A Jó Istenek Hete – nagyon hasznos!

2016 novemberében kezdtük el, és akkor még nem is sejtettük, mennyire hasznos és jó kezdeményezés A Jó Istenek Hete – témánk, mozgalmunk. A mostani – 2018. május 7-13. – immár a 17. alkalommal kerül megszervezésre. Ezután következik a 2018. június 4-10. Expanziónkat is megalapozzuk ekkor.

A különösen hasznosság abból fakadt, hogy lényegesen bővítettük a világnézetünket, vallásunkat, élet-filozófiánkat. A jó isteneket és az angyalokat ősidők óta tiszteli, szereti az emberiség. Bár a monoteizmus kis mértékben ezt megpróbálta korlátozni, de az emberiség nagyobb része inkább több istenben hisz és bízik. A jó istenek sokat tettek a világért, az emberiségért, ezért illik istennek tisztelni őket. Egyiptomból, Görögországból, az ókori Rómából, az indiánok világából, a távol-keleti kultúrából jól ismertek a jó istenek.

Fontos felfigyelni arra is, hogy lényegesen bővebb, szebb és eredményesebb életet élnek azokban a kultúrákban, melyek több istent ismernek el. Az emberek nem öregszenek annyira, nem csúnyulnak el, nem lesznek dagadtak a nők, mert az énképük és a párkapcsolatuk sokkal jobb.

A XXI. század emberének most nagy feladata, hogy a régi értékeinket megújítsuk, felfejlesszük, aktualizáljuk. A Jó Istenek Hete erre különösen alkalmas. Rendezvényeken tudunk egymással konzultálni, vitatkozni. z ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust egyre jobbá tesszük. Az Alapelveink, a Vezérelvünk – Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé! – stabilan jónak bizonyult.

Mostantól fókuszálunk a misztériumainkra is, a szervezetünk fejlesztésére, az EU-s kapcsolatainkra, a szakértőink kiképzésére és a szórakozás-kultúránk fejlesztésére.

A dogmatikus katolikus dominancia előtt, a honfoglalás korában még tiszteltük a Napistent és a Holdistennőt. A dicsőséges szocializmusban, a 80-as években is inkább a tágabb világkép felé törekedtünk, a szocializáltság erősítésével.

Nagy tanácskozást tartunk 2018. május 13-án az Európa ünnepén, a Szabadság téren, majd pedig június 9-i fórumunkon.

AZ EU-EXPÓ Klubunkon a Dialektikus ideológiánk, az EU-s kapcsolatain, a Diákok és Vállalkozók Fóruma,a Miss Írisz választás és a FilmyxIQum, meg a Laharo-party lesznek a napirendünkön.

Az Országos Edzettségi Tesztnap tavaszi programját is május 13-án tartjuk.

Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Köztársaság Kormánya * Lélekkutató Intézet * efisz@x-party.hu

Budapest, 2018. 05. 07.

A Pünkösdi misztérium egyik lényeges része a több isten világának létezésében vetett hitünk és az angyalokkal való kapcsolataink fejlesztése.
Budapest, 2018. 05. 21. – Pünkösd hétfő