Komplex tanulmányt készítünk

Az Európai Fiatalok Szövetsége fontos feladatának tartja, hogy lényegesen fejlessze a társadalom világnézetét, a közösségi és az egyéni élet javítása érdekében is.

A Lélekkutató Intézet már 2009-ben kidolgozta a Nagy Paradigmaváltás lényeges pontjait, 2012-ben megalkottuk az Alapelveinket, benne a Vezérelvünket: Teljes tesTudattal, közösségben az örök fiatalság felé!.

Az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust 2015-ben kezdtük el kidolgozni. A közvélemény-kutatásaink kimutatták, hogy nagyon nagy szükség van egy igazi, jó, használható, érthető vallásra, amely a XXI. században aktuális Az ókori mesekönyvekre már nem igazán jó alapozni, de a lényeges tételeket a Bibliából, sőt a Marxizmus-Leninizmusból is érdemes megvédeni, megtartani.

Az a tervünk most, hogy a komplex Tanulmányunkat, amely tartalmazza a Nagy Paradigmaváltás, az Alapelveink, a Dialektikus idealizmus alaptételeit is, meg a mai közéleti helyzetértékelésünket is, kidolgozzuk és közreadjuk – tudósoknak, művészeknek, diákoknak, tanároknak, politikusoknak, egyházaknak, vállalkozóknak, szépségeknek. És a visszajelzéseik alapján komplettáljuk művünket, amit 2019. március 25-én, a TesTudaT Konferenciánkon meg is beszélünk.

Ezután pedig következik a céltudatos tervezés, a szervezés és a sikeres megvalósítás.

Szilvásy Péter alapító, igazgató

Európai Fiatalok Szövetsége * Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2019. 01. 29.