Évértékelés

A 2018-as év eléggé változatos volt. Kicsit nehezen indult, és az országgyűlési választások kavalkádja is erősen cizellálta programjaink szervezését.

A második félévben a programjaink és a céljaink már megindították a kapcsolataink bővítését, az Aktivista klubok hasznossága, fontossága bebizonyosodott.

A partnereink rendezvényeivel való kombináció bizonyult eredményesnek.

Ez év két legfontosabb programja, a Szépség Világnapja és az EU-EXPO a terveinknek megfelelően teljesült. Inkább a kisebb és határozottabb lépések bizonyultak jónak.

Az is nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon jók az Alapelveink, és a továbbiakban a tesztelés után az expandálás, a terjesztés lesz a fontos.

Megalapoztuk tehát a következő mozgalmi évünket, és a nemzetköziség felé haladunk.

Fő támogatónk a Magyar Köztársaság Kormánya.

Budapest, 2018. december 29.

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

A család, a szeretet ünnepén minden kedves tagunknak, partnerünknek, aktivistánknak, szimpatizánsunknak vidám, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Az Európai Fiatalok Szövetségének elnöksége

Szilvásy Péter alapító * Lénád Xyntia főtitkár

Budapest, 2018. december 23.

Az ideológiánk megismertetése fontos feladatunk

A Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján, december 2-án, a Villányi úti Konferencia központban, önálló standdal is megjelentünk. A grafológiai, kibernológiai tanácsadásunk mellett vizsgáltuk azt is, hogyan viszonyulnak ma az emberek a természetgyógyászathoz, az ezotériához.

A kilencvenes évek elején hatalmas lendülettel indult meg Magyarországon az alternatív gyógymódok megismerése, alkalmazása, a para-pszichológia, az ezotéria is nagy figyelmet, közönséget érdemelt ki.

Bebizonyosodott, hogy pszichés alapúak a betegségek, és a szomatikus, testi gyógyítás mellett a pszihés, tudati regenerálásnak is vannak jó módszerei, melyek alkalmazásával a gyógyulás teljesebb. Szürkehályogot, asztmát, migrént, rövid és távollátást is tudtunk gyógyítani, heteken belül,

A mostani felmérésünk azt mutatta, hogy sajnos nagyon degradált ez a szakma, az érdeklődés, a gyógyítók köre. A nap végére rájöttünk ennek egyik lényeges okára: ma a társadalom kollektív tudatába nagyon beitta magát egy ókori mesekönyv, a Biblia dominanciája. Ez nagy mértékben blokkolja az emberi képességek, szellemi adottságok kiteljesedését, kvázi elbutítják a hívőket a monoteista vallások – a zsidó, a katolikus, az iszlám.

Felvetődött a kérdés: mi a teendőnk?

A tanácskozást folytatjuk, de azt mindenképpen megállapítottuk, hogy intenzívebben kell exponálnunk a mi ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust, az Alapelveinket és a programjainkat.

Az EFISZ tagságának építéséhez megvannak az alapok, a célok, a módszerek. Jóslataink szerint a 2019-es mozgalmi évünk már a felvirágzás éve lesz.

Budapest, 2018. 12. 4.