Úgy döntöttünk, hogy az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubját reinkarnáljuk az EU-EXPO Klubunkba * 2021. december 23.
Nagy fejlődési lehetőséget jelent ez a vállalkozói szférának, ami már jól működik, de itt az ideje egy új dimenzió létrehozásának.

*****

Októberben újra, Vállalkozók Klubja! – Az EU-EXPO Megnyitó partiját tartjuk 202. X. 11-én a Szamos Marcipán VIP szalonjában, a Vörösmarty téren.  Szó lesz a Szépség Világnapjáról – X. 14.-én tartjuk és a Testvér-fesztiválok Fórumáról, amit X. 15-én tartunk a Lurdy Konferenciában. Persze, szórakozunk is, lesz Lutrimusz-kaszinó.

***
A TesTudaT Konferenciára, március 25-én, meghívjuk a régi klubtagjainkat is, és új partnerek, vállalkozók beszervezésére is fókuszálunk.
****
Az Évnyitó-partinkon, 2021. 01. 21-én megünnepeljük a Vállalkozók Klubjának három évtizedes tevékenységét is.
****
A vállalkozók Klubját 1988. december 3-án, a népligeti Jurta színházban szerveztük meg először. Vendégünk volt a Celladam főnöke, Kovács Ádám.

***

A vállalkozói szféra továbbfejlesztéseként megalkottuk az X-party szisztémánkat 1999-ben. A fejlődésnek új dimenzióit nyertük ezáltal.
Az X-party lényege: “Konstruktívan együttműködő, téma-orientált informális csoport”.

***

1989-ben a Fehérvári úton, a VSZM Művelődési Házban szerveztük meg havonta a Vállalkozók Klubját. Vendégeink voltak többek között Palotás János, a VOSZ alapítója, Székács Anna az APEH elnöke is.

*****

1989. október 10-én a Fészek Művelődési Központban nagy sikerrel tartottunk klubesteket. Háziasszonyunk a szépséges Zsila Ágnes volt. Domján Laci is előadást tartott az Agykontrollról.

*****

1989. december 29-én kiemelkedő sikerrel megszerveztük a Vállalkozók Előszilveszteri bálját a Fehér Házban, az MSZP székházában (ma képviselői irodaház). A műsor 4 és fél órás volt. Azután az Old Boys együttes zenéjére táncolhattunk. Fantasztikus élmény volt a nyolcszáz vendégünknek!

*****

1990 nyarán felvettük a kapcsolatot a Szovjet Kultúra és Tudomány Háza igazgatójával, Vaskebával, és Valerij Vasziljevvel. Hatalmas fejlődésnek indultunk!
A szovjet tudósok, szakértők segítségével elterjesztettük a természetgyógyászatot és az ezotéria értékeit, különlegességeit Magyarországon.
Létrehoztuk a Péczely Ignác Íriszközpontot A. M. Kotlarszkij professzor szakmai védnökségével. Az íriszdiagnosztika tudományát is újra meghonosítottuk Magyarországon.
Kifejlesztettük az Öntisztító meditációt – stresszmentesítő és reinkarnációs módszerünk segítségével sokan meggyógyultak, fejlődtek.

*****

A Vállalkozók klubját egyesületté alakítottuk 1991-ben. Az egyesület elnöke Ujhelyi Sándor lett. Alapító főtitkár: Szilvásy Péter.

Az Yrisz Klubot 1991 szeptemberében indítottuk, kiemelt témáink közé tartozott az íriszdiagnosztika, a grafológia, az ősi okkult ismeretek, a természetes gyógymódok, a technikai újdonságok és a bálok szervezése.

*****

A Diákok és Vállalkozók Fórumát – a két szféra konstruktív együttműködése érdekében kezdeményeztük, 2011-ben.
Az első fórumunkat az I. Magyar Világtalálkozón, Balatonlellén, 2011. július 3-án szerveztük meg.

*****

A Vállalkozók Klubja teljesítette legfőbb küldetését, a vállalkozói szféra létrehozását és felfejlesztését. Az alapító döntése értelmében a Vállalkozók Klubja az EU-EXPO Klubba reinkarnált  2017 októberétől. Az EU-EXPÓt X-party 1 szisztémában szervezzük. Kiemelten fontos feladatunk az Európai Unió és a nemzetközi együttműködés fejlesztése. 

Szilvásy Péter alapító

Budapest, 2018. 05. 07. * 2020-11-22 * 12-09 * 2021-10-03

*****

magyaroroszforum

pmp-11-16

euexpoklub-20-09-29

euexpoklub-06-25

vke-jan