A korszerű, a hatékony medicina és nyereséges gazdálkodás találkozása!

A cégeknek a legjobb, leghasznosabb javaslatok nagyon sokat érnek. Ám ezek a javaslatok csak nagy szakmai ismereteken alapulhatnak.

Honnan származik, mit jelent a nevünk, Ecomedit?

Az “Eco”  az„economia” szóból van, melyet a közgazdaság, illetve közgazdaságtan jelentéssel azonosítjuk. A görög Arisztotelész (Kr. e. 384-321) adott nevet e tudománynak.
Arisztotelész az economiáról a Nikomakhoszi etika című művében ír: olyan pénzelméletet vázol fel, amely a mai közgazdaságtani elgondolásokhoz hasonlóan írja le a pénz funkcióit. Arisztotelész szerint az economiával való foglalkozás mindenki számára szükségszerű és nélkülözhetetlen. (forrás: Econventio)

A “med” a medicina szóból jön, ami a gyógyítást jelenti. Beleértve az akadémikus és a természetes rendszereket, elemzéseket, állapotfelméréseket, gyógyításokat is.

Az “it” az információs technológia rövidítése, napjaink egyik legfontosabb részhalmaza a korszerű kommunikációnak.

***

Az Ecomedit kft 2010-ben alapult, és 2014-re a kapcsolatrendszere, a szaktudása révén már a közepes vállalkozások szintjére emelkedett.

***

Az Ecomedit kft főbb tevékenységei:

Tanácsadás cégeknek a közgazdaságtan, a közigazgatás, a gazdálkodás, a gyógyítás, a polgárjog és az IT területein belül.

Képzések, tanfolyamok szervezése cégek, szervezetek vezetői, tanácsadói, szakemberei részére a fenti témákban.

Operatív teendők megszervezése, koordinálása és témakövetése mindhárom fő témakörben.

Az Ecomedit kft szakemberei több évtizede kísérik figyelemmel, vagy éppen vesznek részt aktívan a közgazdaság és a medicina tudományában.

***

Keressen minket bizalommal!

Elérhetőségünk: info@ecomedit.hu