“Világlátó” – 2022

Posted by & filed under Hírek.

Évindító EU-EXPO Klub-party – június 28.
Az éves programjainkat ismertetjük, beszéljük meg. A közösségi életünk és a szórakozás-kultúránk fejlesztésére külön fókuszálunk. Az EU-EXPO Klubunk nagyon hasznos lett, ezért az idei EU-EXPO is még klubhálózat-szerű lesz októberben. A Szépség Világnapját idén 20. alkalommal szervezzük meg, célunk, hogy valódi világnap legyen, az ENSZ jóváhagyásával. A Miss Írisz választásban is sokat újítunk: csapatverseny is lesz. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztése kiemelten fontos tervünk, akciónk. És a vidám, egészséges életünk erősítése is!

Agromashexpo a Hungexpón – január 26-29.
A mezőgazdasági szakma csúcstalálkozója ez a rendezvény. Nagyon érdemes kilátogatni, és felfedezni újdonságokat is, mert sok jó termék, technika, módszer kerül bemutatásra.

A magyar kultúra napján – január 22. – különleges tárlatvezetésekkel készül a Magyar Nemzeti Múzeum
Négy programban elevenedik meg a 19. század történelme Sisitől az I. világháború kitöréséig – Összesen négy, időszaki kiállításokhoz kapcsolódó és az épület történetét bemutató tárlatvezetéssel készül a magyar kultúra napjára a Magyar Nemzeti Múzeum. A különálló programok akár egymás után is látogathatók, így egész napos szórakozást kínálnak a családoknak. Jegyek korlátozott számban még elérhetőek a Múzeum weboldalán.

Pontosan hét éve született meg a fantasztikus ötlet, hogy legyen EU-EXPO – január 19.
Egy új dimenzióját nyitottuk meg a magyar és az európai vállalkozások számár. Az évnyitó parinkon, január 28-án megünnepeljük a jó kezdetünket, hogy legyen nagyon jó folytatás is.

75 éves a Forint
A pénz az emberiség öt legintelligensebb találmányainak egyik. A pénz a közösségi, társadalmi életet is segíti, általános egyenértékes. A magyar forintot 1947-ben hoztuk létre.

Nemzetközi Cirkuszfesztivál Budapesten
A cirkuszművészek is bizonyítják, hogy milyen sokra, különlegességekre is képesek lehetünk. Minta a fejlődésnek a cirkuszművészet!

Az EU Tanácsának francia elnöksége: 2022. január 1. – június 30.
A francia elnökség prioritásait a következő jelmondat fejezi ki: „Fellendülés, erő és a hovatartozás érzése”: fellendülés, hogy Európa elősegíthesse a zöld és digitális átállás megvalósulását erő, hogy megvédhessük és előmozdíthassuk értékeinket és érdekeinket a hovatartozás érzése, hogy kultúránk, értékeink és közös történelmünk nyomán kialakíthassuk és továbbfejleszthessük a közös európai jövőképet

Megújulunk 2022-ben – január 1.
A pozitív média szellemiségével a hírleveleinket, a Partner és Média-partijainkat is fejlesztjük, terjesztjük. A konstruktív együttműködés jegyében fókuszálunk az EU-EXPO Klubunkra és a Szépség Világnapjára X. 14. A fejlődés lehetősége előttünk van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük