Alapítva: 2007. május 17.
pittbullvarlap-l12.png
Hõsies, bátor Olvasó! Tekintsed meg a
méltán világhíres Pittbullvárlap korábbi számai it is!
Klikk a logóra!

Pittbullvárlap (Méltán világhíres!)

Előrejelző

Ez már a X. évfolyamunk, soxázadik számunk lesz – a SextraQuality!
Békés jó szórakozás, a vidám pittbullvárolás!
Megjelenik valaminek az alkalmából – 2017. 11. 17-én.
Garantáltan politikától, sorosozástól, sorozástól, sorstól és plágiumoktól menetes!
Lapunkat támogatják belföldiek is, külföldiek is, földönkívüliek is! Tételes elszámolás a mellékletben.

Tartalomjegyzéktervezet:
Exclúzíve interjúk sztárokkal
Sportrovatunkban jelezzük a sportolás hollétét.
Rajzművészet – 78. alkotás, mestermű.
Nemeseregény – 78. rész Az izgalom a tetőfokára hág!
Tuningviccbajnokság - 78. forduló
Olvasóink írták – figyelünk a véleményekre!
Kontra-rekontra
Te vagy a nyerő! * Lutrimusz kaszinó – 78 millió a fődíj!

Helló! Sok minden történt, mióta előző Delux Cuve Excellent, tíz éves jubileumi lapszámunkat elolvastad!

A Nemzetközi Laharo-party Szövetség elnöksége felkérte a Nagy Laharo Manót, hogy adjon zöld utat a kétszázadik Laharo-party sikeres megszervezésének.
Imánk megfogadásra talált, és lesz szombaton, a szokott helyen hatalmas buli, benne diszi, csajok...

Nemzeti Konzultációt szervezünk! Hat plusz egy kérdéssel szeretnénk közelebb jutni a tutihoz

Egyre többen azt gondoljáj, hogy … De ez minket hidegen hagy. És Önt? 2.      stb.

Vigyázat! A Nemsemmii Konzultációnkat hamisítják! Mi nem folytatunk levelezgetést! Ne tévesszenek meg téged sem a kéretlen levelek! Oké?!

Nemeseregény 78. rész
Nyájas Olvasóink egész hada küldte be javaslatát a múltkoriban közölt Nemeseregényünk 75. részének folytatására. Két részt töröltünk mert vagy nagyon gagyik voltak, vagy nagyon obszecinásosak. Jón a tuti.

Telepatikus élő adásunkban most Önt kapcsoljuk, csak gondoljon ránk erősen!

-        Hallgatjuk kedves

Reklám: ha szomjas vagy: igyál! Ha éhes vagy: egyél!

-        Adásunkat folytatjuk,

Kézrátétes gyógyítás – világszenzáció!

A múlt héten lapunk elsőként írt arról, hogy egy fantasztikus felfedezésnek köszönhetően, egy misztikus ábrára való kézrátéttel lehet gyógyulni. Az alábbi különleges ábra Cicerox találmánya.

Impresszum:

A szerkesztőség létszáma, összetétele, fizetése még mindig szigorúan titkos!
Dicséreteket szívesen fogadunk a központi ímélcímünkre:
pittbullvarlap@x-party.hu

Viccfal 3 - Pittbullvárlap

2014. május 20. (N+3. szám (N>200))
Az EPA specialitásokkal bíró médiuma, az egyetlen politikamentes bulvárlap.
Békés jó szórakozás a vidám Pittbullvárolás!

 Mesterséges csónakázó tavak kellenének a stadionok mellé, vagy belé?

Több szakértő egybehangzó véleménye, hogy ki kell bővíteni a mára már nagy népszerűségnek örvendő stadionépítési mozgalmat.
A foci, mint tudjuk, sík terepen játszódik, a föld-elem egyik sportja. Spirituális szemléletünkből következik, hogy egy halas, de leginkább egy csónakázó tó illene még a pályákhoz. Nem osztjuk a radikálisok véleményét, hogy az egyik félpályát kellene medencévé alakítani, inkább a bukott baloldali szektorok, páholyok helyrére lenne szakmailag is jól kivitelezhető csónakázó tavat építeni. A kezdeményezésre felfigyelt az illetékes tárca vezetősége, és már május 32-én, délután 4 órakor egyeztetésre hívta össze az illetékeseket a Felcsúti Puskás Akadémia dísztermébe. Szerkesztőségünk is kapott akkreditációt, és a részletekről beszámolunk lapunk előfizetőinek külön.

 Homeopátiás pálinka gyógyszer
„A pálinka minden cseppje kincs!” – erre a nagy igazságra figyelt fel a Falusi Pletykafészkek Összefogásának Főruma, és több éves kísérletezéssel kifejlesztették a Homeopátiás pálinka gyógyszert. Amit megtudhattunk, nagyon különleges újíts: öt, maximum nyolc csepp pálinkát adagolnak, kb. 12 másodpercen belül egy, legfeljebb két liter csapvízhez. Az így előállított nedűnek már nincsen, a pálinkánál jól ismert káros mellékhatása, a fogyasztó nem rúg be, nem is énekel, hangoskodásra és veszekedésre sem lesz hajlamos. A szer egyelőre csak a kijelölt patikákban, vény ellenében kapható. A nagy sikert detektálva már külföldi érdeklődők is jelentkeztek a szabadalomra, tehát orosz vodka, francia konyak és amerikai whisky esetében is folytatnak már kísérletezéseket. A Pittbullvárlap előfizetőinek kedvezményes áron tudjuk adni a Homeopátiás pálinka gyógyszert, most akciósan csak 1200 Ft/liter egységáron, de csak a míg a készlet tart! Szakértőink még két óráig várják az Ön jelentkezését, megrendelését! 

 
A Fb oldalán köszöntötte a megalakuló Országgyűlést Selymeske
A korábbihoz képet ugrásszerű javulásnak értékelte lapunk üdvöskéje, hogy majdnem a felére csökkent az eltartásra szoruló politikusok létszáma a magyar országgyűlésben. Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének egy liter eredeti Homeopátiás pálinka gyógyszert is küldött Selymeske, remélve, kívánva Kövér úr mihamarabbi meggyógyulását is. Hoppál szóvivő úrnak ötliteres ballonnal adott (kb. 6000 Ft értékben) Selymeske, vigyázva arra, véletlenül se kerüljön Hoppá úr baloldalára a gyógyszer, mert ha ott elbukik a ballon, akkor sokat kell majd takarítaniuk. Orbán Viktor speciális Homeopátiás Ágyas Pálinka gyógyszert kapott, két literes csatos üvegben, benne a Felcsúti stadion három legszebb fűszálával.

 
Viccecskék
- De szeretném, ha annyi pénzem lenne, hogy tudjak venni egy páncélgránátot is elhárítani tudó szuper D kategóriás Mercedest!
- Minek neked ilyen kocsi?
- Semminek. Csak azt szeretném, ha lenne annyi pénzem!

Kedves Olvasó! Tudod-e mi a különbség egy paradicsom és egy marék fű között?
Nem tudod? Akkor ne menjél piacra, mert könnyen becsaphatnak!

Lenmagos mikroprocesszorok
A fizikai félvezetőkön alapuló mikroprocesszorok alkonyát is jelentheti az a bissau-gíneaueoii találmány, mely lenmagos mikroprocesszor elkészítéséről szól. Az ipari titok akkor szivárgott ki, amikor Simon Gábor útlevelében megtaláltak egy darab, először morzsának tűnő valamit. A beható szakértői elemzés azonban kimutatta, hogy ez nem más, mint egy különleges mikroprocesszor, amelynek lenmagja van. Többszörösét tudja a hagyományosnak. A Simon-ügy mögött tehát valójában egy korszakalkotó ipari találmányon alapuló kémkedés áll! A mandiner.hu és a kuruc.info szerkesztőségét a guta kerülgette, amikor kiderült az igazság: a kuruc.info lopott szerverei utcahosszal lemaradnak a lenmagos mikroprocesszorokra épített szelet kenyér nagyságú komputereihez képest.

 
10 milliószoros pénzenergianap
Az Európai Parlamenti választások tiszteletére és üdvözletére a Nagy Laharo manó 10 milliószoros pénzenergiás nappá nevezte ki május 25-ét, ami egyben Gyermeknap, EP választási nap, DVF délután és Laharo-party is. Az ötös-lottó egymilliárdos főnyereményét, amennyiben megnyeri most a Nagy Laharo manó (bár szívesebben megvárja a további felhalmozódást!) a megnyert ősszeg nagy részét a Laharo-partikra költenénk. Kívánjatok nekünk sok sikert!

Folytatásos történet
Olvasóink egyöntetűen megszavazták, hogy a folytatásos történetünk folytatódjon, és Selymeske folytonossága álljon le. Olvasónk kérése számunkra parancs, ezért folytatjuk a folytatásos történetünket e megújult folytatásban.
6. rész:
Miután főhősünk sikeresen kikecmergett a bányából, a banyáktól elbúcsúzott is, és ment egyenesen a hegyről levezető szűk szerpentinen.  A hagy lábánál, baloldalon, volt egy tavacska.  Tiszta, iható vízű tó volt ez. Benne sok hallal. Most bizonyára azt gondolja a nyájas olvasó, hogy a főhősünk elkezdett halászni, hogy kifogja az aranyhalat. És valóban! A főhősünk elkezdett pecázni, hogy kifogja az aranyhalat. Nem kellett sokáig várnia, mert az hamarosan ráharapott a csalira. Pechére! A főhősünk kifogta őt. Az aranyhal ura volt a helyzetnek, idegeinek, és nagy halvérrel diplomatikusan felajánlott egy jókívánságravalót a főhősünknek. És most álljunk meg egy szóra! Kérdésünk: te mit kívánnál az aranyhaltól? Lehet, hogy ha előfizetője vagy a világhíres Pittbullvárlapnak, akkor a te kívánságodat is hallja és teljesíti az aranyhal! Na, de folytassuk. A főhősünk sokat gondolkodott, mit is kívánjon. Végül elmosolyodott és örömében ugrálni kezdett. Nagyon megörült annak, hogy kitalált valami nagyszerűt. Odalépett az aranyhalhoz, és a fülébe súgta a kívánságot, amit húsz évre titkosított a Hivatal, ezért nem közölhetjük. Azután visszadobta az aranyhalat a tóba, és átadta helyét a következő horgásznak. A sor egyébként több kilométer hosszú volt. Jó gyorsan ment, mendegélt a főhősünk, hogy idejében beérjen a városba, mert este kezdődött a nagy vásár, a buli, a hajdejó. A bejáratnál odalépett hozzá egy szumóbirkózó, és kérte volna a belépőjegyét, ami nem volt neki. Ám a marcona mögött egy alak előbukkant, és köszöntötte a főhősünket:
- Jóska! Vidámovicsusz Jóska! Hát te? Hogy kerültél ide, ahová a mamád sem jár?
- Jaj, de jó hogy látlak cimbora! Keresem ezt a lányt – és elővett a bal felső zsebéből egy 9*12 cm-es fotót (melyet a fotorossmann.hu-nyomtatott), amelyen egy szép  lány félalakos fényképe volt csodálható. Igazi missíriszes szépség!
- Ajaj, ajaj, és még egyszer: ajaj! Tegnap este még láttuk őt. vidám volt, mert várt téged. Nevetett is. Kacagott és sokat mosolygott. Ámde. Ma a reggeli után, a tízórai előtt a kávézás - Party Caffe fogyasztása után jött egy orkán, és elrabolta őt. Nem tudjuk, hogy merre vitte, a meteorológiai szolgálat is csak hápog. De van egy jósnő a vásár csücskében. Észak-keletiben. Menj el hozzá, ő biztosan tud segíteni neked. Hé Jim! – szólt a nagytermetű samesznak Karesz, a főnök – kísérd a barátomat Klumpinda sátrához!
Egy kicsit belegyorsítunk, hogy ne legyen unalmas.
Vagy inkább itt most abbahagyjuk a sztorit, hogy tudjuk folytatni a 7. részben. Addig türelem!      

Lutrimusz-kaszinó
A korszakalkotó szórakoztató centrum – neve egyelőre még titkos – stratégiai szövetség megkötését ajánlja a Nemzetközi Laharo-party Szövetség elnökségének, a Laharo-partikon már nagy népszerűségre szert tett Lutrimusz-kaszinók telepítése érdekében. A részleteket 23 évre titkosítva lettek, de annyit a világhíres Pittbullvárlap szerkesztősége megtudhatott, hogy dollár milliókról van szó, és a kézrátétes vörös-borfelismerés is szerepel a játékok között. További titkos részleteket beépített titkos ügynökök próbálnak felderíteni, és majd lapunkkal közölni. 

Pittbullvárlap orvosi receptre, ajánlott dózis, kérdezze meg masszőzét!
A világhíres Pittbullvárlapot, megalakulásának 2014-2007. évfordulója alkalmából az FDA és az OGYI is gyógyszerként törzskönyvezte. Engedélyszám: OGYI-PBL-14/5/20/3963. A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze nyugodt bizalommal orvosát és gyógyszerészét!
 

Statisztikák, kimutatások, trendek
A nagyobb cégek felé ajánljuk lapunkban való hirdetés el nem szalasztható lehetőségeit.
Először is a statisztikák:
Felméréseink szerint az olvasottság 100 %-os. Ezzel megelőzzük a The New Yor Timest és a Magyar Nemzetet is!
Lapunk csak kvalifikált közönséghez jut el, címlista szerint, amely szigorúan titkos.
Példányszámunk idén duplája lett a tavalyinak! tehát egyre nő.
A politikát és a konkurenciát messze elkerüljük, emiatt egyre szimpatikusabbak vagyunk.
A nők a divattal foglalkozó cikkeinket olvassák a legszívesebben, a férfiak az üzleti negyedet keresik fel, a gyerekek pedig 18 éven felüli cikkeinket olvassák, pedig ez tilos lenne nekik.
Egy lapszámunkban való hirdetés tarifája, most akciósan csak 6500 + Áfa Ft, a készlet erejéig, maximum a kézhezvételtől számított 4 munkanapig.

A Nagy Laharo manó is szobrot kapna a megszállási emlékművön
A Kormány által preferált és kiemelten is támogatott Német megszállási emlékművének avatására eredetileg a Nagy Laharo manónak kellene ünnepélyes megnyitó beszédet mondania, de más irányú elfoglaltsága miatt áttestálta a megtiszteltetést Selymeskére, aki tovább passzolta a labdát Orbán Viktornak, aki gólt lőtt a felcsúti megnyitón. Bár üres kapuba, de a tizenhatoson kívülről! A labda megvételére négy magángyűjtő már jelentkezett.

 
Nekünk fontos a Te véleményed is a lapunkról!
Kérjük, szánjál ránk 3 és fél órát, és válaszolj kérdéseinkre!

1. Milyennek tartod a világhíres Pittbullvárlapot úgy tartalmilag, mind formailag?
Jónak                      Nagyon jónak         Szenzációsan jónak

2. Mennyit lennél hajlandó fizetni a nyomtatott verzióra lapszámonként?
2000 forintot                          10 eurót                  10 dollárt

3. Hány helyre küldenéd tovább a PBL Hírlevelet?
50 (csak?)                              150 (minimum!)                    500

Válaszodat megköszönjük, és fáradozásodat gratulációnkkal jutalmazzuk! Gratulálunk!

 
A Pittbullvárlap Szerkesztőségének prezidentációs tanácsa továbbra sem járult hozzá, hogy leközöljék címét, telefonszámát, PIN-kódját, csak legfeljebb az e-mailcímét: pittbullvarlap@x-party.hu

Reklamálást a reklámállás@reklamálás.hukk e-mail címre kérjük, azaz oda se. 

A dicséretek özönét a pittbullvarlap@x-party.hu címre kérjük, stílusosan megfogalmazva elküldeni. 

Éves előfizetési díj: 50 ezer + Áfa forint. Akciósan júniusban csak 8 ezer, a készlet erejéig!

 A világhíres Pittbullvárlap következő megjelenése 2014 júniusában várható. Addig várj türelemmel!


2013. Szilveszteri különkiadás - csak a kiváltságosoknak!

Annyira változik a világ! Ma még az év utolsó napja van. Holnap pedig az év elsõ napja lesz. Akár így, akár úgy, az ok megvan az ívásra.

A Nagy Laharo manó újévi köszöntõjelm.png

”Most, hogy ismét eljött egy új évnek kezdete, a tekintetünket vessük elõre, a büszke jövendõre, a sikereink sokaságára! A szándékaink oly nemesek, mint egy finom bor, a feladataink oly hatalmasak, mint az óceán, a nehézségeink mennyisége, mint egy vasbánya, de mi mégis büszkén valljuk és hirdetjük, ha kell, a vértanuk hõsiességével is kiállunk az Igazság mellet, hogy „Jót táncolni jó!” – tehát 2014-ben is irány a Laharo-party!”

Politikai szakértõnk jelentkezése a Parlamentbõl

Ünnepélyes pillanatok következtek be a világhíres Pittbullvárlap életében. A közelgõ 10 éves jubileum (2 év múlva lesz!) alkalmából Kövér László házelnök a kék, sárga, zöld és vörös csillaggal ékesített Média Csillaga érdemrend aranyozott gyémánt fokozatát adta át a fõszerkesztõség képviselõjének. Megérdemeltük!

Ferenc körúti metró kapuk
Ünnep lesz a belépés!

Ünnepeljen velünk! 
Meghívjuk egy pohár sörre az avató ünnepségen, 2014. február 29-én, egész nap.

(A metrókapukat készítõ Sundy Papla NT ZRT fizetett hirdetése.)

Folytatásos történet

3. rész

bányalakó banyák és a királyfi találkozása a bányában

 

 

 

 

Fõhõsünk tehát azt választotta, hogy leszáll a mélybe, a bánya közepébe, ami csak pár kilométerre volt a Föld középpontjától. Egy darabig kísértette õt a bánya vakondmanójának szelleme, ám a banyák közelségét megérezve, jobbnak látta elmenekülni. A három banya már várta, egy óriás bográcsban kevergették a lét, amibe – gondolták – belefõzik a fõhõsünket. Ám akkor a mesénknek vége lenne, ami nem is olyan nagy baj, de hát folytatódik.

- Ha megfelelsz három kérdésünkre, akkor szabadon eltávozhatsz! De vigyázz, mert ha nem, akkor húslevessé változtatunk!

- Hogyhogy nem békává? – reklamált a királyfi.

- Csak – magyarázta a fõbanya érthetõen. – Az elsõ kérdésünk: Melyik kémiai elem rendszáma 79 és melyiknek 80?

- Au és Pb! – vágta rá a királyfi.

- Jó. Szerencséd van! Második kérdésünk: ki tervezte az Olimpiai zászlót és mikor?

- Pierre de Coubertin, 1913-ban.

- Mázlista! Jön a harmadik:…

Az elsõ kettõ kérdés könnyû volt, de a harmadik velõtrázóan nehéz. Megborzongott a királyfi is tõle. Vajon mi a harmadik kérdés? Tud-e válaszolni rá a fõhõsünk?

Kiderül a 4. részben. Csak elõfizetõknek, a Pittbullvárlap olvasóinak!

Tudományos szekció
Francia szakértõk spektrofotometriás kronográffal lemérték 2013. november 31-ei nap tényleges idõtartamát, és a legnagyobb meglepetésre kb. 5 perccel (pontosan 4 perc 54 másodperccel) rövidebb volt ez a nap a megszokott 24 óránál. A jelenségre még keresik a tudományos magyarázatot.

Akciós ajánlatunk!

2 személyes körséta a Margitszigeten.

Fiatal szépségkirálynõk jelentkezését várjuk a Szerkesztõségben.

Velünk ingyenes!

Reszkess kuruc.info!
Január végén indul a Labanc.info.
A jó hír hallatára a Labanc.info szerkesztõségébe kérte felvételét a Tenkes kapitánya és a kuruc generális Vak Bottyán ükunokája Misel Wide is. Megjósolható, hogy ezen észbeli, leleménybeli veszteség után hamar csõdbe jut a kifinomult, úri eleganciájáról híres kuruc.info., - rendkívül sok patkány és csótány nagyon fogja ezt sajnálni.

Úfóleszálló pályákká alakítják a stadionokat

Az illetékes kabinet megfogadta a Kormányzati Tanácsadó Jósda javaslatát, és 2014-ben átalakítják a stadionokat UFÓ-leszállókká. Elsõnek a közkedvelt felcsúti stadion átadása bizonyítja a korszerûség szavait. Az ünnepélyes megnyitóra a jegyek már igényelhetõk a Pittbullvárlap szerkesztõségében! Állóhely 8000, -, lelátó: 13000,-, tribün 22.000,- Február 29-ig kedvezmény 20% - csak nálunk!

Nyereményjáték
Klikkelj a megoldásra!

Az alábbiak közül melyik tartalmaz több alkoholt?
SörBorPálinka - Kocsma

Az okos embert az különbözteti meg a butától, hogy az okos ember megérti a Pittbullvárlapot, és alig várja a következõ lapot!

Alkaintosz, ógörög filozófus, i. e. 1257.

A ledöntött hungarocell szobrok mintáját próbálják meggátolni

Tilos lesz a hóember állítása

Az illetékes szaktárca hivatalos közleménye (megjelent az MK 2013. december 22-i számában) alapján külön feladat elé állnak a terek felügyelõi. A Pittbullvárlap szó szerint közli a hivatalos direktívákat:

A közlemény szövege:
„A korábban elkövetett hungarocelles szobordöntögetések nyomán több iskolában és közterületen is felállítottak répaorrú, seprû kezû ún. hóembert, amely valójában a korábbi szobor hasonmása volt. A hóemberek általában három darabból készültek, és alkalmasak voltak arra, hogy szimbolizálják országunk legeslegelsõ emberét.

A hóembereket a bukott baloldalra emlékeztetõ személyek ledöntötték, az orrát megették. A további hasonló durva jelenségek elkerülése érdekében az illetékes minisztérium betiltja a nyílt területeken a hóember készítését, felállítását, bemutatását. Csak abban az esetben lehet ilyesmit készíteni, ha a TEK szakemberei a 24 órás megfigyelést biztosítják, illetve a hóember testrészeit vasbeton stabilizálja.”

Legyél te is tudatosan reklámozó!

„Vegyen cipót a cipóboltból. Kedvezményesen csak a hét végéig!”
Ha nem akarsz ilyen bugyuta reklámot olvasni, hirdesd meg termékedet a Pittbullvárlapban! Mi megfogalmazzuk az igazán hatékony, célközönségbe találó szlogeneket, elkészítjük a designt dettó. A siker biztos. Hirdetésfeladás kedvezményesen csak a hét végéig!

Erotika
még nincs betiltva – csajozós dumák

„Szia bébi! Bejelölsz a fészbukodon, vagy én jelöljelek be téged? Mondod a neved?”

„Röntgenszemet fejlesztek. Igaz, hogy nincsen rajtad melltartó? Ellenõrizhetem?”

„Ha te vagy, akkor nem kell nekem extasy! Legfeljebb essel…”

 

Találkozzunk a II. Erotika bálon!

2014. 02. 14. 20-23h

A nemzetközi Erotika Szövetség szervezésében

Rejtély
Mik lesznek a holnaputáni Kenószámok?

Kíváncsiak vagyunk, a megfejtésre:

Milyen lesz a XXI. század tánca?

Nem tudjuk, de már elneveztük: Quantumtánc

Hol lehet majd quantumtáncolni?

Azt sem tudjuk, csak azt, hogy a Quantum-diszkókban.

Mi az az X-Desygn Show?
Amit megcsodálhatsz Te is a
Quantum-diszkóban!
Gyere quantumolni! 2014-02-14

 A Világhíres Pittbullvárlap 10 fõsre csökkent szerkesztõsége, 8 fõre növelt elnöksége és az elbocsájtás elõtt álló 2 vezérigazgatója továbbra sem járult hozzá, hogy a lap leközölje nevét, címét, telefonszámát, érettségi bizonyítványának számát, csökkentett rezsijének mértékét.

Ezt a levelet azért kaptad, mert elõfizettél a világhíres Pittbullvárlapra - bár még nem utaltad át a 6000 forintot!!!, -  de két hétig még türelmesen várunk!

***2013-12-31***

Egyébként pedig: BÚÉK!