Időpont: 2011. november 19. szombat, 17 óra és 20. vasárnap 15 óra
Helyszín: Erotika Expo és SPA & Wellness Kiállítás

A Diákok és a Vállalkozók Fóruma két nagyon lényeges témával foglalkozik. A részletek november 7-én, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepén publikáltuk. A szervezés a bevált szisztémát követte: a helyszínen megjelent kiállítók, vállalkozók és diákok vettek részt a Fórumon.
Bemutatkozás után kerekasztal tanácskozás, a végén pedig a konklúzió, az ajánlás megfogalmazása.

Vitaindító volt: “Az Erotika Expo november 14-i sajtótájékoztatója után joggal felvetődik a kérdés, hogy mi a szerepe az erotikus fesztiváloknak, mi a tendencia, és az erotika, a romantika szerepe miért csökken a médiában, Tudjuk, hogy a sorrend: romantika (ismerkedés, udvarlás, szerelem) erotika, szex, orgazmus – öröm, gyerek. A statisztikai adatok ismerete elgondolkodtató… Az egészséges életmódban az erotikának milyen szerep jut?
A rendezvény a K épületben, az Erotika Expón. Belépőjegy: 4000 Ft.
A Diákok és Vállalkozók Fórumának főtámogatója az Yrisz Klub és az Európai Fiatalok Szövetsége.

A IV. Fórum konklúziói:
– Az erotikához való hozzáállásnál a tájékozódás előzze meg a véleményalkotást.
– Az elmúlt néhány év alatt a társadalmunkban sajnálatos módon felerősödni látszik a prűdség. Különösen a politikai szféra részéről. Ezért különösen hasznosak az ilyen jellegű programok.
– Az egészség lényeges része a szexualitás, és annak az erotika.
– A Diákok és Vállalkozók Fóruma résztvevői egyöntetűen nagyon hasznosnak és jónak minősítették a Fórumot.
A következő Fórum témájáról és időpontjáról december 3-án, szombaton, 18 órakor a BSevenben, az Yrisz Klub Nívódíj Gálán és Szépségkirálynők Hétvégéjén döntünk.