – január 10.
Nagyon fontosnak tartjuk a jó közösségi életet. Ennek érdekében kifejlesztjük az Életmód táborok rendszerét. Rekreáció, alkotás, élmény – ezekre nagyon fókuszálunk. A helyszíneken a gyógy-termálfürdő is fontos. Az Aktivista klubjainkon a szervező bizottsági tanácskozásunkon megbeszéljük a részleteket. Terveink szerint 2021 júliusában egy próbaverziót szervezünk meg, amit továbbfejlesztve rendszeresítjük a táborainkat. Február 12-i klubdélutánunknak ez fontos témája lesz. Témánk eredetileg “Európai Rekreációs Élmény, Alkotó Tábor” nevet kapta, már 2013-ban megszerveztük.

Az Évnyitó-partinkon, január 21-én megbeszéljük ez éves programjaink lényegét.
Folytatjuk az Aktivista Klub építését, szervezését, az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust is propagáljuk. Az EU-EXPO-ra és a Szépség Világnapjára X. 14. fókuszálunk. És persze szórakozunk, közösségi életünket fejlesztjük. Hajrá, előre!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!