Az ezotéria, a belső összefüggések tudománya, a világnézetünket, filozófiánkat, szemléletünket képes jobbá, szebbé, hatékonyabbá tenni, ezért fontos szerepe van az ezotériának az Európai Fiatalok Szövetsége életében.

josdakonferencia-2016

tgym-karifeszt

joistenekhete-1

a-keresztenyseg-megujitasa-1

Ezo-sziget a SzeptEmber Feszt- szeptember 5-7. – Népliget.

EZO-Sziget-2014-SZF

partnerség-ezo-a1jokivansagfa-szfeszt-2014

Lurdy Ezo Expo – 2014. július 12-13.

Rekreációs Tábor
Az Alapelveinknek megfelelően a gyakorlatba is szeretnénk effektualizálni a Vezérelvünket.
2013. július 17-21-is a Tiszacsegei Szépségkastélyban szervezzük meg az első animált táborunkat. Kikísérletezzük, kifejlesztjük, hogyan tudunk egy európai, 21. századi közösségi tábort rendszerbe állítani.
A Tábor egyik lényeges moduljai lesznek az álomterápiás módszerek, az előző életeink nyomasztó emlékeinek kitisztítása, pozitív komponenseinek felerősítése, a tantrikus szex, a jóslás, a transztánc is.
A részleteket az EFISZ Aktivista klubjaiban beszéljük meg.

***

A VIII. TesTudaT Konferencia egyben az Európai Fiatalok Szövetségének I. Kongresszusa is, melyen az “Alapelveink” és a “Nagy Paradigmaváltás” kerül a fókuszpontba. Megvitatjuk a ma vallható vallást, amelynek van kapcsolata az anyagi és a szellemvilággal is.

tttk-tematika-2013

Különleges szakmai fórumra került sor
egy különleges időpontban: 2012. 12. 12-én, 12 órakor:

A Budapesti Nemzetközi Vásár – 2012. október 3-7. –
Magyarország legrangosabb vására, fesztiválja.

2012-ben a tervezett látogatottság 50 ezer fő.
Felméréseink alapján a látogatók legalább 20 %-a érdeklődik az ezotéria, a jóslás és a spiritualitás iránt. A tízezer szimpatizánsnak legalább a fele szívesen részt venne egy őt érdeklő jóslásban, tanácsadásban – ez 5000 fő.

Az Ezo-szigeten 20 stand installálható. A szakértők számára az 5000 aktív érdeklődő standonként 250 pácienst jelent (papírforma szerint – eltérések lehetnek.) 2000 Ft/fő/alkalom átlagtarifával számolva a kiállítóknak nyereséges lehet a megjelenés, és emellett a reklámozás, a partner és közönségszervezés is sokat jelenthet.
Ílymódon mindenki jól járhat: a közönség, mert széles választékban megtalálhatja a neki legfontosabb, leghasznosabb szakértőt, aki szakmailag és anyagilag is sokat profitálhat, valamint a BNV-is, hiszen az Ezo-sziget még több közönséget, programot fog bevonzani.

A szakértők felé magas etikai és szakmai igényeink vannak, ezért meghívásos alapon szervezzük az Ezo-szigetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük