Szórakozáskultúránk megújítása

Pár évvel ezelőtt egy szociológiai felmérését végeztünk, melyből kiderült, hogy a 30 éven felülieknek csak kb. 7%-a jár rendszeresen zenés-táncos szórakozó helyekre. Igazából kevés jó hely van ma, vidéken nagyon sok városban diszkó sincsen.

Pedig a tánc az emberiség egyik legintelligensebb találmány, a Tarot kártya misztériumában a 21. lap “A Tánc”, a férfi és a nő találkozója.

Ezért kötelességünknek érezzük, hogy a fiatalságunkhoz méltóan megújítsuk a szórakozás-kultúránkat, megőrizve a hagyományokat is. A Quantum-diszkók rendszerére nagyon nagy igény lenne, ezért a 2018 májusi, jubileumi Laharo-partinkon mini verzióban már kipróbáljuk. Az expanziónkat októberre tervezzük, az EU-EXPÓ tematikájában.

A szépségversenyek megújítása, a táncolás új stílusa, a zenei hangzás, a humor, a játék, a gasztronómia, az alkotás, a jó közösség – ezekre mind fókuszálunk a Quantum-diszkókban.

A kifejlesztésben számítunk a partnereinkre, hívjuk a szépségeket, a szervezőket is.

A lényeg: hasznosan és kellemesen éljünk! A Vezérelvünk: Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!

Az EFISz Aktivista Klubjaiban kiemelten fókuszálunk a Quantum-diszkó megkomponálására. Következik: április 22. és május 1.

Budapest, 2018. 04. 18.