Hírek – 2020. I. félév

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A témaköreink mindegyike érdekelt ebben a különleges, kreatív konferencián. A testkultúra és az innováció égiszében megalkotjuk a XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust. Az EFISZ Rekreációs Központok és Táborok ugyancsak nagyon fontosak lesznek, idén minimál-verzióban valósítjuk meg. A tárgyalásunk kiemelt témája, hogy idén valóban világnappá szervezzük A Szépség Világnapját – X. 14-én. A szórakozáskultúránk fejlesztésére is nagyon oda kell figyeljünk.Reméljük, hogy a Jó Istenek Hetében sikeresek leszünk!

A tavasz első napja – március 20.
Nagyon jó idő, napsütés – ez is jelzi, hogy az évtized első tavasza szépen, jól indul. És jelzi azt is, hogy a közösségépítés mellett a természetet is kedveljük, fejlesszük, hatásait élvezzük. Ennek érdekében a XV. TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én, a misztériumainkat is megújítjuk. Hogyan, kikkel, mikkel, m mikor – ezek a fő kérdések. Praktikusan a Margitszigeten, az Útttörőstadion tornakertjében szervezzük meg idén is a konferenciánkat. Témáiról részletesen a TesTudaT Konferencia hivatalos oldalán lehet tájékozódni.. A Konferencia idén is a Jó Istenek hetében kerül megszervezésre, mej projektünket ugyancsak megújítjuk. A középpontban az ideológiánk, világnézetünk, a Dialektikus idealizmus került. Kezdődjön, fejlőjön jól a tavasz!

Kifejlesztjük a koronavírus hatékony ellenszereit – március 15.
Már hét nagyon hatásos ellenszerét fedeztük fel a koronavírusnak. Hamarosan publikáljuk a részleteket.

Az EFISZ-táborok különösen fontosak, hasznosak lesznek! – február 29.
A közösségi élményeket, kapcsolatokat is nagy mértékben felerősíti a jó tábor. Az egyik legfontosabb projektünk, hogy megvalósítsuk az Európai Rekreációs Táborokat. Elsődlegesen a magyar gyógy-termálvizek környékén szervezzük meg. Gárdony, Hajdúszoboszló és más területek is szóba jönnek. 3-5 vendégéjszakás, felnőtt (3 generációs) animált táborokban a sportolás, az egészség, a művészi alkotás, a szórakozás – szervezett, kreatív táborokat rendszeresítünk. 2020-ban a próbaverziók után az EU-ban is exponáljuk ezt a fontos kezdeményezésünket. Célközönségünk: vállalkozók, tudósok, rendezvényszervezők, művészek, diákok, tanárok, újságírók, szépségek.

Aktivista klubjaink rendszeresen
nagyon sok jó témánk, programunk, célunk van. Ezeket közösségben, szervezetten tanácskozik meg a klubjainkon. A Vállalkozók klubját is újraélesztjük, kibővítve az EU-EXPO Klubbal. Minden csütörtökön, délután 4-kor találkozunk az UP Kávézóban. A részletekről tájékoztatjuk a meghívottakat. A február 20-i tanácskozásunknak a társadalmi rendszerünk megújítása és az EU-s kapcsolataink fejlesztése is a fókuszban.

XVI. Szóvivő bál – február 14.
A farsang havának egyik legjobb rendezvénye, sok jó, érdekes előadással és persze tánccal, a jó közönségben. Nem csak szóvivőknek! 

Sirha – a gasztronómia fesztiválja a Hungexpón – február 4-7. 230 KIÁLLÍTÓ ÉS VILÁGSZÍNVONALÚ PROGRAMOK VÁRJÁK A SZAKEMBEREKET! A Sirha Budapest különlegessége, hogy a hagyományos szakkiállítást világszínvonalú programokkal kíséri, hogy az érintett iparágak képviselői egy helyen tekinthessék meg a szektorok legkiemelkedőbb versenyeit. Természetesen nem maradnak el a konferenciák és workshop-ok sem, hiszen a kiállítás fontos fóruma a legfrissebb trendek és innovációk megismerésének, üzletkötésnek és inspirálódásnak.

Az Európai Fiatalok Szövetségének vezetősége is kilátogat a fesztiválra, a csapatépítés és a szakmai kompetencia szándékával. 

Az Évnyitó partinknak nagy a jelentősége!
Január 20-án tartjuk, a Morrisons2-ben, a VIP páholyban. Megbeszéljük éves tervünket, melyben kiemelt fontosságú lesz a Szépség Világnapja – X. 14. – nemzetközi expanziójának megvalósítása. Az EU-EXPO ugyancsak fontos lesz októberben. Az ezotériát és a szórakozást is exponálni fogjuk.

2020-ban különösen fókuszálunk a csapatépítésre, a PR-ra és az értékesítésre.

Az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztjét Horvátország tölti be 2020. első félévében.
Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz!

Sikerekben gazdag, boldog új évet, új évtizedet kívánunk!
Továbbfejlődünk, a jó céljaink felé! Közösségben.