Hírek, események – 2024

Kifejlesztjük a “DNS marketing” projektünket – július 15.
Különleges, kreatív és kombinatív módszerrel szervezünk klubokat, rendezvényeket. A meghívott partnereinket, klubtagjainkat ismerve a tevékenységük egymással való kombinálását is lehetővé tesszük. Ebben mindenki jól jár. Kell a jó együttműködés, a jó társasági élet!

Francia nemzeti ünnep – július 13.
A Francia Intézet ismét megrendezi hagyományos Utcabálját a francia nemzeti ünnep alkalmából. Az Utcabálra idén is színes programmal készülünk! Az est elején egy workshop keretében sajátíthatod el a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok új sportágának, a break táncnak az alapjait.

Emese bál-partink július 5.
Az ősi hagyományainkat tiszteljük és továbbfejlesztjük. Emese ősanyánk tisztelete fontos számunkra. Megválasztjuk a Party Szépét is. Jól szórakozunk + Indítjuk különleges, nagyon fontos programunkat is, a „Tanulás 65 év felett” mozgalmunkat.
A szórakozásunk lényeges megújítására, fejlesztésére is fókuszálunk, mert országosan is nagy szükség van a szórakozásra.
Tervünk az, hogy 2025-ben nagyméretű lesz az Emese bálunk.

Jó tudnunk – július 5.
Nyáron a, parkokban, erdőkben, tavakon a természet és a Nap energiájának, tudásának a hasznosítása nagyon jó az egészségűnknek is, a szellemünk el is. Érdemes ezt tudnunk és kihasználnunk! Az ősmagyar misztérium ólban ez még aktív volt. Érdemes ezt is reaktíválnunk, fejlesztenünk.

Magyar Köztársaság lett az Európai Unió soros elnöke fél éven keresztül – július 1-től
Nagyon fókuszálunk az EU-EXPO menedzselésére, az egészségügy és a szórakozásunk fejlesztésére is. A július 5-i EU-EXPO Klubunkon, az Emese bál-partinkon két különösen fontos projektünket exponáljuk és majd megszervezzük.

Aktivizáljuk a klubjainkat – június 23.
Az EU-EXPO témaköreire, az ideológiánk exponálására és a szórakozásunk fejlesztésére fókuszálunk. A tagjainkkal, partnereinkkel kreatív tanácskozásokat tartunk. Rendezvényeken is megjelenünk, szervezünk, tervezünk is. Véleményünk, hogy nagyon fel kell élénkíteni a jó társasági életet Magyarországon. Mi ezután is Magyar Köztársaságnak tekintjük hazánkat, ezt ajánljuk pártoknak, szervezeteknek, sajtóknak, cégeknek is. Fejlődjünk előre, fölfelé!

Európai és önkormányzati választások * Június 9.
Az Európai Parlamenti képviselők megválasztásával az Európai Unió fejlesztésére is fókuszálunk. Az önkormányzati képviselőknek is sok dolguk lesz, hiszen lényegesen fejleszteni kell a vidéken a szórakozást, az egészségügyet és a jó közösségi életet, a művészeteket is.

II. Naturportál Természetgyógyász Nap – június 2.
Nagyon jól sikerült az első fesztivál, a mostani is fejlődést mutat. A helyszín a Villányi úti Konferencia Központ. Megjelenünk önálló standunkon is, ahol szervezünk, grafologizálunk is, alkotjuk a programjainkat is. Aktivista klubunk szervezésében érdekelt, kreatív személyekre is fókuszálunk. Legyen egy szép, kedves, értelmes lány, aki a későbbiekben a műsorvezetőnk lesz. Az EU-s kapcsolatunk fejlesztése is fontos. Az egészség is, a szórakozás is.

Megjelenünk az Életmód és Ádvány Expón – május 25-26-án
Különösen fókuszálunk az egészségünk, a társasági életünk és a Szórakozásunk fejlesztésére. Önálló standunkon grafologizálunk is. A Lurdy Konferencia Központ jó helyszín.
*+*

Kellemes, hasznos, jó, vidám Pünkösdi Ünnepeket kívánunk! – május 19-20.
A szellemvilágunk az angyalokkal együtt fejlődjünk értelmesen, jól!

Úttörő-ünnep – május 17.
A szocializmusban, 1948. május 17-én bontott zászlót a Magyar Úttörők Szövetsége. Az Úttörők 12 pontja egyértelműen igazolja, hogy a magyar nemzetünk egyik legjobb, legintelligensebb szervezet jött létre. A dicsőséges szocializmusban a gyerekvilágnak egy igazi jó közösségi életét adta az Úttörők Szövetsége. Örök dicsőség a kommunista hősöknek!

Világnézetünk megújítására is fókuszálunk – május 14.
Érdemes korszerű, a XXI. században aktuális világnézetre, ideológiára lapozni társadalmi és magánéletünket is. Ezért egy kreatív fórumot is szervezünk az Életmód Expón május 25-én. Az eredményeket publikálni fogjuk. A pozitív média felerősítése fontos feladatunk.
A Szépség Világnapja szervezése is témánk, valamint az Olimpia Szépe választás is.

Európa napja – május 12.
Országszerte méltó módon ünnepeljük meg, hogy pont húsz éve lett tagja az Európai Uniónak a Magyar Köztársaság. Budapesten a Szabadság téren tartjuk rendkívüli klubpartinkat,alkotunk is és szervezünk is. Fejlődjünk!

Fejlesztjük a szórakozáskultúránkat – május 8.
A Laharo-partinkat 2008. Május 8-ÁN kezdtük el szervezni. Bebizonyosodott, hogy van értelme, szükséges is a jó Szórakozásunk fejlesztésre. Kreatív tanácskozásokat szervezünk. Van tíz jó programtémánk. Tervünk, hogy idén nyáron már effektualizzáljuk ezeket, országos szinten.

Éljen Május Elseje!
A munka nemzetközi ünnepe.

Meggyújtották az Olimpiai lángot – április 16.
100 nap múlva Párizsban kezdődik az Olimpia. A misztérium fantasztikusan szép startja, hogy Görögországban, Olimpiában meggyújtják az Olimpiai lángot, melyet fáklyákkal juttatják el Párizsba. Az emberiség legnépszerűbb rendezvénye az Olimpia. Összefog érte az emberiség. Ezért is javasoljuk, hogy legyen szépségverseny az Olimpián, hiszen ezzel is jól lehet exponálni az Olimpia eszméjét, rendezvényeit. Sok sikert kívánunk az Olimpia szervezőinek és a versenyzőinek!

A vállalkozói szféra ünnepe – április 1.
A Vállalkozók Klubját 1988 szeptemberében alapítottuk meg. Egy különösen fontos klub-délutánunkat 1989. Április 1-éna tartottuk a VSZM-ben. Vendégeink voltak Palotás János a VOSz Főtitkára, Székács Anna az APEH alelnöke és BKIK főtitkára. A vállalkozói szféra fejlődött.
Szilvásy Péter alapító, klubvezető

Kellemes Húsvéti ünnepeket! 
A lényeg: az élet van! Legyünk vidámak, szerencsések, sikeresek, egészségesek!

19. TesTudaT Konferenciánk – március 25.
Nagyon fontos, jó témákat tanácskozunk meg speciális, különleges szakértőkkel. A világnézetünk korszerűsítése a Dialektikus idealizmussal, a szórakozásunk fejlesztése, az egészségügy javítása, a gazdaságunk fejlesztése, a közélet javítás a dják a fő témáinkat. A Jó Istenek Hetében startol a Konferencia, más napokon is tanácskozunk. A konklúziókat publikáljuk a megfelelő körökben, partnereinknek, klubtagjainknak. A lényeg a fejlődés, a régi jó események megbecsülése, a haladás, megújulásunk. A helyszín a legendás Úttörő-stadion a Margit-szigeten.
Este Írisz bálpartin megünnepeljük Íriszt, a szivárvány istennőjét. A Miss Írisz szépségversenyünket is lényegesen megújítjuk. És a vidámságra is fókuszálunk.

A grafológia hasznosságai az egészségügyben is lényeges
Ennek érdekében komplex fórumokat is szervezünk, melyekre meghívunk grafológusokat és egészségügyben dolgozókat is. A betegségek pszichés komponenseinek felismerésében és gyógyításában is nagyon hatékony a grafológia alkalmazása. A Grafológusok március 23-i konferenciáján erre is figyelünk. Az EFISZ Táborainkban is alkalmazzuk a grafológiát.

Kell a jó társasági élet – március 17.
Az utóbbi tíz évben szignifikánsan degradálódtak a jó társaságok, közösségek. A konfliktálódás, az individaalizálódás sajnos dominál. Ez főleg a politikai hacacárék és annak a következménye, hogy az államunk nevét degradálták aljas gazemberek. A Magyar Köztársaságból lecsalták a Köztársaságot. A nemzettudatra ez nagyon negatívan hatott, és a gyakorlati életre is. De mi továbbra is használjuk a Magyar Köztársaság elnevezést. Ezt másoknak is javasoljuk. Igaz a Makarenkói elv: “Az emberi élet célja, értelme: Közösségben, közösségért, közösség által.”

Nemzeti ünnepünk – Március 15.
Az 1848-ás szabadságharc és forradalom ünneplése országos összefogást a jóért, a fejlődésért nagyon jó és hasznos is. Egységben a nemzetünk.

A hastáncnak jó és gyógyhatása is van – március 10.

Világnézeti fórumot is szervezünk – február 29.
Nagyon fontos, hogy korszerű és valós legyen a világnézetünk. Ennek alapján gondolkodunk is és döntünk, cselekszünk is. Szükség van a megújulásra, a fejlődésre. Ki kell lépnünk a monoteista vallások dogmáiból is! Orienálbdjunk az angyalok, a jó istenek világa felé! Fejlődjünk közösen előre, fölfelé! Az ideológiánk a Dialektikus idealizmus az alapunk.

A Szórakozásunk lényeges megújítása – február 10.
Ennek érdekében különleges, kreatív tanácskozásokat is szervezünk az Aktivista klubjainkon. Különösen a vidéki városokban nagy szükség lenne a vidám, jó, rendszeres szórakozásokra. A dicsőséges szocializmusban még voltak jó, műsoros diszkók, egyetemeken is. Célunk a vidámság fellendítése, felfejlesztése. Az Élmény-Alkotó Táborunkat is szervezzük. Ezen a nyáron indítjuk.
Az Angyalok Hetében.

Belgium az Európai Unió soros elnöke
Az első félévben a tagországok együttműködését fejlesztik. Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz! Segítünk is, például a médiumunkkal, az EU-EXPOval is.

Az EU-EXPO fejlesztése különösen fontos – január 19.
A fantasztikusan jó kezdeményezést, az EU-EXPO ötletét 2015. január 19-én indukáltuk. A klubszerű működés nagyon praktikus és hasznos. Ebben az évben az Egészség és a Szórakozás témaköreinkre külön is fókuszálunk. Az Évnyitónkat január 27-én celebráljuk az Életmód és Ásvány Expón a Lurdy Konferencia Központban. Önálló standunkon grafologizálunk is. A klubtagság szervezése és a kombinációs marketingünket is exponáljuk. Persze szórakozunk is. Éljünk jól, fejlődjünk egészségesen. A megfelelő diákszervezetekkel is együttműködünk.

A tesTudatos edzések nagyon hasznosak – január 7.
A jó terveinket, kapcsolatainkat is segítheti a tudatosan megtervezett, átgondolt testedzés – a szellemünk és az egészségünk is fejlődik, javul, erősödik. A 19. TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én ez is fontos témánk lesz.

Kreatív-kombinatív klubokat szervezünk – január 5.
A témaköreinkre orientáltan hívjuk meg klubtagjainkat és leendő partnereinket. Kreatívan kombináljuk, szervezzük a kapcsolatainkat, mindenki jól jár ezzel. Az egészség, a szórakozás, az innováció különösen fontos témaköreink az EU-EXPO-ban is. E témákban sokan érdekeltek, és kell, hogy hasznosan, jól együtt tudjunk működni a programjaink, céljaink érdekében. Keressük az Aktivista Klubunk háziasszonyát is. Komplex klubpartt szervezünk az Életmód-expón, január 27-én. A részleteket megtárgyaljuk a január 19-i SZB tanácskozásunkon. A Facebookon is szervezünk az “Aktivista Klub” címen. Legyünk sikeresek 2024-ben! Az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus jónak bizonyult, terjesztjük is.

Sikerekben gazdag, boldog, egészséges új évet, 2024-et kívánunk! – január 1.