Nemzeti ünnepünk és a nemzetköziség

A Nemzeti Ünnepünk (államalapítás, Alkotmány, Új kenyér) jó alkalom arra is, hogy rálássunk arra: a nemzetközi együttműködésnek, az élet minden területén, hatalmas nagy a jelentősége.

Ahogyan azt a dicsőséges szocializmusban, a nyolcvanas években sikerült elérni a KGST-ben, volt nemzetközi munkamegosztás. AZ egyik ország jó volt az ipari termelésben, a másik a tervezésben, a harmadik a mezőgazdaságban. Mindenki csinálja azt, amihez ért és amire szüksége van a társadalomnak.

Ezen az elven alapul az a koncepciónk, hogy az EU-EXPO kapcsán összeszervezzük az EU fontos közösségeit. Hogyan, miként? Nos erről részletesen a Before-partinkon tarunk előadást, bemutatót.

A kezdeményezésünkhöz lehet társulni, a konstruktív együttműködés jegyében.

Ami különösen hasznos lehet: az Európai Testvér-fesztiválok Hálózata, az Élmény – Alkotó Táborok, a Feltalálók és Újítók Napja, a Szépség-innováció, a Legyünk természetesen egészségesek és még más témáink.

Az EU-s kapcsolatok fejlesztéséhez nagy szükség van diákokra, akik jól tudnak kommunikálni az interneten keresztül, a rendezvény-szervezőkre, az újságírókra, a művészekre is.

A közösség-orientált szervezés és a DNS marketing nagyon hasznos lesz a nemzetközi kapcsolatainkban.