Pittbullvárlap

Posted by .

2024 *** A megújulásUNK éve!

*** 2023 ***

 

 

 

*** 2022 ***

*** 2021 ***

* Szuper VIP Summa számunk megjelenésének tervezett dátuma: május 15.
Már lehet előjegyezgetni rá!
A bemutató premierje: május 21.
Mindenkinek tudnia kell, hogy a legelső Pittbullvárlap 2007. május 15-én jelent meg, hatalmas sikerrel.

* Megjelent a méltán világhíres Pittbullvárlap különszáma február 31-én. Pár nap alatt elkapkodták!

* 2020 *

*** 2019 ***

*****

Különleges exkluzív megjelenéssel fogjuk emelni a The Noname bloggers day rendezvényünknek a színvonalát, 2019. szeptember 31-én. Idén már 12. alkalommal szervezzük meg ezt a különlegesen-érdekes-tanulságos és hasznos rendezvényünket. Ebből az alkalomból készített exclusive példányunkat prominens rendezvényeken prezentáljuk, 5000 Ft-ért.

******

*

** 2018 ** A stabilitás éve **

**2017**

***

******

Könnyekkel átitatott meghatottsággal jelentjük minden kedves rajongónknak, hogy végre rend van az országban, sőt az egész univerzumban is: a világhíres Pittbullvárlap a beígértnek megfelelően és időben megjelent! Íme:

pittbullvarlap-l12Alapítva: 2007. május 17.
Az EPA specialitásokkal bíró médiuma, az egyetlen politikamentes bulvárlap.
Békés jó szórakozás a vidám Pittbullvárolás!

 Az alábbiak olvasásának dress codja: uraknak öltöny, hölgyeknek kisestélyi. 

Oscar-díj gála
A fantasztikus eseményről losangelesi tudósítónk tudósít élőben.
– Helló Cicerox! Hallasz minket?
– Milyen hülye kérdés ez! Hogy hallhatnálak titeket, mikor olvaslak!
– Oké, rendben! Nagyon izgatottak vagyunk!
– Mondjad, miért, ki vele!
– Mi a fenét mondjak, mikor írok!
– Ja, ja, tényleg, oké! Mi érdekel?
– Mi fene érdekelne? Az Oscarosok!
– Nagy a botrány, mert meghekkelték az eredménylistát.
– Mesélj!
– Oké, mesélek. Hol volt, hol nem volt, lett a Filmixycum világpremier. A nemzetközi zsűri messze ezt zartotta s legjobbnak.
– Dejszen csak márciusban fog elkészülni!
– Na és? Attól még lehet a legjobb!
– Igazad van Cicerox! Mi lett az eredmény?
– Becsempésztek egy meghekkelt borítékot, és egészen más film kapta az Oscart.
– Sajnos lejárt a műsoridőnk, be kell gejezzük a közvetítést! Mit mondasz búcsuzóul?
– Vezze, hogy mondanék bármit, amikor ez írott szöveg?
– Ja, tényleg! Mindíg elfelejtem. Na, akkor ebben maradunk! Találkozunk legközelebb.
– Hol és mikor?
– A legjobbkor, a legjobb helyen!

“Lesz széles mosolyod, és telt hasad,
Csak a Pittbullvárlapot olvassad!”

(Shakespeaíre, III. szonett, 1758. október)

viccfal-2016-08-19

pbl-2015-11-27

*****

pbl-2014-nov

2014. október 24.

* Izgatott vagy? Ideges vagy? Haragos vagy?
Nyugodj meg!
Attól megnyugszol!

* Megnyitottuk új közösségi platformunkat a Pittbookot! Lépj be Te is! Csak a bankkártyád PIN kódját kell megadnod, és máris kitárul eléd a nagyvilág! Csatlakozz stabil tagjainkhoz!
Biztosan ismered őket:
Kadarka, Cserkó, Kövidinka, Hothi Miklóst Fehér Ló von, Pizsamaosztás, Bilike és a többiek.
Ne tétovázz, ne húzd az időt! Lépj be bátran!

* Még nem láttam magamat. Csak a tükörképemet, a fotóimat. Honnan tudjam, hogy valóban ilyen vagyok?

* A málnaszörpről áttértem egy sokkal hatékonyabb gyógyszerre, a pálinkára. Hatása fantasztikus! Egyre jobb a memóriám, az edzettségem, a hangulatom, a fogadtatásom, és még a memóriám is javul!

 *****

2014. június 10. (N*N+2*N-3*N+4. szám (N>20))

Nemzetközi Indor Inspiration Grand Prix
A rangos versenyen mindenki nagy meglepetésére a magyar csapat győzött. A díjátadón megjelent és beszédet mondott hazánk képviseletében a kormányzó is. A nemzetközi hírcsatornák egyhangúan kiemelték, hogy a rendkívül kiélezett versenyben csak a nagy szerencse segítette meg a magyarokat – mint mindig.

–          Ám kellett még a rutin, a nagyfokú odafigyelés és a hátszél is! – hangsúlyozta a felolvasásában a főkormányzó. – Tudjuk, merjük és meg is védjük mindazt, amit ezzel a versennyel méltán kiérdemeltünk! Jó volt ismét példát mutatni a nemzetköziséggel szemben, hiszen a Nemzetközi Indoor Inspiration Grand Prix Adiovana Serlegét csak úgy tudhattuk megnyerni, hogy a végsőkig kitartottunk a rezsim csökkentése mellett, amely sokszor gátolt, bár néha inspirált is minket. A csapatunk tagjainak végzettségét tekintve összetett, ám pont ez lett az előnye!

Az üdvrivalgás most sem maradhatott el, és a Grand Prix közkedvelt italából mindenki egyaránt ihatott.

–          Jó érzés győztesnek lenni! Mindenkinek ajánlom, akik ezen a pályán működnek! – mondta örömmel a világhíres Pittbullvárlapnak adott exclusive interjújában az egyik hazai versenyzőnk.

Megvédtük, megnyertük! Röviden és tömören ennyi. A hazai InIn fellendülése meg van alapozva.

Ellenőrző kérdések (a felületesen olvasók kiszűrésének érdekében)
1. Mikor volt és hol az első Nemzetközi Indor Inspiration Grand Prix?
2. Hányan alkották idén a hazai csapatot?
3. Név szerint?

Homeopátiás pálinka gyógyszer
Nem várt érdeklődés mutatkozott az alig két hete megreklámozott homeopátiás pálinka iránt. Köszönjük gratuláló levelek ezreit! Mindenkinek egészségére a HoPáleszt! Az ajánlott dózis felnőtteknél és gyerekeknél is a testsúlykilogóram tízszerese köbcentiméterekben kifejezve. A női olvasóink kérdezik, hogyan hat a libidóra. Nos, örömmel jelezzük: 6-9-szeresére növeli!

A francia gazdasági miniszter kérdésére válaszoljuk, hogy brandyvel nem lehet helyettesíteni a pálinkát, ezért csak az eredetit fogyasszátok, ne ugorjatok be mindenféle után gyártottaknak, hamisítványoknak!

A borárak növekedése valószínűleg a HomPálesz felé fordítja a tömegek millióit, ezért HomPáleszt készítő alap és mesterkurzust szervezünk, melyre jelentkezni a világhíres Pittbullvárlap Szerkesztőségénél lehetséges. Diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezmény. Érdemes időben jelentkezni, mert túljelentkezés várható!

Viccecskék
Az Alaptörvény idevonatkozó paragrafusa szerint, amely úgy rendelkezik, hogy „Az emberek melatonin-szintjét fokozó tevékenység különadóval terhelt, különösen a … (hosszú felsorolás) és a világhíres Pittbullvárlap esetén, csak abban az esetben lehet 2 vagy több viccet közölni, ha azt előre bejelentik az EMMI részére, és az illetékes miniszter rábólint.” Ennek megfelelően most csak egy viccet publikálunk, mert a többire – politikamentesek – nem bólintott rá az illetékes. Megfigyelők szerint azért, mert nem értette, de ezt mind a mai napig sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt képes az illetékes. Ezért annyira dühösek vagyunk, hogy bosszúból egy viccet sem közlünk,  egye meg őket a penész!
10 milliószoros pénzenergianap
A Nagy Laharo manó 12 milliószoros pénzenergiás nappá nevezte ki június 29-ét, ami Pünkösdi ünnepnap is, DVF délután és Laharo-party dettó. Az ötös-lottó egymilliárdos főnyereményét, amennyiben megnyerjük, most a Nagy Laharo manó (bár szívesebben megvárja a további felhalmozódást!) a megnyert ősszeg nagy részét a Laharo-partikra költenénk. Kívánjatok nekünk sok nyerési sikert!
Folytatásos történet
Olvasóink egyöntetűen megszavazták, hogy a folytatásos történetünk folytatódjon, és Selymeske folytonossága álljon le. Olvasónk kérése számunkra parancs, ezért folytatjuk a folytatásos történetünket e megújult folytatásban.
7. rész:
Miután főhősünk sikeresen kikecmergett a bányából, a banyáktól elbúcsúzott is, és ment egyenesen a hegyről levezető szűk szerpentinen.  De van egy jósnő a vásár csücskében. Észak-keletiben. Menj el hozzá, ő biztosan tud segíteni neked. Hé Jim! – szólt a nagytermetű samesznak Karesz, a főnök – kísérd a barátomat Klumpinda sátrához!

–          Jaj, jaj, jaj! – kiáltott fel Klumoinda, mikor megtekintette főhősünk tenyerét. – A banya Nontria feni a fogát rád. Ne bízz meg olyan hölgyben, akinek vicsorog a szeme!

–          De hiszen senkinek sem vicsorog a szeme! Inkább a foga.

–          Nem, nem és nem! Nontriának vicsorog a szeme! Majd meglátod!

És ezzel útára engedte a főhősünket, aki megint nem tudott meg semmit. „Sebaj, majd megkérdezem a Nemzeti Dohánybolt eladóját. Azok mindent tudnak” És úgy is tett. Bement egy ND-be. Kérdezte:

–          Hogyan juthatok el az ösvényhez, amely a kastélyba vezet, amelyben a királykisasszony, aki rám vár?

–          Szívj el egy slukkot, és megtudod! – mondta a ND-os. (A mondat tiltott cigaretta reklámot tartalmaz ezért a cenzúra áthúzta!)

Az utolsó slukknál csuklott egyet, és rájött, hogy a keresett ösvény bizony még elég messze van. Helyesebb, ha taxiba száll. Úgy is lett. A taxis elvitte az ösvény elejéhez, ahol az kezdődött, és mondta:

–          Innen már zsinór. 8 ruppó lesz!
–          Ezért a pár száz méterért?
–          Ezért!
–          Ez nem sok?
–          Nem!
Így folytatták estig, majd pedig reggelig. Azután a főhősünk adott egy kétezrest, és kiszállt. Ment az ösvény felé. Ám egyszer csak elé ugrott egy manó, aki azt mondta, hogy ő az idegenvezető az erdőben.
–          Kövess engem, elvezetlek a kastélyhoz!
–          Követlek! – és a legény követte.
Amíg követi, addig mi pihenjünk, és a következő részben jussunk már el a kastélyba!

Lutrimusz-kaszinó
A múlt heti játékunk megfejtései és nyertesei:
2 + 2 = 11 – a hármas számrendszerben igaz.
Az emberi hülyeség kimutatásáért H. Simon kapott Nbel-díjat
Az utolsó Erotika Fesztivált 2012-ben szervezték meg Magyarországon.
A helyes választ 500-an tudták, de csak 7-en küldték be a Szerkesztőségbe. Nyereményük egyenként 3 millió. Gratulálunk a nyerteseknek!

Pittbullvárlap orvosi receptre, ajánlott dózis, kérdezze meg masszőzét!
A világhíres Pittbullvárlapot, megalakulásának 2014-2007. évfordulója alkalmából az FDA, a CNN és az OGYI is gyógyszerként törzskönyvezte. Engedélyszám: OGYI-PBL-14/5/20/3963. A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze nyugodt bizalommal orvosát és gyógyszerészét! Napi ajánlott dózisát ne lépje túl. Naponta minimálisan kétszer, maximálisan 10-szer olvashatja el egy-egy lapszámunkat.
Júliustól már orvosi vényre is kapható lesz, de csak az arra kijelölt gyógyszertárakban, melyeknek 300 méteres körzetén belül nem található Nemzeti Dohánybolt. Ezek a gyógyszertárak augusztustól kiérdemelhetik a Nemzeti Pittbullvárlapbolt elnevezést.

Stratégiai együttműködési szándék
A mára már világhíressé vált Pittbullvárlappal szeretne stratégiai együttműködési megállapodást megkötni az egyik kormányközeli napilap (neve egyelőre titkos, de annyit elárulhatunk, hogy az mno-hoz közel áll). A napilap főszerkesztője levelében a tiszteletkörök megtétele után azt a nemes szándékát jelezte, hogy megadja magát, és nem küzd tovább, nem támad, nem védekezik. Egyszerűen csak kéri, alázatosan könyörög, hogy a világhíres Pittbullvárlap is segítsen a lap egyre romló példányszámának javításán, és próbáljuk meg – kérték – hogy találjunk ki valamit, ami dicséretére válhatna a napilap mentorának (csak a monogramját tudjuk most leközölni: O. V.) A lap ugyanis már kimerült, és az értelmes dicséretekből teljesen kifogyott. Importálni sem tudnak, mivel a kínaiak csak kínaiul tudnak.

Nehéz helyzetben vagyunk, ezért népszavazást írunk ki. A kérdésünk így szól: „Akarja-e Ön, hogy a világhíres Pittbullvárlap tanácsot adjon a napilapnak O. V. dicséréséhez?” A voksokat kérjük időben postára adni, mert a törvény értelmében csak a megadott határideig beküldött szavazatokat tudjuk figyelembe venni. Bár, mivel rendelkezünk 2/3-nál is több fölénnyel, lehet, hogy menet közben változtatni fogunk. Két percet adunk!!!

Öt biztos jele annak, hogy vén trotty lettél:
Egy: a lejtőn lefelé menve 3 percenként megállsz pihenni, szuszogni.
Kettő: a hintaszékre felülsz, de nem tudod elindítani.
Három: nem tudod mi a különbség politikus és polikarbonát között.
Négy: a bottal járó 80 éves nénike átadja helyét a villamoson.
Öt: megveszed a jegyet, de nem mész el a Laharo-partira.
Hat: a felsorolt öt pontból csak z ötödiket ismered be.
Hét: sokallod a lapszámunkban való hirdetés tarifáját, ami most akciósan csak 6500 + Áfa Ft, a készlet erejéig, maximum a kézhezvételtől számított 4 munkanapig.

Bilderberg információk
Az egész világot, de a politikusokat mindenképpen nagyon foglalkoztatja, hogy mi is történt abban a fényűző szállodában, a Biilerberg csoport találkozóján, melyen részt vehetett Bajna Gordon, korábbi miniszterelnökünk is, aki a lapunknak elmondta, hogy mindenképpen el szeretné érni, hogy a kórmánypárt elnyomása ellenére mégis nemzetközi elismertséget kapjon, és ami ennél sokkal fontosabb állami médiatámogatást, legalább 20 millió forint értékben a világhíres Pittbullvárllap szerkesztősége, mert megérdemeljük.

Az Útinform jelenti
Hajnal óta egyre többen próbálnak átmenni Budáról Pestre! Majdnem annyian, mint Pestről Budára. Jelezzük nekik, hogy ha autóval vannak, akkor használják a budapesti hidakat, mert a tutajok nehézkesek, kevésbé biztonságosak. Mehetnének még komppal is, de az nem közlekedik.

Jászkarajenőn, a pékbolt előtt torlódásra lehet számítani, mert a pék elaludt, és már sokan állnak és várnak.

Budapest útjai jól járhatóak, a hó és a jég elolvadt, már vagy négy hónapja.

A BKK belső ünnepsége miatt több autóbuszjárat kimarad, mert a vezetők ott akarnak lenni az ünnepségen. Nem igaz az, hogy V. D. nagykorú lemondását ünneplik.

A Felcsúti Puskás Akadémia Stadionhoz vezető vasútvonalak expressz sebességgel készülnek.

***REKLÁM***
Ugye megmondtam!
Levontam!
Most vond le te is!
A tanulságokat. Hogy tudsz vonni te is.
Legközelebb pedig adj össze, és vond le ismét a tanulságot, hogy tudsz összeadni. És kivonni.
Most rajtad a sor!

Rügyfakadást jelző készülék
A kishantosi gazdaság új menedzsmentje folytatja a bioirányzatot. Sok-sok állami támogatással kifejlesztettek egy alig tenyérnyi nagyságú készüléket, amely alkalmas a növények rügyeinek fakadásának kijelzésének megnyilvánítására. A módszer zseniális: a készülék kvázi egy fényképező gép, ami lefényképezi a növényeket, majd  a fotókat a menedzsment elküldi az agráregyetemek rektorainak, jó pénzért, és a szakértők hat napon belül visszaírják e-mailben, természetesen Arial betűtípust használva, hogy van-e rügyezés, vagy nincsen. A tesztek alapján 100%-osan biztos a módszer, és már több városvezető, sőt a felcsúti focikomplexum is jelentkezett, hogy megvásárolja drága pénzért a know haw-t. Hát, ez fantasztikus! Kár, hogy egyelőre még csak a bennfenteseknek van hozzáférhetősége a módszerhez.

Nekünk fontos a Te véleményed is a lapunkról!
Kérjük, szánjál ránk 3 és fél órát, és válaszolj kérdéseinkre!
1. Igaz-e, hogy alig vártad a világhíres Pittbullvárlap legújabb számát?
Igaz                         Nagyon igaz           Teljes mértékben igaz
2. Sokkallód-e a havi 6 ezer forintot a v.h. Pbl-ra?
Nem                       Pont jó                    Szeretnél többet fizetni
3. Mit kérdezzünk még?
Bármit                    Akármit                                  Semmit

Válaszodat megköszönjük, és fáradozásodat további gratulációnkkal jutalmazzuk! Tovább gratulálunk!

A Pittbullvárlap 83 tagúra növelt Szerkesztőségégének Elnöki Tanácsa továbbra sem járult hozzá, hogy leközöljék a címet, telefonszámot, PIN-kódot, csak legfeljebb az e-mailcí,et: pittbullvarlap@x-party.hu. Reklamálást a reklámállás@reklamálás.hukk e-mail címre kérjük. A dicséretek özönét a pittbullvarlap@x-party.hu címre kérjük, stílusosan megfogalmazva elküldeni.  Következő szám: június vége fele.

*****

Köszönjük a támogatást!

Köszönjük Simicska-Nyerges nyájas olvasóinknak, hogy több millió forinttal szándékoznak szponzorálni, hirdetéseket feladni a világhíres Pittbullvárlap szenzációs hasábjain! Emitt olvasható egyik reklámlyuk:

„Arccal a vasút felé!

Ha kunyhódat nem köti össze vasútvonal a citivel, sebaj, ne siránkozz! Mi jó áron számolva építünk ki vasútvonalat, bárhol, bármikor. Jelszó: „magyar narancs”

Pittbullvárlap

 

2014. március 29. – már a 32*3/12*28 +4. szám!

Az egyetlen reklám- és politikamentes, különösen érdekes bulvárlap, a bulvárlapok pittbullja – 2007. óta!

 

Sorszámozott példány!

Olvassátok testvérlapjainkat is a Hócipőt és a The Nwe York Timeszot!

Ha már előfizetőnk vagy, várd türelmesen a behajtónkat! Kérünk, ne ijedj meg a látványán, annak ellenére, hogy szumó birkózó, 190 kilogrammos, ő nem verőlegény, hidd el, nagyon jó humora van! Csak nem szabad vele ellenkezned!

Stratégiai szövetség a CÖF-felA Civil Összelfogás Fóruma – felismerve a világhíres Pittbullvárlap közönségre gyakorolt hatalmas hatását – együttműködési és megnemtámadási szerződést kötött a lappal.A Szerződés szövege:„A felek stratégia szövetséget kötnek annak érdekében, hogy a világhíres Pittbullvárlap a maga fantasztikus kreativitásával és nagyszerű humorával hathatósan támogassa a vérszegény, gyenge humorú és fantáziamentes Civil Összelfogás Fórumának (továbbiakban: CÖF) nemzetmentő politikai kampányát, különös tekintettel a folyó hó 29-i Nagybéke Menetre, melynek helyszíne a Hősokk tere.A világhíres Pittbullvárlap (röviden: VPB) nem leplezi le, nyilvánosságra nem hozza, hogy a CÖF vezetőinek szumma IQ-ja nem haladja meg Selymeske IQ-ját sem.A VPB nem parodizálja az idióta szintűek számára megtervezett bohócot is ábrázoló politikai plakátot, melyen Mesterházy és társai láthatóak.

Ugyancsak nem teszi közzé a VPB, hogy a bohócplakátokon látható bohócsipkás alak valójában Orbán Viktor, vagy Lázárr János, esetleg Gujás Gergely, vagy még inkább a bohócügyi miniszter Szíjártó Péter.

A CÖF vállalja, hogy mindezen szívességekért, melyeket a VPB megtesz a CÖF-nek, havonta egy millió forintot utal át a világhíres Pittbullvárlap bankszámlájára.

A VPB vállalja, hogy amennyiben késedelmesen érkezik a milla, akkor legfeljebb 60%-os késedelmi kamatot számol fel a CÖF-nek, de akkor sem tesz közre CÖF-öt lejárató plakátokat.

Pontos fizetés esetén a VPB ajándékul adja Juvama 30 ezer forintos, 18 éven felüli szolgáltatását a CÖF alapítójának.

Jelen szerződést a felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt írják alá 2014. március 31-én, a fidesz megalakulásának napján, ünnepélyes, méltó keretek között.

Kelt, mint fent, és pontosan akkor.”Laharo manó eltiltásáért könyörög a kuruc.info„Inkább Chuck Noris, de ezt a Laharo manót egyszerűen nem vagyunk képesek legyőzni! A múltkor írtunk a lapunkba, mely olvasóinak 5%-a már majdnem leérettségizett, de meghúzták őket történelemből, magyarból és matematikából, de már a gondolata a Laharo manónak olyan erős volt, hogy többen rájöttek lapunk, a kuruc.info bénaságaira, hogy inkább olvassák a nonáme bloggersitet, a pestisrácok.hu-t. Pedig ennek a színvonala mélyen alul marad a kuruc.infóhoz képest! Szörnyű időket élünk, nem tudunk aludni sem, lefogytunk, elszegényedtünk – mindez a Nagy Laharo manó miatt. Kegyelem! Könyörülj rajtunk Titokminiszter!”  B. Zs. a kuruc.info főszerkje.„Békés jó szórakozás, a vidám pittbullvárolás!” – a Nemzetközi Pittbullvárlap Szerkesztők Szövetségének iránymutató jelmondata.Hol volt a hó?
Miután az illetékes hivatal betiltotta a hóember állítását (többen a hungarocelles szobor alternatíváját látták a hóemberekben), azóta nem is esett a hó.„Valószínűsíthető, hogy a hó is érdekelt volt a hóemberkészítésben, ez felvetette a csoportos garázdaság alapos gyanúját” – közölte Kocsis M. nagykorú, hóvivő.A nép viszont hiányolta a havat! Hahó hó! Hol voltál?Lapzárta után érkezett a jó hír: esik a hó Szibériában! Lehet ellenhóembert állítani, Lázár J. és baráti körének külön örömmel  ajánljuk!Az agresszív kismalac és Jean találkozik– Mi csámcsog, Jean?- Nem mi, csak te!1 millió szoros pénzenergia-napot tartunk a világhíres Pittbullvárlap nagyrabecsült előfizetőinek! A lap árának (eFt) százszorosát nyeri, aki csatlakozik! Akciónk csak a készlet erejéig érvényes.TippjátékHányan mennek el szavazni április 6-án?A múltszámunkbani Tippjátékunk:Nő, vagy férfi lesz a bemondó február 3-án az M1 Déli krónikájában? Helyes válasz: sajnos nem figyeltük, tehát senki sem nyert!Legyél te is tudatosan vásárolóMúltkori számunkban szereplő Javuma tanácsai, gyengék és érdektelenek voltak, felborzolták a nyájas olvasóink idegrendszerét, ezért leváltottuk őt.Jöjjön inkább a világhíres Pittbullvárlap üdvöskéje a rendezett foglalatú hajkoronás Selymeske!Selymeske első ajánlata: Hogyan vásároljunk nyerő lottószelvényeket? Először is tippeljünk öt számot egy arra alkalmas lottószelvényen. Vegyük észre, hogy a szabályok szerint csak öt számot lehet bejelölni az ötös lottón. A Szerencsejáték Zrt-vel kötött stratégiai megállapodásunk (a világhíres Pittbullvárlappal lett megkötve még tavaly) azok a számok, amelyek szerepelnek a kitöltött szelvényen és ugyanakkor este, méghozzá szombaton este ki is húzzák ezeket (ünnepélyes számhúzásért a világhíres Pittbullvárlap vállalta a felelősséget, lásd e héten is lesz ilyen!) akkor, ha be lett fizetve a megjátszott szelvény, bizony sok pénzt nyerhet a szerencsés tippelő.Ezért a milliókat érő ajánlatunkért nyilván jogosan tartunk igényt a nyeremények 33 százalékára! Bankszámlaszámunkat sms-ben közöljük.Folytasd a sztorit! – már az 5. epizódnál tartunkNa, a srác a varázspálcát megragadva kiment a bányából. Egyenesen a felcsúti fociremekművig ment. Ment volna, ám a helybéli sameszok nem engedték be, mondván, hogy aki nem hajol meg Orbán Viktor szobra előtt, az nem teheti be a lábát, mivel nagy valószínűséggel a bukott baloldaltól jött. A legény kivágta magát, és közölte:„Cenzúrázva! Ezt a részt az MTVA főnöksége és cenzúra bizottsága nem engedi leközölni, a kiegyensúlyozott tájékoztatás törvénye megsértésének alapos gyanúja miatt!”A 6. epizóddal folytatjuk, miután a baloldal feloldja a cenzúrát!Nagy csajozós dumák – 4.A pénztáros nagyon szép eladólány megkérdezi a vásárlót:„Tudna egy irányítószámot mondani?”„Megírhatom neked SMS-ben?”Egy lány ül a padon, még délelőtt, és fagylaltot nyal. (Figyelem! Ez nem az az unalomig ismételt vicc, melyben megjelenik egy srác, azt mondja: ne értsél félre, de nagyon kiéheztem, megengedsz egy nyalást? Mire a lány odanyújtja a fagyit, mert megszánta s rácot, mire az: tudtam, hogy félreértesz! – ezt a viccfélét mi már le sem közöljük!)

Odamegy hozzá egy srác:

„Bocsika nagyon éhes vagyok! Látom te is! Vacsorázunk egy pizzát?Művészet – kultúra – tudományNagy sikerrel kerül bemutatásra a már méltán világhíressé ált FilMiX-3 premier az Írisz bálon, 2013. 03. 21-én. A film egyik készítője a szerkesztő Kiscsávó megkapta a Szépségek Díját is. A következő díszelőadásra a jegyek már igényelhetők!Fotópályázatot hirdetünk! A legjobb fotókat, rajzokat díjazzuk, kitüntetjük, a készítőinek gratulációkat küldünk!Még mindig nincs magyarázat!Simon Gábor 239 millió 452 ezer 334 eltitkolt forintjára még mindig nincsen magyarázat. Azonban a világhíres Pittbullvárlap utána járt a részleteknek, melyek titokban tartásáért átvett 34 millió 54 ezer forintot. Tehát a titok titok marad. Bár, ha van, aki többet fizet …Laharo manó 56 milliót parkoltat egy belvárosi bank parkolójában, egy titkos rendszámú kocsi csomagtartójának bal csücskében. Állítólag azért kapta, hogy ne mondja el senkinek, hogy 6-szor is letette szkanderban Orbán Viktor sameszát, Vitézy Dávidot, aki a vesztés okozta dühében tönkretette a 3-as metrót.Lapzártunkig sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a CÖF elnöksége, hogy a Békementelés során nem magyar görkorcsolyát fognak lábukra szerelni, mert a hosszú gyaloglás megártó hatással van a térdízületükre. A magyar gyártmány, a Legótól, miért nem volt jó nekik?Miben teljesít jobban Magyarország?  A szlogen kitalálója állítólag elbujdokolt, remetének állt.

Itt jegyezzük meg, hogy a világhíres Pittbullvárlap 73 tagú szerkesztősége továbbra sem járult hozzá nevének, infóinak, elérhetőségeinek publikálásához!

Megjelenik, és csak akkor olvasható.Megjelenik, mert megjelentettük!Megjelenik 1234 példányban!

Dicséreteket, szponzorációs ajánlatokat a pittbullvarlap@x-party.hu címünkre várjuk!

A XXX. Nagy Laharo-party időpontja: 2014. 04. 12. – országos lefedettséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük