Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2016 » március

X. TesTudaT konferencia

A magyarságunkat érintő, különösen fontos témákkal foglalkozunk a X. TesTudaT Konferenciánkon.
Egy olyan kezdeményezést is exponálunk, melynek jelentős, pozitív hatása lesz a magyar nemzetre.

Ez Európai Unió egysége, fejlesztése össznemzeti ügy, ezért az Európai Fiatalok Szövetsége és az EU-Expo Klubhálózat expanziója is téma lesz.

tttk-2016-pl-1

***

A X. TesTudaT Konferencia legfontosabb eredményei, újításai, megállapításai:

Sikeresen elindítottuk “A Szép Dal Ma…” versíróversenyt zenére, első alkalommal: Ludwig von Beethove Für Elise zenéjére írtunk verset. A kettő alkotásból keletkezett dal csodaszép!

“Újítsuk meg a magyar Himnuszt!” – egy sokkal szebb, dinamikusabb, lelkesítőbb zeneművet (megtartva az eredeti kottát) és szöveget kreálunk, a magyar nemzet fejlődésnek érdekében.

“Az Élmény Dallama”- egy rendezvényen megjelenők, vagy a erndezvény előtt a szervezők, egy kottát írnak, melyet profi zenészek megkomponálnak, lejátszanak, a zenét pedig felvesszük. A TesTudaT Konferencián egy csodaszép zene alakult ki, melyet az ExRajkó – továbbiakban: xxx zenekar, Kónya miklós hegedűművész vezetésével – prezentált.

A XXI. század tánca mozgalom keretében létrehozzuk a Quantum-diszkót, melynek zenéjében főszerepet játszik a közönség bevonása a dallam komponálásába és a táncrend koreográfiájába.

Az Atlasz-korrekció bebizonyította, hogy rendkívül eredményes, gyógyító hatása nagyon jelentős. Magyarország egyik legjobb Atlasz-specialistája: dr. Szilvásy István, a Állami Egészségügyi Központ alapító főigazgatója.

Idén harmadik alkalommal megszervezzük az Olimpia Szépe választást, 2016. augusztus 8-án, a Velencei-tónál. Ekkor továbbfejlesztjük a szépségversenyek világát, a Miss Írisz választást is, melynek döntője október 14-én van, a Szépség Világnapján.
A vallások megújítására nagyon nagy szükség van, különösen annak figyelembe vételével, hogy van reinkarnáció, újraszületés, és van női istenség is, akár több isten is létezik.

A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció részleteit és hatástalanítását egy nemzetközi szakértőkből álló csoporttal folytatjuk.

Az magzat fogantatásától kezdve élő, érző emberi lény, az abortuszok: magzatgyilkosságok, betiltásuk különösen fontos.
Minden embernek (szellemi szinten) létezik egy duálpárja.

Az angyalok olyan szellemek, akik magas intelligenciával, erővel, képességekkel rendelkeznek.

A bűnözők, az aljas diktátorok és cinkosaik nem jutnak be a Mennyországba, az angyalok világába.

A kommunizmus valójában nagyon pozitív eszme, a kezdeményezések és társulások optimálisan szervezett rendszere, közel van a Mennyország világához.

Az Európai Uniót tovább kell fejlesztenünk, erősítenünk, az EU-EXPO, az Európai rekreációs Központok és Táborok, valamint az Európai Testvérvárosok és Fesztiválok Hálózata révén is

A következő nagyobb rendezvényeink, tanácskozásaink:
Hazánk feszabadulásának ünnepe – április 4. * EU-Expo Klub a Hungexp Construma Kiállítáon – április 8. * 100. Laharo-party – április 28. * Országos Edzettségi Tesztnap – május 8. * Diákok és Vállalkozók Fóruma a Mgyar Világtalálkozón – május 21.

Összeállította: Szilvásy Péter alapító, témagazda, igazgató
Lélekkutató Intéezet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége

Budapest, 2016. 03. 26.


Márciusi ifjak

Az 1848-as Magyar Polgári Forradalom és Szabadságharc lényeges változtatást, fejlődést tudott okozni. A magyar társadalom szervezettsége és intelligenciája megnőtt.

Kossuth, Széchenyi, Petőfi és társaik megmutatták a világnak, hogy igenis lehet egységben gondolkodva egy nemzet életét feljavítani. Ledöntötték a diktatórikus császársági rendszert, hasonlón az 1919-es Magyar Tanácsköztársasághoz egy magasabb fejlettségi szintre emelték nemzetünket. A vállalkozóknak, a diákoknak ekkor volt különösen nagy szerepük a magyar történelemben.

Örök dicsőség a hősöknek, a nagy vezéreknek és követőiknek!

marcius15