Péczely Ignác Íriszközpont
Yrisz Klub - TesTudaT Konferencia
A Péczely Ignác Íriszközpont 1991 nyarán, magyar-szovjet koprodukcióban lett megalapítva. Természetgyógyászati diagnosztikák és terápiás módszerek alkalmzásával az ember egészségének javítása a fõ cél.
Az Íriszközpont védnökprofesszora: prof. dr. Anatoolij Mihajlovics Kotlajrszkij (Moszkva).
Az Íriszközpont szakmai vezetõje: Dr. Szilvásy István, belgyógyász szakorvos.
Az Íriszközpont alapítõ igazgatója: Szilvásy Péter, okl. vegyészmérnök, grafológus.

Két és fél alatt kb. 1800 páciens íriszdiagnosztikai és grafológiai párhuzamos elemzése során az íriszdiagnosztika magyarországi térhódítását megalapozva, a grafo-diagonsztikát kifejlesztve új perspektíva nyílt a non ivaziv diagnosztizálás terén. Már a kézírásból is lehetõvé vált a testi állapot és tendenciák kontrollja, a személyiségjegyek és képességek adekvát társítása szervekkel, biológiai funkciókkal.
Korszerû, lágylézer terápia alkalmazásával a rövid és a távollátás is gyógyítható lett, sebészi beavatkozás nélkül. Átlagosan egy hónap alatt 5 dioptriát lehetett csökkenteni.
Az Íriszközpont a tradícionális és legújabb pszichés technkák alapján egy igen hatékony mentális módszert, az Öntisztító meditációt, illetve ennek vezetéses módját fejlesztette ki. A szomatikus betegségek gyors megszüntetése ezzel a módszerrel is lehetõvé vált, egy-két nap, olykor egy-két hét elegendõnek bizonyult a súlyosabb problémák megoldására is. Így pl. az asztmatikus allergia, a krónikus migrénes fejfájás, posztraumatikus szindrómák, petemûködési zavarok, kismellûség, csonttörés, zúzódás regenerálása és más bajok, betegségek kezelésében bizonyult hatékonynak a módszer.
A spirituális világban az elõzõ életek emlékeinek kitisztítása (halálkép, traumák, tragédiák) a módszerünkkel megoldhatóáv vált.
A továbbfejlesztésben, a reaktívációs vezetésées meditációval, a gyerekkorban még aktív, de késõbbiek során blokkolt képességek újra felélesztése, erõsítése lett lehetséges.

A Péczely Ignác Íriszközpont elsõként szervezett természetgyógyászati konferenciát1991 telén, nemzetközi elõadói részvétellel.
2001 februárjában a nagyszerû diagnosztikai módszernek é a terápiának együtt celebrált szakmai fórumot, Íriszdiagnosztikai és masszázskonferencia keretében.

Felismerve, hogy a pácienseket "betegnek" lenézve, nem várható átütõ gyógyulás, ezért társasági szervezetet hoztunk létre, Írisz Klub néven. A klubesteken a legjobb szakértõket hívtuk meg, az ezotéria, az okkultizmus, a természegyógyászat területeirõl. Az elsõ Írisz Klubot a Szovjet Kultúra és Tudomány Házában (V., Semmelweis u. 1-3.) tartottuk, 1991 október elején. Kosztrev Péter és Váci Klára elõadása nyitotta meg a Klubot. A késõbbiek során megtisztelték a klubot többek között: az Összoroszországi Prarpszichológia Egyesület Szövetségének alelnöke, az Elektropuntúrás Diagnosztikai Szövetség elnöke, a moszkvai Alternatív Akadémia fõtitkára, Sólyomfi Zoltán, sámán, Agárdi Tamás, a Magyar Írástanulmányi Társaság elnöke, Németh Zsolt a Wellness Clubok Szövetségének alapítója, Kecskés István, a Soltész Pincészt igazgatója, és még sokan mások.

A Péczely Ignác Íriszközpont tevékenysége során elsõk között ismerte fel, hogy az embernek az egyik legjobb gyógyszer a sikerélmény, mind a magánéletben, mind a közösségében. A garfológiai elemzések alapján, és az íriszdiagnosztika alapkonstitúcióit figyelembe véve javasoljuk a pácienseinknek, hogy mely irányba orientálódjanak, milyen eseményeket, programokat tervezzenek be, a jó párkapcsolat kialakítása és fejlesztése érdekében mit érdemes mindenképpen megtenniük.

A 2009. árcius 25-én megtartott TesTudaT Konferencia kijelölte a természetgyógyászat új irányvonalait, megállapította, hogy szükség van egy a modern kor jellemzõit is figyelembevevõ korszerû vallásra, amely a korábbiak szintézisével, megújításával jöhet létre. Az emberi érték-élmény-kapcsolat harmóniájának minél jobb megteretése és megélése is fontos célunkká vált. A magzat emberként elfogadása és megbecsülése, a gyerekek talentumának felismerése és menedzselése, az ifjúsági szövetség újra megalkotása, a vállalkozói szféra megújítása és a társadalom, mint magasabb szintû intelligencia kezelése lettek mostanra a fõbb irányelveink.  

Budapest, 2009. április 10.