Grafológiai szolgáltatások

Akció! Próba elemzés lehetőség!

Írjon két-három sort. Írja oda még a születési dátumát, a végzettségét, azt, hogy melyik kézzel ír, a keltezést és írja alá háromszor. Szkennelje be, és küldje el e-mailben. Két napon belül elemezzük. A rövid leírás tartalmazza: három erősségét, három gyengepontját, és ezek terápiájára egy-két ötletet, valamint két-három masszázspontot, és öltözékéhez három tippet. Mindez ingyenesen! Amíg az akció tart, azaz szeptember 20-ig. A részletesebb kifejtés szintén e-mailben 5000 Ft.

Grafológiai gyorselemzés. A kézírás alapján (néhány szó, aláírás) 3-5 konkrét kérdés megválaszolása. Általános teljes elemzés: Legalább fél oldalas kézírás, három aláírással, dátummal.  A személyiség bővebb elemzése, képességek, születési adottságok, a múltbéli hatások, a jelen állapot és tendenciák, a jövőkép. Egészségi általános állapot, a pszichés hatások figyelembe vétele, a párkapcsolat feltételei, konstellációi, a tehetség, talentum, a munka-alkalmasság, szociális viszonyok, művészi érzék, sportolási adottságok, ösztön – test – érzelem – értelem – szellem – vágy.

Speciális orientációk. Az általános szükített, de mélyebben kifejtett részhalmaza. Társszakmákkal kombináció. Lásd még  a grafológiai fejlesztéseknél.  Asztrológiai kiegészítések. Masszázs és reflexoterápiai tanácsok. A kézírás, az aláírás megzenésítése. Divattervezés a kézírás jegyeinek alapján (X-desygn). Munkahelyi kollektívák integrál elemzése. Párkapcsolatok elemzése – parapszichológiai tesztek alkalmazásával.  

Az egyes elemzések díjai megbeszélés alapján. A gyorselemzés azonnal, szóban elkészül. Ugyancsak azonnali a szóban kifejtett többi elemzés is. Leírva a terjedelemtől függően (1-5 oldal) egy-két napon belül. Az árak: 500 Ft- 20.000 Ft-ig.  

Oklevél száma: 1991/19 Magyar Írástanulmányi Társaság – Honoris cause. Szilvásy Péter

 


Legutolsó frissítés: 2006. 09. 12.