Jó közösségi életre van szükség

Ahogyan azt már Makarenkó, a szovjet kommunista vezető is megfogalmazta: “Az emberi élet célja, értelme: közösségben, közösségért, közösség által!”

A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség 1957. március 21-én bontott zászlót, alakult meg, és a pozitív jövő felé fordította nemzetünket. A közösségi élet, a szocializáltság a nyolcvanas években, fejlett szocializmusban már nagyon jó szintet ért el. Az emberek mertek kezdeményezni és társulni. Sajnos ez a napjainkban már nagy mértékben degradálódott, ezért  itt az idő, hogy ismét magához térjen a magyar nemzet össz-európai szinten is. Ezért a kezdeményezéseink, melyek összhangban vannak az Alapelveinkkel, nagy mértékben közösségbarátok, a fejlődést szolgálják.

Természetesen egy igazán jól működő Aktivista Klubhálózatra is szükségünk van, kellenek az aktivisták, a szervezők, a háziasszonyok. E téren a tavaszi felvirágzásra, megújulásra, fellendülésre nagyon számítunk. A Jó Istenek Hete – 15. rész az innovációról is szól. Ezért a közösség-orientált közönségszervezésre, partnerszervezésre külön funkciócsoportot hozunk létre.

A TesTudaT Konferenciánkon és a további klubjainkon megbeszéljük, megszervezzük a részleteket.

A mai nap ünnepnap, a KISZ megalakulásának ünnepe. Ajánljuk egy szép kommunista dal, KISZ induló lejátszását!