Az ideológiánk megismertetése fontos feladatunk

A Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján, december 2-án, a Villányi úti Konferencia központban, önálló standdal is megjelentünk. A grafológiai, kibernológiai tanácsadásunk mellett vizsgáltuk azt is, hogyan viszonyulnak ma az emberek a természetgyógyászathoz, az ezotériához.

A kilencvenes évek elején hatalmas lendülettel indult meg Magyarországon az alternatív gyógymódok megismerése, alkalmazása, a para-pszichológia, az ezotéria is nagy figyelmet, közönséget érdemelt ki.

Bebizonyosodott, hogy pszichés alapúak a betegségek, és a szomatikus, testi gyógyítás mellett a pszihés, tudati regenerálásnak is vannak jó módszerei, melyek alkalmazásával a gyógyulás teljesebb. Szürkehályogot, asztmát, migrént, rövid és távollátást is tudtunk gyógyítani, heteken belül,

A mostani felmérésünk azt mutatta, hogy sajnos nagyon degradált ez a szakma, az érdeklődés, a gyógyítók köre. A nap végére rájöttünk ennek egyik lényeges okára: ma a társadalom kollektív tudatába nagyon beitta magát egy ókori mesekönyv, a Biblia dominanciája. Ez nagy mértékben blokkolja az emberi képességek, szellemi adottságok kiteljesedését, kvázi elbutítják a hívőket a monoteista vallások – a zsidó, a katolikus, az iszlám.

Felvetődött a kérdés: mi a teendőnk?

A tanácskozást folytatjuk, de azt mindenképpen megállapítottuk, hogy intenzívebben kell exponálnunk a mi ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust, az Alapelveinket és a programjainkat.

Az EFISZ tagságának építéséhez megvannak az alapok, a célok, a módszerek. Jóslataink szerint a 2019-es mozgalmi évünk már a felvirágzás éve lesz.

Budapest, 2018. 12. 4.