Az országgyűlési választások konklúziója

Magyarországi parlamenti választások vihara lecsengett, és a konfliktusok, a pártok mentalitása egyértelműen azt jelezte, hogy most már mindenképpen meg kell alkossuk a XXI. század világnézetét, vallását, a “Dialektikus idealizmust” – nekünk, európai fiataloknak ez a legfontosabb üzenet a magyar választásokkal kapcsolatban.

***

A Kormányzati Tanácsadó Jósda vizsgálatot indított azzal kapcsolatban, hogy felderítsük, milyen fekete mágiát alkalmaztak annak érdekében, hogy a Fidesz nyerje a választásokat. 2018. április 15-én az M1-en olyan hírek hangzottak el, amelyek megerősítették a feltételezésünket: valóban alkalmaztak aljas fekete mágiát, méghozzá azok a sátánisták, akik elkövették 2006. augusztus 20-án a telepatikus tömegmanipulációkat, és vezérlik Orbán Viktor nagykorú személyt, a Fidesz jelenlegi elnökét is. A leleplező tájékoztatónkat május 5-én prezentáljuk. (Bp., 2018-04-16)

***

Jelenleg sem a kormánypártoknak, sem az ellenzéknek nincsen jó vallása, világnézete, amely szerint gondolkodik és hoz döntéseket.

Ezért fontosnak tartjuk interaktív és iteratív módon megalkotni a jelenkor világnézetét, pl. a vallások – politikusok konszenzus konferenciájával, a diákok és a vállalkozók bevonásával. Az első lépéseket már megtettük, kidolgoztuk az Alapelveinket és a Dialektikus idealizmus első verzióját.

A következő lépésben tájékoztatjuk a pártok vezetőségét, az egyházak papjait, és egy szervező bizottsági megbeszélésre hívjuk képviselőiket 2018. április 22-re, a Föld Napján.

A választásokat megnyert pártok, pl. Fidesz, KDNP és az ellenzéki pártok szakértőire számítunk a továbbiakban is.

A részleteket, a Dialektikus idealizmust a honlapunkon folyamatosan publikáljuk.

Természetesen keresünk pozitív mentalitású papnőket, misztériumokhoz prezentőröket is.

***

Kiemelten fontos feladatunk az EU-s kapcsolataink fejlesztése. Ennek alapjául szolgál egyrészt a Szövetségünk, és a fő témáink: EU-EXPO, Európai Testvér-fesztiválok Hálózata, Európai Rekreációs Táborok, Quantum-diszkók rendszere.