Mézes-élet Fesztivál

Különleges koncepcióval szervezzük meg az “Első Mézes-élet Fesztiválunkat“. A méz, a tea, a kávé és a csokoládé lesznek a fókuszban. Kb. öt kiállítóval témánként. A feladatuk az lesz, hogy erre a rendezvényünkre specializáltan készítsenek el valami jó különlegességet. Amit be lehet majd reklámozni.

Meghívjuk a potenciális árusítókat, élelmiszer boltokat, vendéglátókat is, és tartunk részükre egy komplex tárlatvezetést, bemutatót. A jó, számukra fontos termékekre felfigyelnek, és üzletet köthetnek a kiállítókkal. Utána forgalmazzák a terméküket. Jól jár a vásárló, az eladó és a kiállító is.

A rendezvényünkön megjelenő partnerek egymással is megismerkedhetnek, kapcsolatot köthetnek, hiszen a négy téma egymással jó viszonyban lehet: a kávéban, teában jó a méz is, a csokoládé és a méz is kompatibilis, stb.

A szervezés a Hungexpón, a Sirha Budapest gasztronómiai fesztiválon indult A 15 megkérdezett cég mindegyikének szimpatikus volt a koncepciónk, tehát érdemes lesz jól megvalósítani. A Fesztivál helyszínének a Lurdy Konferencia Központ, az Árkád vagy más alkalmas hely lehetséges. Döntés február 14-én.

Kiállítóknk jelentkezni lehet e-mailben: klub@euexpo.eu

Tervünk, hogy a 2018-as EU-EXPÓN, októberben kétnaposra szervezzük a Mézes-élet Fesztivált.

Legyünk optimisták, és hatékonyak!