Hírek, események – 2020 II. félév

Térjünk vissza a szocializmushoz! – augusztus 4.
A mostaninál százszor jobb élet volt a dicsőséges szocializmusban, a hetvenes-nyolcvanas években! A közösség, a romantika, az összefogás, az innováció, az egészség világában. Mostantól az a feladatunk, hogyan tudjuk reaktíválni a Magyar Népköztársaságot, amiben benne van a magyar, a nép, a köz és a társaság. Az EFISZ Aktivista klubjainkon, a Jósdakonferenciánkon egyik legfontosabb témánk ez lesz 2020-2021-ben. A vállalkozói szféra új dimenzióját, az X-party szisztémát is alkalmazzuk. Az Európai Unió sokmindenben inkább hasonlít a szocializmushoz, ezt nekünk erősíteni, fejleszteni erkölcsi kötelességünk is.
Ideológiánk, világnézetünk, a Dialektikus idealizmus is alapul szolgál a fejlesztésben.

Komplex közvéleménykutatást tartunk – július 24.
Több nagy, sokakat érintő témánk, rendezvényünk, szervezetünk is van, amelyek kapcsán egy közvéleménykutatás alapján szeretnénk bővíteni, fejleszteni. A kérdések és a célközönség fontos témája az Aktivista klubjainknak. A projektet július 24-én kezdjük, a délutáni rendezvényünkön.

Fontos tanácskozás az Európai Unió csúcstalálkozója – július 17-20.
A gazdaságélénkítésre összpontosítanak a tagországok miniszterelnökei. Az új lehetőségek feltárása különösen fontos lesz. Reméljük, hogy az EU továbbra is a fejlődés útján halad előre, felfelé! A csúcstalálkozó sikeresen befejeződött. Ez nekünk nagyon jó, hiszen a tevékenységünk, programjaink nagyon hasznosak az EU számára is.

A közéleti témákkal is foglalkozunk – július 7.
A tanácskozásunk főbb témakörei: a kormány disszonanciái, az EU-s kapcsolataink fejlesztése, a szépségversenyek megújítása, a testkultúránk és a szórakozásunk fejlesztése. Publikáljuk ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust. Hogyan, miként, mikor, kikkel? – ezekre a kérdésekre is megválaszolunk. 

Ezen a héten az ideológiánkat nagyobb körben terjeszteni fogjuk. Új misztériumot is kifejlesztünk, melyben a Napistenre és a Holdistennőre és világukra fókuszálunk. Kell a szép zene és a grafoterápia is hasznos.

A csapatépítésre, a PR-rá és az értékesítésre fókuszálunk – július 5.

Ideológiánk egyre tökéletesedik!
A több éves fejlesztésünk eredményeként a XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust leteszteltük. Jöhet a nagyobb léptékű publikálás, terjesztés. Először az egyházaknak, politikai pártoknak.

Az Európai Unió informális soros elnökségét Németország látja el – július 1.
A hatékonyság, a céltudatosság lesz a lényeg. Sok sikert kívánunk az EU-nak!