Legjobbak

Posted by .

Itt közöljük az általunk megismert és a legjobbak közé sorolható kezdeményezéseket, szervezeteket, szórakozó helyeket, intézményeket. A listánkra azok kerülhetnek fel, akik magas színvonalon, korrektül és barátságosan érik el eredményeiket.

A Szépség Világnapján, október 14-én (e napon alakult meg az Európai Sajtószövetség is 2005-ben!) hírdetjük ki az általunk legjobbnak tartottakat.

A kategóriákat , a szavazást, a zsűri kiválasztását az Évnyitónkon, 2014. január 29-án hirdetjük meg. Részeredményeket a nagyobb rendezvényeinken ismertetjük.

*** 2014 ***

Mága Zoltán – Újévi Koncert
Világszínvonalú rendezvény. Az Európa Himnuszának, az örömódának, Beethowen szerzeményének méltó előadója a művész úr és az egész társulata.

**2013**

Liza-hotel
Lajosmizsén épült a régi házakból, és új épületekből. Gyereknek, felnőttnek egyaránt miniparadicsom, mert sok minden található itt: fürdőmedence bárpulttal, minigolf egyéni tervezéssel, petangpálya, strandröplabda pálya, grund, játszósziget, a hotel épületében: wellness (szaunák, óriás jakuzzik, bár, áttermek, konferenciaterem (80 fős), kis híd, parkoló, és a szobák nagyon szépek, egy és kétszemélyesek. Az árak is korrektek: 8 ezer Ft reggelivel egy éjszakás szállás. A Vállalkozók Klubjának és a Rekreációs Központnak egyik bázisa lett.

Csipkebor
Magyar találmány: csipkebogyóból készül a bor. Nagyon magas a valódi C.vitamin tartalma: 1 literben kb. 17.000 mg C-vitamin található. Egészséges és nagyon finom ital!

Morrisons Liget – Budapest, Népliget
Kellemes, nagyon színvonalas szórakozóhely. Szinte mindenki találhat magának kedvére való tánczenét. Az árak mérsékeltek (csütörtökönként egy sör, egy Jéger, egy coctail) 100 Ft, a belépőjegy 30 fölött ingyenes, az alatt 500 és 1500 között. Vidám, jó hangulatú a társaság. Barátságosak, kedvesek az eladók és a menedzsment is nagyon korrekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük