Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2016 » május

Fórum a Magyar Világtalálkozón

Az első Diákok és Vállalkozók Fórumát 2011. július 3-án, Balatonlellén, a Magyar Világtalálkozón szerveztük meg.

Tehát öt évvel ezelőtt.

Az idei Világtalálkozón, a Világfaluban – május 21-én, a Lurdy konferencia Központban ünnepelünk, 16 órai kezdettel.

Csinálunk egy crossing-partit, megtekintjük a kiállítást, és fókuszálunk arra, hogy bővítsük kapcsolatrendszerünket, fejlesszük a rendezvényt és a Fórumot is. Az eseményről összefoglalót is készítünk.

Fontosabb témáink:
Európai Testvérvárosok és Fesztiválok Hálózata, Újítók és Feltalálók Napja (X. 12.), a Szépség-innováció Hete, az Európai Rekreációs Központok és Táborok, Világlátó Média Központ, Olimpia Szépe választás, Quantum-diszkó, A Szépség Világnapja (X. 14.). Ezo-sziget – Vállalkozói, Párkapcsolati és Talentum Teszt Centrum.

mavita-2016


Az Ipar Napjai a Hungexpón

Multifunkciós nagyszerű rendezvény az egykori Industria, most Ipar Napjai, a Hungexpón.
A kiállítók tényleg leképezik a magyar ipar 4/5-ét. Érdemes azért is meglátogatni a vásárt, hogy képben legyünk, a legújabb trendeket is meglássuk, megértsük

A Diákok és Vállalkozók Fórumának – május 26-án, 15-17h –  nagyon jó helyszíne lehet az Ipar Napjai. Igyekszünk a házigazdákat, a cégeket is egy kicsit reklámozni, menedzselni, és megbeszéljük, hogyan tovább. A nyári programokra is fel kell készülnünk, hiszen lesz az Olimpia Szépe választás (augusztus 14-én), és előtte az Emese bál (július 5-én), illetve a Rekreációs Tábor.

Az Ipar Napjai május 24-27-ig tart.

iparnapjai