Megalkottuk a XXI. század vallását!

A világnézetünket, ideológiánkat, filozófiánkat, vallásunkat nagyon meg kell újítanunk!

Három éves fejlesztési munkánk eredményeképpen megalkottuk a “Dialektikus idealizmus” alapjait.
A részleteket megbeszéljük a Before-partinkon, illetve a Jósda-konferencián.

A helyzet az, hogy sajnos egy ókori mesekönyvnek, a Bibliának túlzott jelentőséget tulajdonítanak az iskolákban is. Pedig eleve aljas manipuláció következményeként alkotta meg Mózes az ún. “Teremtés könyvét”, melyet komolyan nem vehet értelmes ember. Egy aljas gazembert, a testvérgyilkos Széth reinkarnációját deklarálta – titokban – istnennek, pedig az maga a Sátán.

Az “elbibliazolidálódásnak” szörnyű kárkihatása van a kollektív tudatra. Ugyanis gondolatban visszatérnek a hívők az ókori világba, és skizofrén helyzetbe kerül a társadalom is emiatt, mert a gyerekeknek a telepatikus hatása jóval intenzívebb, mint felnőtt korban.
Bár nagyrészt igazak voltak a Biblia tanmeséi (az eredeti Krisztusi tanítások) akkoriban, de most már nagyon más a világ.

Az egyistenhit önkényesen, dogmatikusan korlátozza az emberek világképét, kreativitsát, problémamegoldását, humorérzékét, romantikáját is.
Az isteni minősítésre megérdemeltek száma nagyon sok – a jó isteneké. Ezt fontos tudnia mindenkinek.

Egy olyan Fórumot szervezünk 2019. november 7-én – A Jó Sitenek XXXVI. hetében -, melyben megbeszéljük, hogy a tradícióknak mely részét őrizzük meg, melyek az igazak mostanság is hasznosak, és milyen legyen a XXI. században egy értelmes, intelligens embernek a világnézete, ideológiája, vallása.

Kifejlesztjük a Dialektikus idealizmus misztériumait is. A Napisten, a Holdistennő és más jó istenek felé aktívabban kell fordulnunk – tanulnunk, fejlődnünk, erősödnünk kell!

A Fórumunkra meghívunk szakértőket, diákok vezetőit, vállalkozókat, újságírókat is. Egy alapművet, a Dialektikus idealizmust mi már kidolgoztunk. Ennél, ha lesz, csak jobbat tudunk elfogadni.

Az Augusztus 20-i nemzeti ünnepünkön kezdjük a PR munkát. Diákok jelentkezését szívesen fogadjuk. A vállalkozókat megkeressük, társuljanak az alkotás és PR folyamatában.

Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Lélekkutató Intézet, a Magyar Népköztársaság Kormánya, a Kormányzati Tanácsadó Jósda, a Diákok és Vállalkozók Fóruma, az Yrisz Klub kezdeményezése ez a téma. Hasonlóan a nemzeti Himnuszunk lényeges megújítására is szükség van. Legyen dinamikusabb, érdekesebb a dallam, a ritmus. Ezt már 2016-ban el is készítettük. A Fórumunkon prezentáljuk.

Véleményeket, javaslatokat várunk az e-mail címünkre: efisz@x-party.hu.

Készítette: Szilvásy Péter alapító, igazgató

Diákok és Vállalkozók Fóruma * Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Yrisz Klub * Magyar Népköztársaság Kormánya * Európai Fiatalok Szövetsége

Budapest, 2019. 08. 04. * 09-09