Összefogva tudunk megújulni

A harminc évvel ezelőtt megalapított vállalkozói szféra – többek között a Vállalkozók Klubja, a Vállalkozók Országos Szövetsége, az APEH, a BKIK, az MSZP Vállalkozói tagozata által létrehozott magyar vállalkozások – a gyakorlati életben jól tájékozott, a diákság pedig a kreatív, fantáziában otthonos. E két aspektusnak  együtt van fontos szerepe a fejlődésnek, a megújulásnak. Erre most megint nagy szükség van. A társadalmi rendszerünk alapideológiáját is fejlesztenünk szükséges, a XXI. századnak megfelleően.

A diákság korszerű szemlélete (ha nem ragadnak le a dogmatikus monoteizmusok mellett), és a vállalkozók tapasztalalata egy nagyon konstruktív, kreatív, tematikus fórumon kell majd találkozzon, alkosson.

Kezdeményezzük, hogy a vállalkozói szféra megújítása érdekében egy össz-nemzeti diá-vállalkoó konferenciát szervezzünk meg, melyben az EU-EXPO is fontos téma lesz.

A részleteket, a partnerséget, az infokommunikációt, a szervezést már az április 4-i fórumunkon, EU-EXPO klubunkon elkezdjük megbeszélni.

Konklúziók, terveink: