Alkossuk meg a XXI. század vallását!

A világnézetünket, ideológiánkat, filozófiánkat, vallásunkat nagyon meg kell újítanunk!

Sajnos egy ókori mesekönyvnek, a Bibliának túlzott jelentőséget tulajdonítanak az iskolákban is. Ennek szörnyű kárkihatása van a kollektív tudatra. Ugyanis gondolatban visszatérnek a hívők az ókori világba, és skizofrén helyzetbe kerül a társadalom is emiatt, mert a gyerekeknek a telepatikus hatása jóval intenzívebb, mint felnőtt korban. Bár igazak voltak a Biblia tanmeséi akkoriban, de most már nagyon más a világ.

Az egyistenhit is önkényesen, dogmatikusan korlátozza az emberek világképét. Az isteni minősítésre megérdemeltek száma nagyon sok – a jó isteneké. Ezt fontos tudnia mindenkinek.

Egy olyan Fórumot szervezünk az ősszel, melyben megbeszéljük, hogy a tradícióknak mely részét őrizzük meg, melyek az igazak mostanság is hasznosak, és milyen legyen a XXI. században egy értelmes, intelligens embernek a világnézete, ideológiája, vallása.

Kifejlesztjük a Dialektikus idealizmus misztériumait is. A Napisten, a Holdistennő és más jó istenek felé aktívabban kell fordulnunk – tanulnunk, fejlődnünk, erősödnünk kell!

A Fórumunkra meghívunk szakértőket, diákok vezetőit, vállalkozókat, újságírókat is. Egy alapművet, a Dialektikus idealizmust mi már kidoégoztunk. Ennél, ha lehet, csak jobbat tudunk elfogadni.

Az Augusztus20-i nemzeti ünnepünkön kezdjük a PR munkát. Diákok jelentkezését szívesen fogadjuk. A vállalkozókat megkeressük, társuljanak az alkotás és PR folyamatában.

Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Lélekkutató Intézet, a Magyar Népköztársaság Kormánya, a Kormányzati Tanácsadó Jósda, a Diákok és Vállalkozók Fóruma, az Yrisz Klub kezdeményezése ez a téma. Hasonlóan a nemzeti Himnuszunk lényeges megújítására is szükség van. Legyen dinamikusabb, érdekesebb a dallam, a ritmus. Ezt már 2016-ban el is készítettük. A Fórumunkon prezentáljuk.

Véleményeket, javaslatokat várunk az e-mail címünkre: efisz@x-party.hu.

Készítette: Szilvásy Péter alapító, igazgató

Budapest, 2019. 08. 04.