A Szépség Világnapja – október 14.

Jó, konstruktív megbeszéléseket tartottunk az Expón. Döntöttünk arról, hogy kezdeményezzük, hogy a következő Olimpián, Brazíliában, megszervezzük az Olimpia Szépe választást. A Szépség Világnapját 2013-ban országossá szervezzük, és az EU soros elnökségét betöltő országgal együttműködve nemzetközivé tesszük a világnapot.

2013-ban a szépséget az egészséggel és a természettel is mkombinálni fogjuk.

Az esti Gálán fellépett Urbán Szabó Mária, a Győri Filharmonikusok hegedűművésze, aki fantasztikusan szép koncertet adott. A műsorban ugyancsak szerepelt Georgina művészi táncosnő is. Megválasztásra került a XI. Miss Írisz, Fehér Gréta személyében. Ő kapta meg a szépségkirálynőnek járó gyönyörű Kristálykoronát. A rendezvény kiemelt támogatói voltak: PszichoMenedzser Stúdió, Atlaszprofi kft, LifeDirectror, Bazaar Klub, Kelet Csillaga, Rendőr Kulturális Egyesület – felajánlásukban a győztes szépségről festményt készítenek.

A lényeg: sikerült kidolgoznunk a Szépség Világnapjának megújulási, továbbfejlesztési céljait, módjait, és az Európai Fiatalok Szövetségének szervezése is hátszelet kapott.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük