Irány egy jobb társadalmi rendszer!

Ha összehasonlítjuk, hogyan éltünk a nyolcvanas évek szocializmusában, és hogyan most, akkor azt mondhatjuk, hogy két nagyságrenddel volt jobb az élet Magyarországon a dicsőséges szocializmus idején, Kádár János vezetésével. Volt rendszerszintű jövőképünk, célrendszerünk. Volt nemzeti együttműködés, összefogás és intelligensebb szervezés. Voltak jó közösségek, és alig volt széthúzás, ellenségeskedés. Manapság inkább disszociál a társadalom. Definiált célok sincsenek.

Konklúzió: ki kell fejlesztenünk egy jó társadalmi rendszert, amelynek van jó ideológiája és gazdasági tevékenysége is hatékony.

Ez most az egyik legfontosabb feladatunk. Az Alapelveinket leteszteltük, jónak minősíthető. A Dialektikus idealizmus ideológiánk is kezd komplettálódni.

A gazdasági szférában az X-party szisztéma nagyon praktikusnak bizonyult. Az EU-EXPO komplex rendszere ugyancsak nagyon hasznossá fog válni.

A köztársaság bővített újrateremtése lesz most kiemelten fontos, megalapozottan mondhatjuk, hogy e téren, 2019-től kiemelten fontos szerepünk lesz.

Az Európai Fiatalok Szövetségében a szervezetünk építése, tevékenysége van fókuszban. A gazdaságban az értékesítésre, a hatékony PR-ra kell jobban összpontosítanunk.

A Szépség Világnapját 2019-ben valóban világnappá fogjuk fejleszteni.

A további részleteket megbeszéljük a rendezvényeinken.

Budapest, 218. X. 1.