Újítsuk meg a szépségversenyeket

  • Mozgalmunkat 2014 elején indítottuk. Már nagyon időszerű, hogy a szépségversenyek szervezését, tematikáját, partnerségét, műsorait, közönségszervezését lényegesen megújítsuk.

Diákosan szólva: az általános iskolából kinőve a gimnáziumok szintjére érkeztek a nívós szépségversenyek!

Ennek érdekében is szerveztük meg az Olimpia Szépe választást, a Riói Olimpia tiszteletére. A nagyon jó hangulatú és műsorú szépségversenyben, a Miss Írisz választás égisze alatt, világpremierre is sor került: Beethoven Für Elise zenéjére komponált verset (szerző: Szilvásy Péter) a szépséges Varga Sára énekelte el. A háttérzenét az Exrajkó játszotta le még a március 25-i TesTudaT Konferenciánkon. Ekkor hirdettük meg azt a mozgalmunkat, melynek keretében megújítjuk a magyar Himnusz is – ez egyre aktuálisabb.

Az Olimpia Szépe választáson, 2016. augusztus 19-én, kihirdettük korszakalkotó tervünket: kezdeményezzük a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál, hogy a 2020-as Ttokiói Olimpián legyen hivatalos versenyszám az Olimpia Szépe választás. Ennek érdekében egy akciócsoportot hozunk létre, és a részleteket, teendőket kreatív technikák alkalmazásával kidolgozzuk. A Szépség Világnapján, október 14-én prezentáljuk a részleteket.

olimpiaszepefischltimea-2016

olimpiaszepe-b-921-2016

oszv-2020-tokio-a12