Újítsuk meg a szórakozásunk világát!

2008-as “találmányunk”, a Laharo-party eredetileg azt jelentette, hogy: “LAtin, HAstánc és ROck-and-roll meg retro diszkó party”

Azonban a retró részt nagyon megújítjuk, és tradíció-futuró diszkó lesz a neve, azaz a múltból a jövőbe, a jövőből a jelenbe.

Egy másik nagy kezdeményezésünkkel is kombináljuk a partijainkat: “A Szép Dal Ma … versíróverseny klasszikus zenére” szerzeményeit diszkósítjuk. Tehát képzeld el, hogy ha pl. a Für Elise dalát elénekelik egy szórakozó helyen, akkor arra is lehet szépen, jót táncolni.

A továbbiakban Quantum-diszkó a neve az ilyen bulinak. A mozgalmunk lényege, hogy őrizzük meg és fejlesszük tovább kreatívan, jó hangulatban a tradíciókat, akár a népzenét, akár a klasszikusokat, vagy a retródiszkó számokat, és találjunk ki rájuk jó tánckoreográfiát (heteroszexuális, illetve körtáncok).

A fejlesztést pedig kövesse a népszerűsítés, a rendszeresítés. A további részleteket megbeszéljük a Fórumokon, az EU_EXPO és Aktivista Klubjainkon. A premiert az EU-EXPO 2017 programsorozatában celebráljuk, október 14-én, a Szépség Világnapján.