A Diákok és Vállalkozók Fórumának és az Yrisz Klub partnerei érdekeltek a két szférával való jó kapcsolat kialakításában és fejlesztésében.

A partnereink személyesen is megjelenhetnek a Fórumokon, klubrendezvényeinken, és tevékenységüket exponáljuk, reklámozzuk, a sikeres megvalósításában együttműködünk.

2015-ben az alábbi rendezvényeinken megjelenéseket biztosítunk:

1. Média-party
havonta legalább egy alkalommal szervezzük, több téma exponálására is sor kerül. Meghívásos alapon történik a szervezés. A Média-partikon megjelenő újságírók, diákok és vállalkozók egymással jobb nexusba kerülhetnek.

2. Miss Írisz választás – előversenyek és döntő
Kiemelten fontos feladatnak jelöltük ki a szépségversenyek struktúrájának, szervezésének, koreográfiájának, filozófiájának megújítását. Az egyénre szabott ruhák, zenék, bemutatkozások és a műsorszámok egymást kiegészítik, egységet alkotnak. Nagyobb élmény, nagyobb közösségi teljesítmény, többen be tudnak kapcsolódni.

3. TesTudaT Konferencia – Kommunizmus Kongresszus – március 25. és november 7.
A kvalifikált, témával kapcsolatosan szakértőkkel, diákokkal, vállalkozókkal megtanácskozzuk, merre, milyen célok irányába haladjon a magyarság.

4. Világlátó Konferencia – április 19. és május 9.
Az on-line média újságíróinak és partnereinek szervezett konferencia a Gyulai Pálinkafesztiválon. Napközben előadások, fórumok, szemináriumok, este buli. Minden partnerünket exponáljuk, segítünk a menedzselésben. Az Európai Sajtószövetség kezdeményezése.
Kiemelten fontos szerepet adunk idén azon kezdeményezéseknek, melyekkel erősíteni tudjuk a népek, nemzetek összefogását, együttműködését, az Európai Unió egységét.

5. Országos Edzettségi Tesztnap – május 31.
Az edzettség fontos része az egészségünknek. Immár 13. alkalommal szervezzük meg az OET-ot. A partnereink a helyszínen megjelenhetnek, árusíthatnak, rekláminterjút készítünk velük. A szervezés során ugyancsak reklámozzuk. A központi helyszín a Népstadionkertben lesz, a Magyar Világtalálkozó idején.

6. A Strand Szépe, Esze, Ereje és Humora versenysorozat
A komplex rendezvény mozgalom szerűen kerül megszervezésre. Helyszínek: Velencei-tó, Tisza-tó, Budapest.
Az esti pikniken táncmulatság.

7. Laharo party, Quantum-diszkó és Emese bál – július 5.
A nyolcadik alkalommal szervezzük meg a bált, Emese ősanyánk tiszteletére. Itt csak eredeti magyar termék állítható ki, de minden partnerünk hivatalos rá. A Miss Írisz választás elődöntője az Emese főpapnője címért.

8. Before party – szeptember 12.
A Szépség Világnapjának sajtótájékoztatója, előkészítő rendezvénye, a Miss Írisz választás elődöntője.

9. A Szépség Világnapja – október 14.
Napközben Expo, kiállításokkal, tanácskozásokkal, bemutatókkal, este pedig Gála, a szépség istennőinek tiszteletére, benne: Miss Írisz választás döntője, Ezüstfátyol hastáncstúdiók versenye, gála műsor, VIP-szalon.

10. Országos Edzettségi Tesztnap – november 16.
Fedett helyiségben tartjuk, kis sportversennyel is kombináljuk a partnereink, klubtagjaink részvételével. Este buli.

11. A Szépségkirálynők Hétvégéje – december 11-13.
Hazánkban kb. 30 jó szépségverseny van. A magyar lányok a legszebbek. Ezt megünnepeljük, és megválasztjuk a Szépségek királynőjét is.

12. Yrisz Klub nívódíj Gála – december 12.
Összegezzük az évet, prezentáljuk az Afrodité Galériát (a szépségversenyek tárlatát) és az idei Nívódíjasok is ismertetésre kerülnek.

13. Laharo party és Quantum-diszkó
A XXI. század tánca kifejlesztése. A múltból a jövőbe, a jövőből a jelenbe. Retro-futuró-diszkó.
Önállóan, vagy társítva rendezzük. Műsor, játékok, Lutrimusz-kaszinó, rekláminterjúk. Retro-futuro diszkó. Jót táncolni jó! A szórakoztató iparban érdekelt vállalkozók és diákok hasznos és kellemes partija.

14. EU-Expo Klub
Rendkívül heterogén, ás szervezett tematikájú nagyon nagy rendezvény magvalósításába kezdtünk 2015. januárjában: EU-EXPO 2016. október 10-16. Klubszerű szervezést fejlesztettünk ki. A Klubokon a diákoknak és a vállalkozóknak kiemelten fontos szerepe van.

*********

A Diákok és Vállalkozók Fórumának partnerének lenni egyfajta garancia is a konstruktivtásra, együttműködésre, baráti összetartásra.

Az etikánk egyik lényeges része, hogy reklámhatás-garanciát vállalunk. Ez azt is jelenti, hogy csak a megfelelő mértékben fogadjuk el a támogatást, szponzorálást, illetve egy év leteltével értékeljük, mennyire jöttek be oda-vissza a számítások.

A Diákok és Vállalkozók Fórumának a terve, ötlete 2011. januárjában született. Egy csodaszép magyar lány ihlette.

Az első Fórumot 2011. július 3-án Balatonaligán, a Magyar Világtalálkozón celebráltuk.

A Vállalkozók és Diákok Fóruma X-party1 szisztémában szerveződik, témagazda: Szilvásy Péter.