Quantum-diszkó

A szociológiai felméréseink alapján, a 35 éven felüliek szórakozási szokásai nagyon gyérek, visszaestek a nyolcvanas évekhez képest. Vidéken különösen rossz a helyzet, sok kisvárosban már se diszkó, se mozi. Unalom dosztig!

A régi szép időket már ugyanúgy visszahozni túl nagy feladat lenne, ezért inkább amellett döntöttünk, hogy lényegesen újítsuk meg a diszkók világát, a heteroszexuális táncokat.

Hozzuk létre és rendszeresítsük a Quantum-diszkókat Budapesten és vidéken egyaránt.

A lényeg, hogy a jó zenéket – operákat, népdalokat, slágereket, operetteket, stb. – kicsit átkonvertálva játsszuk a szórakozó helyeken. És ami a különlegesség: a táncparketten táncolók mozgását érzékelő detektorok jeleit zenévé alakítjuk. Ennek csodás hatása van – együtt a táncolókkal és mégis párban táncolunk.

A zeneszerzésben még olyanok is szerepelni fognak, mint például egy festmény, egy mandala megzenésítése. Érdekes, különleges és vonzza a kreativitásra, vidámságra vágyó embereket.

A Quantum-diszkó első nagy premierjét a május 11-én tartjuk az EU ünnepségén.

A TesTudaT Konferencián és az Írisz bálon, március 25-én kisebb körben prezentáljuk fejlesztésünket.

Az eddigi tervezés, szervezés bebizonyította, hogy nagy szükség van a Quantum-diszkóra, és mind a diákok, mind a vállalkozók aktívan részt vennének a megvalósításban.

A 2019-es év már a fellendülés, az expanzió éve lehet e témánkban is.

Diákok és Vállalkozók Fóruma által menedzselt Quantum-diszkó projekt az Évnyitó-partin rajtol 2019. január 19-én a nyilvánosság előtt.

Kiemelt támogatónk a Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2018. 12. 29.