“Világlátó” – 2020 II. félév

Posted by & filed under Hírek.

Emese bál-party – július 5.
Ősanyánk Emese – megérdemli, hogy jó szívvel gondoljunk rá, és megünnepeljük a névnapján. Az ősmagyar kultuszunk felelevenítését is fontosnak tartjuk. A nyolcszázas években még a Nap és a Hold felé fordultunk, istenként tiszteljük őket, a földi élet forrásának tartottuk. Logikusan, életünket értelmezve. Az idei partinkon egy nagyszerű kezdeményezésünket is prezentáljuk.

93 éves Gina Lollobrigida – július 4.
L
uigina Lollobrigida 1927. július 4-én született az olaszországi Lazióban. Szépségével már fiatal korában magára vonzotta a tekinteteket, modellként dolgozott, majd ennek köszönhetően figyelt fel rá az olasz filmipar.

Hatalmas sikerrel szerveztük meg az első Diákok és Vállalkozók Fórumát pont kilenc éve Balatonlellén, az I. Magyar Világtalálkozón – július 3.
A két szféra – diákság és vállalkozások – konstruktív együttműködése nagy jelentőségű a társadalmunkban. Ezért találtuk ki 2011 elején, hogy tartsunk rendszeresen, kreatívan fórumokat, melyekkel tudunk sok hasznosat, jót produkálni a nemzetünk életében. Idén megújulva továbbfejlődünk. Az EU-EXPO témaköreire fókuszálva tartjuk a tanácskozásainkat. Havonta kétszer. A szórakozáskultúránkat is megújítjuk. Az értékesítésben a DNS-marketinget alkalmazzuk. Következik az Olimpia Szépe választás – augusztus 8-án. Ennek előkészítése is fontos témánk.

Újranyitottak Budapest kedvenc szórakozó helyei
A koronavírusjárvány-mizéria lecsengése után ismét kinyithattak a szórakozóhelyek. A vidámság, a szórakozás növeli az ember életkedvét, az immunrendszerét is. Irány tehát a ReMix, a Morrisons, a Fröccsterasz és a többi kulturált szórakozóhely!

Az Európai Unió soros elnökségét Németország látja el – július 1.
Nagy feladatok és lehetőségek előtt áll az EU – sok sikert kívánunk, és teszünk is ennek érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük