Magyarország legnagyobb, legrangosabb vására a Budapesti Nemzetközi Vásár. Mára kapcsolatgyárrá és élményközponttá vált. Érdemes tehát megbeszélni a további lehetőségeket, a nemzetközi kapcsolatrendszereket, a kiállító vállalkozók és a diákok konstruktív együttműködési felületeit. Ugyancsak téma lesz a BNV jövőképének pozitívabbá tétele, valamint a következő Fórum (pl. a SPA Wellness Kiállítás, Erotika Expo) megszervezése.

A Fórum meghívásos alapon szervezzük, október 23-án, 15 órakor, az A/102 pavilonban.

Partnerek jelentkezését szívesen fogadjuk!
0630-4935804 * y@x-party.hu * Szilvásy Péter, témagazda

Tapasztalat:
Már az előkészítés, szervezés során kiderült,  hogy mind a diákok, mind a vállalkozók egyetértenek a Fórum alapelveivel,és lenne véleményük, javaslatuk, ötletük a fórumtémákkal kapcsolatban.
Kifejezetten jó kapcsolatépítési és ismeretszerzési platformmá vált a Fórum. A diákok nagyon örültek annak, hogy a vállalkozókkal együtt lehet konspirálniuk, és a vállalkozóknak (kiállítóknak, újságíróknak, designereknek) pedig a diákság kreativitására lenne nagy szükségük.
A harmadik Diákok és Vállalkozók Fórumát a tervezett időpontban, október 23-án, a BNV-én, az A/102-es pavilonban szerveztük meg, a Prémium Hungaricum VIP szalonjában. A jelenlévők töb kezdeményezést javasoltak: a BNV-én projektorok alkalmazása, hogy a színpadot láthassák, rekláminterjúk készítése is fontos lenne, valamint olyan programok, mint au on-line média konferencia, vagy a vásár szépe, esze és ereje, illetve a nemzetközi kapcsolataink fejlesztéséhez kkv konferenciák szervezése.

A Fórum végén megválasztásra került a BNV Szépe 2011 is, Tóth Nikolett személyében.

A Fórum résztvevői kijelölték a negyedik tanácskozást is: a SPA&Wellness Kiállítások, az Országos Edzettségi Tesztnapon november 19-én lesz.

A fórumtagok adatbázisa ismét bővült konstruktív, együttműködő tagokkal.