Hírek, események – 2021.

Nagyon fontos megújítani a vallásokat – – szeptember 9.
Különösen a monoteista dogmákból kell kilépni. A reinkarnáció jelenségével is kellene érdemben foglalkozni tudniuk az egyházaknak.

Kezdődjön jól az iskola! – szeptember 1.
A szellemi a testi és a közösségi élet fantasztikus színtere az iskola. Fontos, hogy jól kezdődjön, ami erős, pozitív impulzust ad a tanuláshoz, a fejlődéshez. Ismert a Lenini elv: “Az ifjúság legfontosabb feladata: tanulni, tanulni, tanulni!” És ebből következik egy különleges tanulság: “Ha tanulunk, akkor fiatalodunk is!” – De csak értelmes, jó, a világnézetünknek is megfelelő tananyagra fókuszáljunk!

Éljen Augusztus 20 ! – Az Alkotmányunk, az államalapításunk ünnepén egy különleges partit tartunk – benne: Diákok és Vállalkozók Fóruma, EFISZ Aktivista Klub, Vállalkozók Klubja, EU-EXPO Klub, KTJ, Kibernológusok Társasága.
Helyszínek: Hősök tere, Parlament előtti tér, Újpesti Főtér.
Hatástalanítjuk a 2006. augusztus 20-án aljas módon elkövetett telepatikus tömegmanipulációkat is.
Megünnepeljük egyik legjelesebb nemzeti ünnepünket a budapesti belvárosi parkokban is.

Vizsgáljuk a koronavírus-járvány és a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció összefüggéseit – augusztus 10.
Több szakemberünk is megerősítette azt a feltételezésünket, hogy a koronavírus-járvány materializációja lehet annak az aljas, sátánista manipulációnak, amelyet 2006. augusztus 20-án este követtek el Budapesten, titokban. A banda vezetőit ismerjük. A katonai fegyvernek minősülő pszichotronikai eszközökkel telepatikusan, agyhullámok sugárzásával manipulálták, programozták a kb. 1,3 milliós tömeget az ünnepen.  Az idióta Satkány már régóta istennek képzeli magát, és lehetséges, hogy ez a sugallat materializálódott koronavírussá. Tanácskozunk az ellenszerekről is, augusztus 17-én. A cinkosok mentalitása, a járvány kommunikálása nagyon megerősíti a feltételezéseinket. Az aljasság okkult síkon elkövetett bűn volt, háromszorsan visszaszáll majd az elkövetőkre!

A Nap az Oroszlán jegyébe lépett – július 22.
A rendezvények tervezése, előkészítése, szervezése különösen támogatott.

A társadalmunk kollektív tudatának degradálását meg kell állítanunk, és a fejlődés irányába kell fordítanunk – július 19.
Ennek érdekében komplex fórumot, konferenciát szervezünk, konzultálunk referens szervezetekkel, emberekkel is. A lényeg, hogy ne a feudalizmusba, a középkorba vissza vezessen az Orbán-kabinet, hanem a szocializmusba, a pozitív jövőnk felé haladjunk.

Az EU-s kapcsolatainkat lényegesen kell fejlesztenünk – július 9.
Sok jó témánk, szervezetünk van, melyeket 10-20 év alatt kifejlesztettünk. Különösen fontosak: Európai Fiatalok Szövetsége, Európai Sajtószövetsége, EU-EXPO, Európai Testvér-fesztiválok Fóruma, X-party szisztémánkkal mindezeket exponáljuk, terjesztjük az Európai Unióban. A tanácskozásainkon megbeszéljük a részleteket. Szükséges a PR csoport és az Értékesítő csoportunk megszervezése. Ez év szeptemberében indítjuk nagy akcióinkat, annak érdekében, hogy erősödjön, fejlődjön az EU.

A Jó Istenek Hete – július 5-11.
A XXI. századi ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak fontos része a jó istenek és az angyalok világának ismerete, kölcsönösen jó kapcsolatunk fejlesztése. És a megújulásra is fókuszálunk. A digitalizáció – szocializáció – szellemvilág interakcióinak ismerete is fontos. Az ember “elzombiasodása” helyett az életünk kiteljesedése a lényeg. Az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjai és rendezvényeink is e célok érdekében fejlődnek. Tanácskozásainkon ezekre nagyon fókuszálunk. Természetesen a szórakozásunkat is megújítjuk, a Diákok és Vállalkozó Fórumával közösen.
Kell az is, hogy legyenek pozitív médiumok, melyek inkább élénkítik az emberek életkedvét. Az Európai Sajtószövetségünkben ez fontos kritérium. Az EU-EXPO idén a szakmai közönségnek szól, de 2022-ben már exponáljuk. A Szépség Világnapjában a Miss Írisz választást is megújítjuk. A Testvér-fesztiválok Fóruma égiszében a partnerkapcsolatunk bővítésére is sor kerül. A Humoros Némafilmek Fesztiválján a FilmyxIQumok sokakat vonz majd. Tehát: idén intenzíven megújulunk, hajrá előre, fölfelé!

Jól kezdődik a csillagászati nyár! – június 21.
Igen kedvező csillagállás alakult ki, mely a közösségi életet, az innovációt és a testkultúrát nagyon stimulálja. A gazdaság is fellendül. A nemzetközi kapcsolataink is megélénkülnek. Tehát: jó nyarunk lesz!

Koronavírus-járvány leküzdése utáni helyzetek – június 17.
Az elmúlt másfél éveben a járványt generáló aljasok egyik káros kihatása az volt, hogy a normális emberek önálló, logikus gondolkodását és énképét rombolták.
Gyanítjuk, hogy akreátorok vereséget szenvedtek, de mégis bepróbálkoznak majd akár a szennymédia eszközeivel is. Ezért különleges kreatív tanácskozást szervezünk, célunk, hogy a társadalmunk előre, fölfelé haladjon. Az ideológiánk is nagyon hasznos lesz ezen a téren. Június 28-i megbeszélésünk után okosabbak leszünk.

Különlegesen jó csillagállás – június 1.
Az aktuális Nap együtt áll a Felszálló Holdcsomóponttal – nagy kezdeményezéseknek ad ez jó energiát. Érdemes tehát a továbbfejlesztésekre, a megújulásra, az expanziókra is fókuszálnunk! A pozitív kezdeményezéseknek különösen jó a csillagállás.

Orbán Viktor veszélyes személy! – május 25.
A 21. Század Intézet egyik titkos felméréséből kiderül, hogy Orbán Viktor nagykorú személyt, a Fidesz jelenlegi elnökét különösen kultiválják a szadisták és a mazochisták. Ez érthető is, hiszen Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzéséből egyértelműen kiderül, hogy különösen hajlamos a szadizmusra és hatalmi tébolya is gyakran eluralkodik rajta. A megnyilvánulásaiból ez szépen kiderült mára.

A Pünkösdi ünnepek – május 22-24.
Az ideológiánk egyik fő tételében szerepel a jó istenek, az angyalok, a Mennyország világával való jó kapcsolatunk fejlesztése, erősítése. Természetesen ennek fontos alapja a jó, életbarát, pozitív szemlélet és a cselekvés – a közösségért, az emberiségért. Pünkösdkor a Jézusi mennybemenetelt is ünnepeljük, Hassunk oda, hogy minél többen legyenek érdemeltek ara, hogy a szellemük az angyalok világában élhessen!

Az újra nyitásra, a megújulásra készül az ország – május 14.
A pandémia sikeres leküzdése után 2021 júniusban újra megindul a közösségi élet, mind a rendezvények terén, mind pedig a szervezetek világában. Érdemes új, jó, motiváló, megvalósítható célokat kitűznünk! Várhatóan a második félévben lesz már élvezhető eredménye akcióinknak. Az Európai Sajtószövetség és az Európai Fiatalok Szövetsége, valamin az EU-EXPO szervezése ugyancsak nagy innovációnak néz elébe. A részleteket megtanácskozzuk az összejöveteleinken, az Aktivista Klubunkon, az EU-EXPO Klubunkon, a Partner- és Média-partinkon is. Hajrá előre!

Európa ünnepe – május 9.
A II. Világháború megszűnt Európában 1945. április 9-én. És kezdődött egy új, jobb, szebb korszak, világ építése a kontinensünkön.
Az ünnep alkalmából az EU-EXPO propagálását is elindítjuk, és az EU-EXPO különleges termékeinek megtervezését, elkészítését is támogatjuk.
Sajnálatos módon a köztévé híreiben nem említik meg ezt a jeles ünnepnapot. Ez arra enged következtetni, hogy nagyon nácipárti mentalitás sunyít a háttérben, és opponálja az Orbán-kabinet az egységes, pozitív, előre haladó EU-t.

Alapjaiban kell megújítanunk, továbbfejlesztenünk a világnézetünket – május 7.
Ennek érdekében már fél évtizeddel ezelőtt elkezdtük kidolgozni ideológiánkat Dialektikus idealizmus címmel. Leteszteltük, bebizonyosodott a helyesség, mostantól terjeszteni is fogjuk.

A FÖLD NAPJA -április 22.
Az emberi élet a Földön köszönhető a Föld jó isteneinek, az angyaloknak is! A Föld Napján külön köszönetünket fejezzük ki a Földanyának, az Ég isteneinek, angyalainak külön is. Éljenek jól, egészségben, vidámságban a jó istenek, az angyalok, a jó emberek!

Éljen Április 4! – Hazánk fékszabadulásának ünnepe
A II. Világháború végét jelentette hazánkban, amikor a szovjet Vörös Hadsereg felszabadította Magyarországot a náci megszállás alól. Örök dicsőség a kommunista hősöknek!

Kezdődik a nyári időszámítás – március 28.
Az óráinkat egy órával előre kell állítanunk. Ezután később esteledik, aminek van jó hatása a kedélyünkre, hangulatunkra, bár ez estéket is jól tölthetjük, szépeket álmodhatunk.
A nyári időszámítás jó hatással van a társadalomra is!

Csillagászati tavasz kezdete – március 21.
A Nap a Kos jegyébe lépett, együtt áll a Vénusszal – ez nagyon jót jelez, különösen szépségipar, a művészet, a rendezvények világában.

Ünnepel a nemzetünk! – március 15. és 21.
Az 1848-as szabadságharcunk kezdetének, március 15-nek minden időkben nagy a népszerűsége. Idén is megünnepeljük országszerte.
A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség 1957. március 21-én bontott zászlót, és nagyon sikeresen kifejlesztettük az ifjúsági közösségi élet jó világát. A régi szép időket reaktíváljuk – ez a nagy üzenete a dicsőséges múltunknak!

Az egészségügy lényeges fejlesztésére van szükség! – március 4.
A mai egészségügy helyzete nagymértékben degradált az orvostudomány primitivizmusa miatt. Feladatunk most már az, hogy fejlesszük az egészségügyet, kell, hogy egy normálisabb jobb egészségügy alakuljon ki hazánkban is az Európai Unióban is.

A digitalizáció hatása a társadalmi életre – március 3.
Erről is tárgyalni fogunk a XV. TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én. Nagyon fontosnak tartjuk a jó, értelmes, intelligens társadalmi rendszer megalkotását. Ebben a XXI. század jellemzőit, és az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust is integrálnunk kell. Fontos, hogy legyen a társadalmunknak komplex, jó célrendszere!

Jóslatunk: lényegesen degradálódni fog a koronavírus-járvány áprilisban – február 25
Egyre több intelligens ember ismeri fel a koronavírus-járvány mögött megbúvó sátánista manipulátorokat, és mivel ezek gyáva, gyenge alakok, ezért ezek blokkolására egyre több jó módszert tudunk kidolgozni és alkalmazni. A pozitív fejlődés kezdete február végén várható, majd pedig a megoldások is dominálni fognak. A lényeg lényegesen visszaszorulnak a koronavírushoz társuló sátáni démonok. Azután tényleg új, jó fejlődési szakaszába léphet a társadalmunk, az emberiség is. Nagyon kedvező csillagállás alakul ki június 1-re, várhatóan a blokkokat feloldjuk.

Vizsgálatot indítunk a koronavírus-járványt generáló démonokkal kapcsolatban – január 29. és február 7.
Alapos okkal feltételeztük, hogy a koronavírushoz démon is csatlakozik, és ártalmasan hat a megfertőzött személyre. Ennek bizonyítása grafológiai alapon is lehetséges. A továbbiakban viszont a démonokat generáló sátáni bandákra figyelünk, és a blokkolásukról is tanácskozunk. Akcióinkat február 7-én indítjuk.
Szignifikáns kollerációt fedeztünk fel a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációk (háborús bűntett volt!) és a koornavírus-járvány között. A kollektív tudatba egy hamis, aljas istenségképet és királyságos idiótizmust szuggeráltak a bűnelkövetők, és ennek lett a matierializációja a koronavírus-járvány. Az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre (N13, Satkány, O1G, Scient)

A Jó Istenek Hetében – január 18-24.
Az emberiség fejlődése, az innováció a fókuszban. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a tesztelése befejeződött, következik a propagálása. A koronavírus-járvány majréztatást blokkoljuk, feltárjuk az ellentmondásokat – a skolasztikus orvostudomány miért nem képes a betegségek pszichés-szociális részét értelmezni, kezelni? A lényeg az, hogy a jó, igaz tradíciók után fejlesszük a társadalom, emberiség világát.Éljünk jól, egyre jobban, konstruktívan összefogva!

Lényegesen megújulunk, továbbfejlődünk 2021-ben!
A szakmai csapatunkat bővítjük, kompetenciánkat fejlesztjük. Az Európai Unió felé is fordulunk jó, hasznos tanácsokkal, tanulmányokkal. A magyar közéletet a normális, jó, a szocializmushoz hasonló rendszer felé orientáljuk. Az Évnyitó-partinkon, január 21-én prezentáljuk a részleteket. Legyünk továbbra is hasznosak, sikeresek, a magyar társadalomban!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.