Világlátó – 2019. I. félév

Posted by & filed under Hírek.

*

Indul a Humgexpo – az AgromashExpóval – január 23-26.
Hazánk legnagyobb vásár, kiállítás szervező központja a Hungexpo, immár tradícionálisan a mezőgazdasággal, az agrárgépiparral, a szőlészettel, borászattal, kertészettel összefogva rendezi meg évindító vásárát, kiállítását.
A sok-sok érdekesség, hasznosság közül különösen jónak tartottuk:

Évnyitó-party – január 19.
Összevont tanácskozásban ez éves tervünket prezentáljuk és tárgyaljuk meg, crossing-parti-szerűen. A Duna Palotában az EU-EXPO Klub és a Média-party, valamint az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista Klubunk kerül megszervezésre. A Lalibela étteremben és a ReMix-ben a Laharo-partinkat illetve a FilmyxIQumot celebráljuk.
A Jó Istenek Hetében – január 14-20. – különösen jó, kollektív tudati hatásokkal is gazdagodunk.

Átadták a 2018-as év “Védőnők a gyermekáldásért” díjat
Példamutató hivatástudatuk, önzetlenségük miatt kaptak kitüntetést azok a védőnők, akik sokat tettek nemcsak a kismamákért és a már megszületett babákért, hanem rendszeresen foglalkoztak olyan párokkal is, akiknél nem volt fogamzás és szerettek volna kisbabát. A meddőség megelőzéséért és a jövő nemzedék egészségéért létrehozott “Babacsalogató” alapítvány sajtótájékoztatójára és kimagasló munkát végzett védőnők 2018 évre szóló kitüntetéseinek átadására pénteken került sor Budapesten az Aranytíz kultúrházban.

Dr. Edgar Mitchell, világhírű, a Holdon is járt űrhajós és tudós budapesti rendezvényünkön a vízről ezt mondta: „amikor információt adunk egy tárgynak, amikor rámeditálunk valamilyen tárgyra, mint ez esetben a vízre. De vigyük ezt fizikaibb szintre! Kiderült, hogyha a vízbe szennyező anyagot raksz, akkor ugyan kiszűrheted annak valamennyi molekuláját, a vízben akkor is benne marad a szennyező anyag információja. Ez a kvantumhologram alapja a víz esetében. Nincs akadálya, hogy ugyanígy mentális kivetítéssel is valamit belevigyél a vízbe. (Forrás: Agykontroll)

   Valamit még hozzáteszek ehhez. Jónéhány éve egy Jacques Benveniste nevű, francia tudós fedezte fel ezt a jelenséget, ám a tudományos közösség mereven elutasította a gondolatot. Ma már azonban ismerünk egy mechanizmust, a kvantumholográfia mechanizmusát, ami alátámasztja az ő felfedezésének igazságát.

Educatio – január 10-12.
Idén a Hungexpóra expandált ez a nagyszerű rendezvény. A diákságnak és a vállalkozóknak csemege ez a rendezvény, hiszen a két szféra nagyon jó interakcióba tud kerülni egymással. A művészetek, a tudományok, a média, a rendezvények ugyancsak prezentálják ajánlataikat. A Diákok és Vállalkozók Fórumát is megtartjuk, pénteken délután. A Tehetség TesztCentrumunkkal kombinálva. A 200 kiállító, többségében egyetem jól prezentálta a mai oktatást. Barátságosan jól lehetett beszélgetni a kiállítókkal. A látogatói létszám a három nap alatt kb. 40 ezer volt, ami nagy siker! A konklúziókat a Diákok és Vállalkozók oldalán gyűjtöttük össze.

Új gyógyhellyel gazdagodott hazánk
Egészen pontosan a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőt és környékét nyilvánították gyógyhellyé a közelmúltban.

Korda György 80 éves lett – január 4.
A legendás táncdalénekes-művész még mindig jó egészségnek örvend, feleségével együtt, Balázs Klárival. A dalaik nagyon szépek, slágerek – sok-sok embernek okoznak vele örömet. A pozitív hatás a környezetre is visszahat – erre bizonyság, hogy Korda Györgyön meg sem látszik a kor, a vidámság azonban igen. További jó egészséget, sok sikert kíván Korda Györgynek és Balázs Klárinak az Európai Sajtószövetség elnöksége!

Az EU Tanácsának elnöke 2019. I. félévében:
Román Köztársaság.
Sok sikert kívánunk a felelősségteljes munkához!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük