Tudod-e hogy mire vagy képes?
Ha tudod, jó!
De jól tudod?
Tudd jól!

 A Talentum Teszt Centrum abban segít, hogy jobban tudd, mi mindenre vagy képes, milyen tehetség lakozik benned!

 Minden ember átlagon felül képes valamire. De mire?

A Talentum Teszt Centrum grafológiai, parapszichológiai, kibernológiai és más, tudományos, művészeti és sportos tesztekkel felismerteti a benned szunnyadó talentumot, tehetséget szándékot.
Utána jön az igazi feladat: kiaknázni, hasznosítani a talentumaidat!

 Legyen sikeres az életed!
Élj céltudatosan és kellemesen, hogy a társadalomnak is hasznos tagja legyél!

A Talentum Teszt Centrumot 2001-ben hoztuk létre a Lélekkutató Intézet, a PszichoKibernetikai Laboratórium, a Péczely Ignác Íriszközpont és a PszichoMenedzser Stúdió fejlesztése, 20 ezer grafológiai elemzésre alapoztuk.

A Talentum TesztCentrum nagy expanziójának tekinthető az Egymásért Egy-másért Alapítvány (elnök: Földesi-Szabó László) támogatása, szervezése (Nagy Henrietta szervezésében) Nyíregyházán, 2008-ban.

2022-ben már fitnesz-szalonokban, wellness szállodákban, művelődési központokban is végzünk grafológiai elemzést, Talentum-tesztelést is.

2015-től a vállalkozó és párkapcsolati tesztekkel is kiegészült a TesztCentrumunk.
Szeretettel várjuk a tesztelésre jelentkezőket, illetve szívesen kiképezünk szakembereket, hogy az egész országban könnyen hozzá lehessen férni a tesztelésekhez!

ttc-2015

Bejelentkezés telefonon: +36-30-4935804 

Alsó korhatár 10 év, felső korhatár nincsen.

A tesztelés kb. háromnegyed órát vesz igénybe, melynek díja 2.000 – 15.000 Ft/fő.

Érdemes kipróbálnod! Várunk szeretettel!

A programjainkat különösen ajánljuk a felelősségtudatos szülőknek, tanároknak.
A 2002-ben elkezdett fejlesztésünk azt is igazolta, hogy manapság a 10-20 éveseknek legalább 60 %-a nincsen tisztában azzal, mire tehetséges, miben tud hasznos és sikeres lenni.
Az is tény, hogy az időben felismert és kiaknázott képesség a társadalom számára is kincset ér, az egyén számára boldogságot hozhat.

***

Tapasztalataink alapján a legjobban a grafológiai elemzésre alapozott talentum tesztelés a leghatékonyabb, leginformatívabb. Nagyon széles spektrumban alkalmazható (tudományos, művészi, sportos, párkapcsolati, közéleti stb. viselkedés, attitűd, képesség jól megállapítható a kézírás elemzése alapján). A Talentum teszt centrumok leginkább rendezvényeken, vidéki városokban, iskolákban funkcionálnak.

***

Az igazi Talentum Teszt Centrumban jó szakértők dolgoznak, és megfelelő demonstrációs eszközök is rendelkezésre állnak.

***

Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Diákok és Vállalkozók Fóruma tevékenységének fontos része a Talentum Teszt Centrumok működtetése, mely össznemzeti érdek is! Ezt felismerte az Egymásért Egy-másért Alapítvány is, még 2007-ben, és jelentős támogatással, szervezéssel segítette munkánkat. Olyan sikeresek voltunk, hogy Nyíregyházán végzett vizsgálatunk alapján a város felkért minket arra, hogy Nyíregyházán is képezzünk szakembereket, főleg tanárokból.

***

Az Európai Rekreációs Központok és Táborok előkészítésében is nagyon fontos szerepet játszik a grafológiai elemzése a táborlakók állapotának, képességeinek tesztelésében és az animált foglalkozások megtervezésében.

Budapest, 2015. december 4. * 2022. február 14.