A Jó Istenek Hete

Az emberiség jó isteneinek hála és köszönet jár, ez a gondolat az alapja e kezdeményezésünknek, hogy havonta egy hetet szentelünk a jó istenek tiszteletére, külön is,

Első alkalommal 2016. november 7. hetében szerveztük meg, akkor még kísérleti jelleggel. Mára már bebizonyosodott a hasznossága, az igazsága és a fontossága ennek a témánknak. Tervünk most z, hogy 2019 novemberében már egy újabb szintre, új dimenziókba fejlesszük a jó istenek ismeretének világát. Kapcsolódunk az angyali szférához is.

A konzultációnkba bevonjuk a diákokat, a vállalkozókat, a művészeket, a tudósokat, a vallások képviselőit, a spiritisztákat is. (BP. 2019. 08-. 23.)

Októberben, az EU-EXPO nyitónapjára egy konzultációt is tartunk, melyben kreatív csoportmódszerek alkalmazásával a továbbiakat megtervezzük. A koncepciónk megalapozott, fontos felelősségünk, hogy csináljuk egyre jobban és jobban ezt a témánkat is.

A 29. Jó Istenek Hetében az istennői princípiumot szeretnénk erősíteni, fejleszteni. Ez azért is nagyon aktuális, mert a monoteista vallások nagy mértékben degradálták, vagy le is csalták az istennők világát.

Az Ó-Egyiptomban, a görögöknél, a rómaiaknál, az indiánoknál, a távol-keleten evidens az két nem, a férfi és a nő egyenrangúsága mind az emberi társadalomban, mind az istenek világában. Ezt tartjuk helyesnek, és az ideológiánkban, az Alapelveinkben is deklaráltuk az istenek és istennők csodálatos világát, egységének erősítését.

A TesTudaT Konferenciánk – március 25. – egyben nyitánya is a megújulásnak, mert ezután már nagyobb körben is publikáljuk ezt a sikereres kezdeményezésünket, hogy másoknak is legyen lehetősége megismerni a jó istenek misztikumát.

A Jó Istenek Hete XXX. a Húsvéti feltámadással kezdődik. Ekkor még egy különlegességgel is startolunk.

Lélekkutató Intézet * Európai Fiatalok Szövetsége

Budapest, 2019. 03. 27.