Szépség-innováció Hete

Önmagában a szépség, különösen a női szépség is nagyon jó ihletője a felfedezéseknek, újításoknak, az innovációnak.

A Szépség Világnapja (X. 14.) hete egyben a Szépség-innováció Hete is, sőt a Pozitív Média Hete is ekkor van. Idén 2017-ben, október 9-től 15-ig.

A Szépség Világnapján a napközbeni Expón megbeszéljük azokat az újításokat, melyeket pont egy évvel ezelőtt kezdtünk el, melyeknek lényege, hogy a szépségversenyeket is megújítsuk. Már az előkészítő szervezésben, a személyiségre szabott ajándékokban, a műsorok aktualitásában és a rendezvény alkalmához illően, a közönség és a partnerszervezésben – ezekben a kell lényegesen újítanunk.

Az EU-EXPO is ezen a héten van, és megbeszéljük a 2018-as EU-EXPO terveit, a közösség-orientált partner és közönségszervezés metodikáját.

A Jó Istenek Hete lényegesen feljavítja a kreativitásunkat, hiszen ki tudunk lépni olyan korlátokból, amelyeknek nincsen már igazán értelme, azaz a monoteizmusokból. Az egészség, az angyali világgal való kapcsolatunk is fejlődhet.

A Szépség-innováció Hetének egy újdonsága a Feltalálók és Újítók Napja, október 12-én. A VIP partinkat az Atlasz-kabinetben celebráljuk.

A hét eredményeit összefoglaljuk egy tanulmányban, és megküldjük tagjainknak, partnereinknek, leendő partnereinknek is.