A TesTudaT Konferenciánkon a társadalmunkat, az egészségünket, a világnézetünket leginkább érintő,  kérdésekkel, témákkal foglalkozunk.

19. TesTudaT Konferencia – 2024. március 25.

A fő témáink: a XXI. század vallása, ideológiája, a jó istenek (különösen az istennők) és az emberiség kapcsolata, az angyalok világa, a testkontroll kifejlesztése, a szórakozáskultúránk fejlesztése, a Miss Írisz választás megújítása.
Megfiatalodás 60 év felett – mozgalmunk expanziójának megtervezése.
A Relaxalonok és a Retró-futuró Stúdiók hasznosságai.
A szórakozásunk lényeges megújítása, fejlesztése.
Írisz bál + Miss Írisz választás első előversenye.

A múltból a jövőbe, a jövőből a jelenbe!
A múlt értékeinek, tudásainak, hagyományainak extrapolálása a jövőbe, a jövőből a jelenbe – megújulunk, továbbfejlődünk.

Fontosságaink:

 • Megalkottuk a XXI. század ideológiáját, világnézetét – nagyobb körben terjesztjük, ha kell korrigáljuk. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy j, aktuális világnézetünk.
 • Nagyon jó, hasznos kezdeményezésünk “A Jó Istenek Hete” mozgalmunk.
 • Az istennői princípium exponálása, fejlesztése különösen fontos feladatunk.
 • A konferenciánk egyben az Európai Fiatalok Szövetségének nemzetközi kongresszusa is lesz.
 • Az Európai Rekreációs és Élmény Táborok szervezése kiemelt projektjeink közé tartozik, a TesTudaT Konferenciánknak is témája lesz.
 • A grafológia felhasználhatóságának új dimenziója: egészségfejlesztés előtt és után is elemzünk, tanácsolunk – a javulást tudatosítjuk.

*** 2023 ***

*** 2022 ***

Folytatjuk a korábbiakat is!

*** 2021 ***

** 2020 ***

***

A természetgyógyászat, az ezotéria, a parapszichológia, a vallások, a politika, a spiritualizmus találkozója is a TesTudaT Konferencia, 2006-óta!

Kreatív csoportmódszereket is alkalmazunk. Egy kérdőíves  tanulmányt küldünk meg a partereinknek, melyre adott válaszokat összesítjük, és a Konferencián megtárgyaljuk

******
.“Álmodik a Lélek, szép testére gondol. Mikor felébred, megvalósul!”
Vezérelvünk: Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé! – az V. TesTudaT Konferencián alkottuk meg, 2010. március 25-én.

Témagazda:
Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Yrisz Klub * Európai Fiatalok Szövetsége * X-party Központ
Szilvásy Péter alapító, okleveles vegyészmérnök, grafológus, kibernológus * 0670-2260641 és 0630-5056837

TesTudaT Konferencia – 2020-03-25

2019. III. 25.

A Jó Istenek Hete – 25. – Innováció.
Milyen legyen a XXI. század vallása? A Dialektikus idealizmus.
Konszenzus-konferenciáink: “Vallás – politika – gazdaság – szórakozás” +++ “Természetgyógyászok és orvosok”
Az értelem, a jó szív, az egészség, az ember és a közössége, a nemzet és az emberiség fejlődése a lényeg.
Kapcsolat a túlvilággal, az angyalokkal, a jó istenekkel.
Alkossuk meg az Olimpia indulóját!

Este: Írisz bál * A Miss Írisz választás startja. A szépségversenyek megújítása.

***** Alapok *****

******

Emberek, istenek, internet…

Folytatjuk a 2017-es Konferenciánk témáinak komplettálását és propagálását is. Emlékeztetőül:

1.) Reinkarnáció – sok betegség meggyógyítható, a párkapcsolat fejleszthető, a világnézet kitágul, a halálfélelem lecsökken, az életenergia megnő. Mégis csupán kevesen tudnak erről eleget! Valójában kiknek áll érdekében, hogy az emberek ne higgyenek a reinkarnációban, ne is foglalkozzanak vele?
A megoldás egyetlen szó: a gyilkosoknak!

2.) A monoteizmus hamissága. Minden ember számára fontos a jó párkapcsolat. Ha van férfi isten (Atya), akkor kell, hogy legyen istennő is! A monoteista vallások lecsalják az istennői princípiumot! Generálják a protekcionizmus, a korrupciót és a halálhitet is. Kik és miért csalták le az istennőket?
Valójában nem lecsalták, hanem elcsalták, ellopták az istennői princípiumot. Az ő-egyiptomi gyilkos Széth bandája kreálta a monoteizmust, amivel nagy mértékben lekorlátozták az emberek életterét. A Biblia is tele van ellentmondásokkal, hazugsággal, csalással – de erősen diktál abnormális monoteizmusát. Az emberek életterét, életenergiáját szívják el a monoteista diktátorok. Persze a pokolba kerülnek.

3.) A kommunizmus – nagyságrendekkel intelligensebb társadalmi rendszer a jelenleginél – ezt egzaktul bebizonyítjuk. Hogyan ment tévútra a szocializmus 1988-ban?
Részint egy súlyos tévedés volt az ok, másrészt pedig a deviánsok lázadása vezetett oda, hogy kreálódott egy ál-demokratikus rendszer. huszonöt év elteltével bebizonyosodott, hogy nem tudtak jobb világot teremteni annál, mint ami volt a fejlett szocializmusban, a nyolcvanas években.

Kinek a reinkarnációja volt Kádár János, akire nagyon büszkének kell lennünk, akiről egy budapesti sugárutat is elnevezünk majd. Többek között Árpád vezér.

4.) Az abortusz kegyetlen gyilkosság. Az embernek ember ellen való gyilkos megnyilvánulásának forrása. Az orvos megszegi etikai esküjét. Legalább négy emberre hat ki károsan egyetlen abortusz, amit s magzat szelleme túlél. Kb. 3 millió olyan magyar ember él, akiknek szelleme egy abortuszt túlélve született újjá.
Kiknek, miért áll érdekében, hogy abortáljanak az emberek?
Az abortusz archetípus-forrásainak, a diktátoroknak (köztük Orbán Viktornak is) érdekében áll, hogy kövessenek el abortuszokat, mert azzal nő a cinkos táboruk, és a megfélemlítésen alapuló hatalmuk.

5.) A fekete média nem, vagy csak korlátozottan publikál pozitív híreket. A közmédia híradóiban szennyhírek arány 60 %.. A szennyhírek telepatikusan okoznak súlyos károkat a kollektív tudatban, de visszahatnak az elkövetőkre is.
Kiknek áll ez érdekében a fekete média?
A fekete média gyökere egyetlen kifejezés: “abortusz!” Az embernek egy másik ember elrettentésének legszörnyűbb kommunikációja ez. A fekete média jelensége az abortuszokból deriválódik. Az Orbán Viktort hatalomra segítő manipulátoroknak egyik fontos fegyvere a fekete média. A megfélemlítés eszköze. A miniszterelnök mentalitása a köztévé híradói prezentálják. Alapos vizsgálatunk eredménye: a köztévé hírműsoraiban a szennyhírek, a fekete hírek aránya kb. 60 %. Ennek kárkihatása napi 2 milliárd forint. A posztfeudalista diktátor Orbán Viktor szadista karakterét is jól mutatja a fekete média dominanciája a köztévében. Az Orbán Viktor mögött megbúvó sátáni bandát is kiszolgálja a szennymédia.

6.) A “Csak a Fidesz!” kampány szlogen kreálói nemzetellenes bűnt követtek el, mert a kollektív tudatot manipulálták, rombolták.
Miért káros hatású a nemzetünkre ez a szlogen?
A “csak a fidesz!” szlogen a kollektív tudatot károsította. A nemzetünkben felerősödött az a jelenség, hogy a pitlák fideszesek csak a fideszesekkel működnek együtt. Bármilyen jó dolgot kezdeményezzenek mások, az érdektelen a fideszeseknek. A hatalom centralizálását próbálnák elérni. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnökének grafológia elemzéséből rögtön megállapítható, hogy Orbán Viktor cezaromániás és egocentrikus. Az sugárzik le a fidesz mentalitásába is.

7.) A Bibliában a második napon van a növények teremtése, és csak a negyedik napon van a nap, mint világító, teremtése.
Kiknek áll érdekében, hogy lecsalják az élet forrását, a Napot?
A Biblia kreáló mögött egy gyilkos gazember van, Széth, aki megpróbált istennek látszani. Az egyik trükkje az volt, hogy ellopta az élet forrását, a Napot. Akik elhiszik, hogy a Nap csak világít, és nem képesek felfogni, hogy a földi élet forrása a Nap, azok egy őrültet követek a semmibe.

8.) 2017. augusztus 20-án, a budapesti ünnepségen, a Duna-parton összegyűlt másfél milliós tömeget telepatikusa manipulálták – abortusz, királyság, hamis istenségkép szuggerálásával. A harmadik világháború ezzel kezdődött. Az emberiség elleni legnagyobb bűnöket követték el.
Kik és hogyan?

Bemutatunk egy különleges, leleplező bizonyítékot is.
A pszichotronikai támadást egy sátáni nyolc fős banda követte el. Az akcióról tudott Orbán Viktor és Szijjártó Péter is. Ők a haszonélvezői és egyben a kimagyarázói voltak az attaknak. A banda néhány tagja már elmenekült (miután lelepleztük őket, már 2006. augusztus 21-én, és nagy nyilvánosságra került a leleplezés 2017 májusában.) A leleplező bizonyíték megjelent 2016 novemberében 8888.hu oldalán. A tömegmanipuláció az okkult síkon elkövetett bűnök közé tartozik, és háromszorosan száll vissza az elkövetők fejére.

*********

A társadalmi rendszerek meghatározása, definiálása:

A kezdeményezések és társulások rendszere is a társadalom.
A demokrácia: a szabad kezdeményezések és társulások rendszere.
A diktatúra: a kezdeményezések és társulások központilag vezérelt rendszere.
Az önkény: diktatúra kiszámíthatatlanul.
A szocializmus: a szabad kezdeményezések és társulások szabályozott rendszere.
A kommunizmus: a szabad kezdeményezések és társulások optimálisan szabályozott rendszere. (tanulmányozd az Úttörők 12 pontját!)

*************

Az alábbi kérdésekkel is foglalkozunk még
2017. április 15-én, a Kommunizmus Konferenciánkon

 1. Hova degradált a NER?
  Egy különleges szociológiai felmérésnek döbbenetes lett az eredménye. Ezek után megtiltottuk a Fidesz-KDNP kabinetnek, hogy használják a „Nemzeti Együttműködés Kormánya” titulust.
 1. Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzéséből kiderül, hogy Orbán Viktornak nagyon erős hajlama van a szadizmusra, a cezaromániára, az egocentrizmusra. Bár okos, ám telepatikusan vezérlik. Kiknek a marionett-figurája Orbán Viktor?
 2. Orbán Viktor több esküjét is megszegte! Ezért visszamenőleg töröltük a Magyar Úttörők, a KISZ, a Néphadsereg és a Köztársaság közösségéből.
 1. Szignifikánsan negatívan, bántóan, támadóan beszél Orbán Viktor Brüsszelről és az EU-ról.
  Miért játszik királyosdit Orbán Viktort?
 1. Ha a Fideszen, Orbán Viktoron múlna, akkor a nihilbe vezetnék a nemzetet!
  Egzakt, logikus bizonyítékát ismertetjük.
 1. Az évek óta tapasztalható őrült, orbáni poszt-feudalista kísérletezésnek az lenne az egyik legszörnyűbb kárkihatása a nemzetünkre, hogy a dicsőséges, küzdelmes múltunkat tönkretennék, a követők zombikká alakulnának át.
  Ezt könnyen be lehet bizonyítani.
 1. A diákvilágban is már erős a disszociáltság és a széthúzás. A diákság nem tudja, mi értelme annak, hogy tanul, mert nincsenek nagy céljai. A társadalomnak sincsen rendszer szintű célrendszere.
  A dicsőséges szocializmusban még volt célunk, a kommunizmus, de most mi?
 1. A papi cölibátus az esetek többségében azzal jár, hogy az igazi párokat szétválasztják, energiájukat ellopják. Hogyan függ össze a cölibátus a monoteizmussal?
 1. Mohamed részegen kreálta a Koránt. Érdemes lenne betiltani!
 1. Az ezotéria, a természetgyógyászat, a spiritualizmus, a transzcendencia, a parapszichológia – mind-mind az emberiség tudásának fontos része. Ám az utóbbi években csökken a jelenléte, intenzitása.
  Kiknek áll érdekében ez a negatív folyamat?

A konstrutív együttműködés jegyében megbeszéljük ezeket is:

 1. A vállalkozói szféra új dimenziója az X-party szisztéma.
 2. Országos Edzettségi Tesztnap – évente kétszer. Erőre magyar! Évről évre legyünk egyre edzettebbek!
 3. Európai Rekreációs Központok és Táborok
 4. Európai Testvérvárosok és Fesztiválok Hálózata
 5. Kibernológia tételei
 6. Dialektus idealizmus
 7. Megtervezett születés

***********

Konklúzió:

Megalkotjuk a XXI. század ideológiáját, világnézetét, melynek a “dialektikus idealizmus” nevet adjuk. A részleteket kreatív módszerekkel, közösen dolgozzuk ki, a társadalomban, hazánkban és az Európai Unióban megvitatjuk, fejlesztjük, és nyilvánosságra hozzuk 2017. július 5-én, az Emese-partinkon.

További információk a “Dialektikus idealizmus” oldalon találhatók!

**********

*** Célközönség ***
Politikai pártok
Társadalmi szervezetek
Ezoterikus stúdiók
Természetgyógyászok
Klubtagok
Sajtó
Hivatalok
Egyházak
Külföldi képviseletek
Önkormányzatok

**********
Készítette:
Szilvásy Péter okl. vegyészmérnök, grafológus, igazgató
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
www.x-party.hu * +3630-5056837 * efisz@x-party.hu

Budapest, 2017. 3. 03. * 14. * 29. * 2018-03-06 * 11-22 * 2020-11-11

*** Az Alap ***