A diákságnak pozitív célokra van szüksége

A diákság nagy energiával, vitalitással tanul, és ez a tanulás csak akkor ér valamit, akkor tud használhatóvá válni, ha a diákoknak vannak nagy céljaik, pozitív jövőképük.

A múltba nem érdemes visszafordulni, mert már megvalósult. Felesleges újra egyfajta feudalista restaurációval kísérletezgetnie a Fidesz-Kdnp kabinetnek, mert az úgysem sikerülhet. Túlléptünk a császárság világán, a kapitalizmuson is. A szocializmus volt igazán jó, sokkal jobb, mint a mostani rendszer.

A diákság nagy kreativitással i rendelkezik. Ha nem blokkolják a monoteista vallások dogmái, akkor nagyon fantáziadúsak, barátságosak, humorosa, romantikusak és együttműködő készek. Ezt mindenképpen érdemes értékelnie a vállalkozóknak, akik már rendelkeznek gyakorlattal, problémamegoldó képességekkel, és pozitív célokkal.

A Diákok és Vállalkozók Fórumain kiemelten kell foglalkozzunk azzal, hogy milyen is legyen a jövőképünk, társadalmi rendszerünk, céljaink világa. Az őszi Fórumunkra tehát hívjuk, várjuk az átlagnál aktívabb, progresszívabb diákságot és a vállalkozói szférát.

A 2018. szeptember 12-i Before-partinkon startol az új koncepciónk, mellyel – reményeink szerint – sikeresen megmozgatjuk az egész magyar nemzetet, sőt az Európai Uniót is, hiszen kiemelten fontos projektünk az EU-EXPO.