Hírek – 2020. I. félév

A tagságunk szervezésére új módszert dolgozunk ki – június 29.
Ma már más érdekli, motiválja a fiatalokat, mint 20-30 évvel ezelőtt. A digitalizáció nagyon előretört, a virtuális valóság sokakat érdekel. Éppen ezért arra fókuszálunk, hogy az internet, a digitalizáció a közösségünket szolgálja, Hogyan, miként – ez a fórumaink egyik fő témája lesz.  A szórakozás világának megújítása kapcsán is tudunk majd fejlődni.
Nagyon fontosnak tartjuk az EFISZ Táborok megvalósítását, melyekben három generációnak adnánk élményeket, kapcsolatokat.

A csillagászati nyár kezdetén – június 21.
Nagyon jó csillagállás alakult ki ezen a napon. Jó “hátszelet” ad a pozitív kezdeményezéseknek és a problémák megoldásának is. A június 24-i Aktivista és EU-EXPO Klubunk szervezése során alkalmazzuk nagy fejlesztésünket, a DNS-marketinget is. Fókuszálunk fő témáinkra: EU-EXPO, A Szépség Világnapja, és az augusztus 8-i Olimpia Szépe választásra is. Kidolgozunk egy komplex tanulmányt is, melyben a Tokiói Olimpián 2021-ben megrendezzék a nagy Olimpia Szépe választást, azután pedig majd a párizsi olimpián is. a közösségünk szervezésére most már tényleg nagy szükség van. A tagságunk bővítése kiemelt feladatunk lett. A részleteket rendszeres tanácskozásainkon kidolgozzuk. Előre! 

Ideológiánkra tudunk már alapozni – június 14.
Leteszteltük ideológiánkat, a XXI. század vallását: a Dialektikus idealizmust. Vannak jó céljaink, programjaink is, és ezek alapján már intenzíven bővítjük közösségünket. A jó társasági életre minden embernek szüksége van. Az EU-ban való expanziónk is megalapozott. A Jó Istenek 44. Hetének konlúziója: hatékonyan építenünk kell az Európai Fiatalok Szövetségét. A június 24-i Aktivista klubunkban részletesen megtárgyaljuk az EU-EXPO komplex rendszerét, az Olimpia Szépe választást és a Szépség Világnapját is. Új főtitkárnőt is választunk.

Gyermeknap – május 31.
A gyermekeké a nagyon jó jövő, de csak akkor, ha normálisan, pozitívan, jó világnézettel neveljük őket. Éljenek vidáman, egészségesen a gyerekek! A gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A nemzetközi gyermeknap megünneplése Törökországból ered és ezen a napon különösen a volt kommunista országokban vált népszerűvé. Ehhez hasonló az ENSZ által létesített egyetemes gyermeknap intézménye.

A valódi, a jó, a konstruktív közösségi életre nagy szükség van – május 14.
Ennek érdekében az Aktivista klub égisze alatt, kombinálva a Partner és Média-partival, valamint az EU-EXPO Klubbal és a Diákok és Vállalkozók Fórumával, a program és közösség orientáltan szervezzük még intenzívebben az életünket. Az Alapelveinket kidolgoztuk, az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust kifejlesztettük – ez azután az EU-s expanziónkat is meg tudjuk tervezni, meg tudjuk valósítani. Persze kellenek jó aktivisták, háziasszonyok is. A lényeg: továbbfejlődve haladjunk előre!
A Jó Istenek Hetében a szervezésünk megtervezésére fókuszálunk.

Európa ünnepe – május 9.
Budapesten, a Szabadság téren tartjuk a központi ünnepséget. Tanácskozást is tartunk a terveinkről, az EU fejlesztéséről, az Olimpia Szépe választás is témánk lesz, castingot is tartunk. Az EU-EXPO stratégiai fontosságú témánk, a részleteket már megterveztük, most a szervezéssel foglalkozunk .Az Európai Fiatalok Szövetsége közösségének építése megalapozott, Alapelveinket validáltuk. A XXI. század világnézetét, a Dialektikus idealizmust is megalkottuk, most a publikáción van a hangsúly. A szórakozás-kultúránkat Laharo-party és Quantum-diszkó is erősíti. Éljünk egyre jobban, sikeresebben! Az Európai Unió illetékes szerveivel való kapcsolatfelvételünkre különösen fókuszálni fogunk.

 


Május elseje a munka ünnepe, és Magyar Köztérsaság Európai Unióhoz való csatlakozásának (2004. 05. 01.) ünnepe is.
Május 9-én külön is megemlékezünk erről.

Készítsük el Europé szobrát – április 25.
Földrészünk névadó istennője már régóta megérdemli, hogy csodálatos műalkotással, szoborral is tisztelegjünk előtte. Ennek érdekében a korábbi kezdeményezésünket idén, 2020-ban már megvalósítjuk, és elkészítjük Europé szobrát. Az idei EU-EXPO Művészet napján avatjuk fel, A további részleteket, – pl. mekkora legyen, miből készüljön, kik alkossák meg, hol lehet felállítani – megbeszéljük az Aktivista klubjainkon. Az első prezentációt az Olimpia Szépe választáson mutatjuk be, augusztus 8-án. 

Az EU felső vezetése a továbbfejlesztéseket tervezi
Egyre inkább látszik, hogy a koronavírus-járványmizériának vége lesz május első felében, és az emberek, a nemzetek közötti kapcsolatokat reaktíválni és fejleszteni kell. Igen ám, de milyen ideológia alapján?  Ugyanis az idejétmúlt monoteista vallásokon túl kell már lépnünk, és a XXI. századi világnézetünk szerint kell nagy célokat kitűznünk. Ebben érdekeltek vagyunk mindannyian – az Európai Fiatalok Szövetsége, az EU-EXPO Klub és az Európai Sajtószövetség is. Különleges kreatív tanácskozást szervezünk Európa ünnepén, május 9-én a Szabadság téren. Megbeszéljük, hogyan tovább? Médiánk expanziójáról is szó lesz.

A Jó Istenek Hete – április 13-19.
Az ezotéria, a spiritualizmus, a természetgyógyászat fejlesztésére különösen érdemes fókuszálnunk, hiszen emberek vagyunk, nemcsak biológiai, sejthalmazok, hanem tudattal, szellemünk világával is rendelkezünk. A jó istenek világát az angyalok segítségével meg tudjuk érteni, és megfelelően tenni az életért, a fejlődésért. Az ó-egyiptomi jó istenek – Ré, Geb, Nut, Ízisz, Ozirisz, Hórusz, stb. – megmutatták, hogy megfelelő világnézettel egészségesen tudunk élni 150-200 évet is. Tehát a nagy feladatunk: alkossuk meg a XXI. század világnézetét, a Dialektikus idealizmust. Egyeztetve az angyalokkal, a jó istenekkel.

Az EU fejlesztésére, erősítésére fókuszálunk – április 4.
A nagy események – hazánk felszabadítása – is arra inspirálnak minket, hogy, ha tehetjük, akkor tegyünk annak érdekében, hogy az EU még jobban összetartson, a megvalósítható és jó céljaink érdekében. Az Aktivista Klubjainkon ezek után már kilépünk a nemzetközi porondra, és az Alapelveinkre, az ideológiánkra is alapozottan bővítjük hálózatunkat. Megalapozottan tehetjük mindezt, az eltelt tíz év is minket erősít ebben. Következő rendezvényeinkkel az EU-t is erősíteni fogjuk. Az Olimpia Szépe választás, A Szépség Világnapja X. 14., az EU-EXPO komplex rendszere bizonyítottan nagyon hasznos lesz Európában!
A Húsvéti Ünnepek után az újdonságunkkal, a “Körlevelekben” már kreatívabban tudunk szervezni, tájékoztatni!

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A témaköreink mindegyike érdekelt ebben a különleges, kreatív konferencián. A testkultúra és az innováció égiszében megalkotjuk a XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust. Az EFISZ Rekreációs Központok és Táborok ugyancsak nagyon fontosak lesznek, idén minimál-verzióban valósítjuk meg. A tárgyalásunk kiemelt témája, hogy idén valóban világnappá szervezzük A Szépség Világnapját – X. 14-én. A szórakozáskultúránk fejlesztésére is nagyon oda kell figyeljünk.Reméljük, hogy a Jó Istenek Hetében sikeresek leszünk!

A tavasz első napja – március 20.
Nagyon jó idő, napsütés – ez is jelzi, hogy az évtized első tavasza szépen, jól indul. És jelzi azt is, hogy a közösségépítés mellett a természetet is kedveljük, fejlesszük, hatásait élvezzük. Ennek érdekében a XV. TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én, a misztériumainkat is megújítjuk. Hogyan, kikkel, mikkel, m mikor – ezek a fő kérdések. Praktikusan a Margitszigeten, az Útttörőstadion tornakertjében szervezzük meg idén is a konferenciánkat. Témáiról részletesen a TesTudaT Konferencia hivatalos oldalán lehet tájékozódni.. A Konferencia idén is a Jó Istenek hetében kerül megszervezésre, mej projektünket ugyancsak megújítjuk. A középpontban az ideológiánk, világnézetünk, a Dialektikus idealizmus került. Kezdődjön, fejlőjön jól a tavasz!

Kifejlesztjük a koronavírus hatékony ellenszereit – március 15.
Már hét nagyon hatásos ellenszerét fedeztük fel a koronavírusnak. Hamarosan publikáljuk a részleteket.

Az EFISZ-táborok különösen fontosak, hasznosak lesznek! – február 29.
A közösségi élményeket, kapcsolatokat is nagy mértékben felerősíti a jó tábor. Az egyik legfontosabb projektünk, hogy megvalósítsuk az Európai Rekreációs Táborokat. Elsődlegesen a magyar gyógy-termálvizek környékén szervezzük meg. Gárdony, Hajdúszoboszló és más területek is szóba jönnek. 3-5 vendégéjszakás, felnőtt (3 generációs) animált táborokban a sportolás, az egészség, a művészi alkotás, a szórakozás – szervezett, kreatív táborokat rendszeresítünk. 2020-ban a próbaverziók után az EU-ban is exponáljuk ezt a fontos kezdeményezésünket. Célközönségünk: vállalkozók, tudósok, rendezvényszervezők, művészek, diákok, tanárok, újságírók, szépségek.

Aktivista klubjaink rendszeresen
nagyon sok jó témánk, programunk, célunk van. Ezeket közösségben, szervezetten tanácskozik meg a klubjainkon. A Vállalkozók klubját is újraélesztjük, kibővítve az EU-EXPO Klubbal. Minden csütörtökön, délután 4-kor találkozunk az UP Kávézóban. A részletekről tájékoztatjuk a meghívottakat. A február 20-i tanácskozásunknak a társadalmi rendszerünk megújítása és az EU-s kapcsolataink fejlesztése is a fókuszban.

XVI. Szóvivő bál – február 14.
A farsang havának egyik legjobb rendezvénye, sok jó, érdekes előadással és persze tánccal, a jó közönségben. Nem csak szóvivőknek! 

Sirha – a gasztronómia fesztiválja a Hungexpón – február 4-7. 230 KIÁLLÍTÓ ÉS VILÁGSZÍNVONALÚ PROGRAMOK VÁRJÁK A SZAKEMBEREKET! A Sirha Budapest különlegessége, hogy a hagyományos szakkiállítást világszínvonalú programokkal kíséri, hogy az érintett iparágak képviselői egy helyen tekinthessék meg a szektorok legkiemelkedőbb versenyeit. Természetesen nem maradnak el a konferenciák és workshop-ok sem, hiszen a kiállítás fontos fóruma a legfrissebb trendek és innovációk megismerésének, üzletkötésnek és inspirálódásnak.

Az Európai Fiatalok Szövetségének vezetősége is kilátogat a fesztiválra, a csapatépítés és a szakmai kompetencia szándékával. 

Az Évnyitó partinknak nagy a jelentősége!
Január 20-án tartjuk, a Morrisons2-ben, a VIP páholyban. Megbeszéljük éves tervünket, melyben kiemelt fontosságú lesz a Szépség Világnapja – X. 14. – nemzetközi expanziójának megvalósítása. Az EU-EXPO ugyancsak fontos lesz októberben. Az ezotériát és a szórakozást is exponálni fogjuk.

2020-ban különösen fókuszálunk a csapatépítésre, a PR-ra és az értékesítésre.

Az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztjét Horvátország tölti be 2020. első félévében.
Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz!

Sikerekben gazdag, boldog új évet, új évtizedet kívánunk!
Továbbfejlődünk, a jó céljaink felé! Közösségben.